2021 Pantene Altın Kelebek Ödülleri Bu Sene De Çok Konuşulacak

 2021 Pantene Altın Kelebek Ödülleri Bu Sene De Çok Konuşulacak
05.10.2021 14:29
Hürriyet tarafından 1972’den beri düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, hem diziler, hem filmler, hem şarkılar hem şarkıcılar, haber sunuculukları gibi kırk farklı alanda ödülün verildiği bir platformdur. Altın Kelebek 2021 en iyi dizi adayları hangileri, en iyi kadın oyuncu ve en iyi erkek oyuncu adayları kimler? Altın Kelebek 2021 hangi kanalda yayınlanacak, ne zaman olacak ve sunucuları kim olacak? Altın Kelebek 2021 Influencer adayları ve yıldızı parlayanlar kimler? Altın Kelebek 2021 hakkında tüm merak edilenler bu yazımızda.

Sanat camiasından pek çok ünlü ismin katıldığı ve tek tek ödüllerin takdim edildiği bu ödül yarışmasında belirleyici etken halktır. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’ne ait resmi web sitelerine girilerek bir üyelik oluşturmak ve ardından oy verilmek istenen adayları belirlemek Türk seyircisi ve halkının tekeline bırakılmıştır. Kıyasıya rekabetin yaşandığı bu ödül töreninde yine dijital içerik platformlarında yıldızı parlayan pek çok kişiye de bu ödüllerin verileceği öğrenilmiştir. Bu sene de çok konuşulacak 2021 Altın Kelebek Ödülleri’ne ilişkin merak edilen sorular ve cevapları ise şu şekilde;

Altın Kelebek 2021 En İyi Dizi Adayları Hangileri?

Altın Kelebek Ödülleri’nde kıyasıya rekabet edecek olan dizi yapımları arasında ‘Akıncı, Arıza, Baraj, Arka Sokaklar, Çukur, Doğduğun Ev Kaderindir, Camdaki Kız, Dünya Hali, Emanet, Bir amanlar Çukurova, Bir Zamanlar Kıbrıs, Babil, Akrep, Alev Alev, Yasak Elma, Uyanış, Teşkilat, Son Yaz, Sefirin Kızı, Tozkoparan İskender, Seni Çok Bekledim, Menajerimi Ara, Masumlar Apartmanı, Masumiyet, Savaşçı, Büyük Selçuklu, Ramo, Kırık Hayatlar, Kuruluş Osman, Kardeşlerim, Kırmızı Oda, Maraşlı, Sadakatsiz, Kefaret, Kağıt Ev, Kalp Yarası, Hercai, Gönül Dağı’ yer alacak.

Altın Kelebek 2021 En İyi Kadın Oyuncu Adayları Kimler?

Bu yıl 47.si düzenlenen Altın Kelebek 2021 En İyi Kadın Oyuncu Adayları arasında ‘Merve Dizdar, Binnur Kaya, Ezgi Mola’ gibi isimler yer almaktadır. İlerleyen günlerde daha fazla adayın ekleneceği düşünülmektedir.

Altın Kelebek 2021 En İyi Erkek Oyuncu Adayları Kimler?

5 Aralık 2021’de yapılacak Altın Kelebek 2021 En İyi Erkek Oyuncu Adayları hakkında henüz bir bilgi bulunmamaktadır. Önümüzdeki günlerde adayların bir bir yine resmi sayfadan oylanacağı tahmin edilmektedir.

Altın Kelebek 2021 Hangi Kanalda Yayınlanacak?

47. si düzenlenecek olan Altın Kelebek Ödülleri’nin hangi kanalda yer alacağı merak edilmektedir. Geçtiğimiz yıllarda Kanal D ekranlarında ve Teve2 ekranlarında yayınlanan bu ödül töreninin bu yıl hangi kanalda yayınlanacağına ilişkin bir bilgi ise bulunmamaktadır. Önümüzdeki günlerde bu ödül törenin hangi kanalda yayınlanacağının duyurusu yapılacaktır. Fakat muhtemelen yine Kanal D ekranlarında verilecek.

Altın Kelebek 2021 Ödül Töreni Ne Zaman Olacak?

Şimdiden oylamalara başlanan Altın Kelebek 2021 Ödül Töreni’nin ne zaman yapılacağı sıklıkla merak edilen sorular arasında yer alır. 2021’de yapılacak olan Altın Kelebek Ödül Töreni’nin 5 Aralık 2021’de yapılacağı öğrenilmiştir.

Altın Kelebek 2021 Sunucuları Kim Olacak?

Geçtiğimiz yıllarda düzenlenen Altın Kelebek Ödül Törenleri’nde bu programın sunuculuğunu Cem Davran ve Çağla Şikel üstlenmiştir. Bu yıl düzenlenecek olan Altın Kelebek’in sunucularının kim olacağı ise henüz belli olmamıştır. Önümüzdeki günlerde bunun da bilgisine ulaşılacaktır. Bakıldığında bu yıl açılış gösterisini yapacak isim ise Demet Özdemir olacaktır.

Altın Kelebek 2021 Influencer Adayları Kimler?

Sosyal medyanın yaygınlaşması ile birlikte hayatımıza giren Influencer kavramını karşılayan pek çok isim bulunmaktadır. Bu yıl adaylığı bulunan Influencerlar arasında ise Ali Toprax, Aykut Elmas, Alper Biçen, Ataberk Doğan’dır.

Altın Kelebek 2021 Yıldızı Parlayanlar Kimler?

Geçen yıl düzenlenen Altın Kelebek Ödül Törenleri’nde yıldızı parlayanlar kategorisinde Melis Sezen, Ahsen Eroğlu ve Cemre Baysel yer almıştı. Bu yıl düzenlenecek Altın Kelebek Ödülleri’nde ise yıldızı parlayanlar kategorisinde kimlerin yer alacağı henüz bilinmemektedir.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

En Çok Okunan Haberler

GÜNDEM Kategorisinde Öne Çıkanlar

İlginizi Çekebilir