2022 Yılında Netflix’e Gelecek Yapımlar Hangileridir?

2022 Yılında Netflix’e Gelecek Yapımlar Hangileridir?
04.12.2021 22:30
Uzun zamandır dilimizden düşmeyen ve yapımları ile kendine hayran bırakan, kısa zaman içinde geniş bir kitleye sahip olan Netflix 2022 yılına da bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Bünyesinde pek çok dizi ve film barındıran, dijital platformun bir numarası olan Netflix dünyada rekor seviyeye ulaşan bir üyeye sahiptir. Dizileri ve filmleriyle sevenlerini büyüleyen Netflix, yeni yapımlarını izleyicileri ile buluşturma hazırlığı içinde. Stranger Things 4, The Sandman, Resident Evil, First Kill, The Cuphead Show, Escape Room 2, dizilerini ve filmlerini sizler için derledik.

Netflix, dünyada milyonlarca aboneye sahip olan bir platformdur. Ödüllü dizileri, filmleri, çeşitli belgeselleri evimize kadar getirmektedir. Ayrıca tablet ve telefon gibi cihazlar üzerinden de istediğimiz zaman, istediğimiz yerde sevdiğimiz yapımlara ulaşma fırsatını bize sunmaktadır. 2016 yılında dünyaya açılan Netflix her yıl yeni yapımlarla karşımıza çıkmaktadır. 2022 yılı içinde eşsiz yapımları seyircisiyle buluşturmaya hazırlanan Netflix üye sayısını artırma peşinde. İşte 2022 yılında Netflix'e gelecek olan yapımlar...

Vikings: Valhalla ve The Witcher:Blood Origin yüzlerce yıllık destanları derinlemesine anlatan yeni öyküler arasındadır. Army of the Dead: Lost Vegans animasyon dizisi; The Midnight Club Mike Flanagan imzalı yeni Netfilix dizileri arasında yer almaktadır. Ayrıca gerilim dizisi olan Archive 81 'de seyircilerini beklemektedir. In from the cold, Raising Dion, Alice in the Borderland, All of Us are Dead, Army of the Dead: Lost Vegas, The Cuphead Show, İrst Kıll, Magic: The Gathering, Resident Evil, the Sandman, Stranger Things 4, The Witcher: Blood Orıgın 2022 yılında Netflix platformunda yer alan dizilerdir.

Escape room 2, Morbius, Uncharted, Bulutt Train, Venom 3, Bad boys 4, Jumanji 4 filmleri de 2022 yılında Netflix'te seyircisi ile buluşacaktır.

Stranger Things 4

1980'li yılların izini taşıyan dizi Orta Batı kasabasında geçen heyecan verici bir drama dizisidir. Kasaba oldukça normal bir görünümü sahip olmasına rağmen derinlerinde sıra dışı olaylar yaşanmaktadır. Bir çocuğun sırra kadem basması ile başlayan olaylar dizisi, tehlikeli ve ölümcül sonuçlar içermektedir. Devlet tarafından yürütülen gizli deneyler sonucunda dünya bambaşka bir alem sürüklenmeye başlayan dizi de hayatları değişime uğratacaktır.

The Sandman

Çağdaş kurgu, tarihi drama, efsane türlerini kusursuzca birbiri ile harmanlanması sonucu bir baş yapıt sunuyor Netflix bizlere. İnsani hataları onaran Rüya Tanrısı Morpheus'tan etkilenen insanların ve yerlerin öykülerini anlatmaya hazırlanan dizi yayına girme gününü bekliyor.

Resident Evil

Capcom'un sevilen video oyunu serisini konu alan ve oyun serisinden esinlenerek hazırlanan bir dizidir. Canlı çekim bir dizi olan Resident Evil yepyeni konuları anlatmaktadır. T adı verilen bir virüsün keşfedilmesinin üzerinden 30 yıl geçtikten sonra yaşanan salgınla bazı karanlık sırlar ortaya çıkmaya başlar. Başrolde Albert Wesker'ı canlandıran Lance Reddick yer almaktadır. Pek çok başarılı ismi bünyesinde barındıran dizi 2022 yılında yayına girmeyi bekliyor.

First Kill

Vampir dizi olan First Kill' de Alacakaranlık efsanesinden izler bulmak mümkündür. Vampir olan Juliette ailesine güçlü bir vampir olduğunu kanıtlamak ve aile içine yer edinebilmek için ilk avına çıkma zamanı gelmiştir. Juliette ilk avı için, kasabaya yeni gelen Calliope'yi gözüne kestirir. Ancak kızın ailesinin vampir avcısı olması Juliette'yi şaşkınlığa uğratır. İlerleyen zaman içinde birbirine aşık olan iki genç için hayat yeni başlıyordur.

The Cuphead Show

Netflix 2022 yılında komedi sevenleri de unutmadı. İçgüdülerine çok güvenen Cuphead ile kolay ikna edilebilen kardeşi Mugman'in eşsiz ve komik talihsizliklerini konu alan dizi sizleri gülmelere doyuracaktır. 1930'lu yıllarda yayınlanan Freischer çizgi filminden esinlenerek yapılan dizi animasyon tarzı ile seyircisiyle buluşacaktır.

Escape Room 2

2017 yılı yapı olan film yayınlandığı dönemde gişe rekoru kırmıştır. Sevenleri tarafında devam filmi beklenen Escape Room 2 oldukça etkili sahnelere sahiptir. Altı arkadaşı konu alan yapım bi kaçış odasında geçmektedir. Kabus dolu anların yaşanmasına neden olan kaçış odası altı arkadaş için zor durumlara yol açmıştır. İzleyenlerin tekrar izlemek istediği film 2022 yılında Netflix'te yerini alacaktır.


Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir