2022 Yılbaşı Akşamı Televizyonda Ne Olacak?

2022 Yılbaşı Akşamı Televizyonda Ne Olacak?
18.12.2021 13:29
Yeni yıl akşamlarını evde geçirmek vazgeçilmez bir gelenek halini almış durumda. Yeni yıl akşamı pek çok televizyon kanalı güne özel programlar yayınlıyor. Yılbaşı yaklaşırken, televizyon kanallarının yayın akışı merak konusu oldu. 2022 Yılbaşı akşamı Kanal D, Show Tv, ATV, ne var, televizyon programları nelerdir? Tüm bu soruları sizin için derledik.

Son yıllarda pandemi sebebiyle birçok insan yılbaşını evde karşılıyor. Evde yılbaşı eğlencesi akşamı vazgeçilmezi ise şüphesiz televizyon kanalları. 31 Aralık 2021 gecesinde televizyon kanalları güne özel programlar yayınlamaya hazırlanıyor. Kimi kanalda ünlüler şarkılar söyleyecek, kimi kanalda eğlence programları yayınlanacak. Sinema filmi yayınlamayı tercih eden kanallar da reyting savaşlarında yerlerini alacak. 2022 yılbaşı akşamına özel pek çok kanal özel içeriklerle izleyiciler karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni yılı evde karşılayacaklar da şimdiden yılbaşını hangi kanalda geçireceklerinin planlarını yapıyorlar.

2022 Yılbaşı Akşamı Kanal D’de Ne Var?

Pek çok kanal şimdiden yılbaşı akşamı yayın akışını paylaşmaya başladı. Kanal D’nin de yılbaşı özel programı kesinleşti. 2022 yılbaşı akşamı Kanal D ekranlarında Şarkılar bize söyler programı yer alacaktır. Yılbaşı gecesine Özel Hakan Altuğ Sibel Can ve Hüsnü Şenlendiricinin sunuculuğunu yaptıkları "Şarkılar Bizi Söyler" programıyla keyifli şarkılarla dolu bir akşam bizleri bekliyor.

2022 Yılbaşı Akşamı Show TV’de Ne Var?

Show TV yılbaşı akşamı için iddialı bir hamle yaptı. Eğlencenin vazgeçilmez programı Güldür Güldür Show saat 20:00 'da yılbaşına özel bölümü özel konukları ve sürprizleriyle geliyor. Uzun süredir şarkıcı kimliği ile sahnelerde göremediğimiz Mahsun Kırmızıgül, Show TV ekranlarında yılbaşına özel bir müzik programı yapacak. Show TV bu iddialı hamlenin reklamlarını şimdiden yapmaya başladı bile. Mahsun Kırmızıgül Yılbaşı Özel Konseri adı altında program 31 Aralık 2021 saat 23:30 'da Show TV ekranlarında olacak.

2022 Yılbaşı Akşamı Star TV’de Ne Var?

Star TV Yılbaşı akşamı için yayın akışında 9 yıl aradan sonra İbrahim Tatlıses'in İbo Show yılbaşı özel programı yer almaktadır. İbo Show 20:00 'da program başlayacaktır. İbo Show yılbaşına özel programla kulaklarımızın pasını silecek türkülerle dolu bir akşam ile ekranlarda olacak.

2022 Yılbaşı Akşamı ATV’de Ne Var?

Son birkaç senedir yılbaşı akşamları ATV’de Kim Milyoner Olmak İster? adlı yarışma programı yayınlanıyor. Severek izlenen programa yılbaşına özel konuklar ve ünlü isimler katılıyor. Ünlü isimlerin yarışmadan kazandıkları ödül miktarı ne kadar olursa olsun kurumlara bağışlanıyor. ATV’nin 2022 yılbaşı akşamı yayın akışında Kim Milyoner Olmak İster? Yılbaşı özel bölümünün yayınlanması bekleniyor.

2022 Yılbaşı Akşamı Televizyon Programları Nelerdir?

Pek çok kanal yılbaşına özel programları özenle hazırlıyor. Her aileye ve her bireye hitap edecek programlar yılbaşı akşamlarında mutlaka yer alıyor. Müzik programından eğlence programına hatta sinema kuşağına kadar her tarza hitap eden yayınlar tüm kanallarda güne özel olarak yayınlanıyor. Kanal D, Show TV, ATV ve Star TV’nin yılbaşı yayın akışlarına ek olarak, TV8 ekranlarında O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünün yayınlanması bekleniyor. Ünlü isimlerin konuk olacağı O Ses Türkiye yılbaşı özel programı her sene olduğu gibi bu sene de heyecanla bekleniyor. TRT 1 Seksenler yılbaşına özel bölümüyle 31 Aralık Cuma günü saat 20:00 'da yayında olacak.Teve2 Arka Sokaklar yılbaşına özel bölümüyle yayında yerini alacak. FOX sık izlenen kanalların yılbaşı akşamında televizyonda ilk defa yayınlanacak olan "Yalancı Sevgilim" filmiyle ekranlarda yerini alacak.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

En Çok Okunan Haberler

GÜNDEM Kategorisinde Öne Çıkanlar

İlginizi Çekebilir