2022 Milli Piyango İkramiyesi Ne Kadar?

2022 Milli Piyango İkramiyesi Ne Kadar?
02.12.2021 18:30
2021 senesini bitirmemize sayılı günler kala, en çok heyecanlandıran şeylerden biri 2022 Milli Piyango ikramiyesi olmaktadır. Birçok kişinin ya çıkarsa diye alacağı Milli Piyango biletleri satıştayken, Milli Piyango çeyrek, yarım ve tam fiyatları yazımızda ki yerini aldı. 2022 Milli Piyango Bilet Fiyatları Ne Kadar? 2022 Milli Piyango Biletleri Ne Zaman Satışa Çıkacak? 2022 Milli Piyango Çeyrek Bilet Fiyatı Ne Kadar?

Her sene yılbaşı gecesi düzenlenen Milli Piyango çekilişinde, milyonlarca TL dağıtılmaktadır. Geçenin büyük ikramiyesi her yıl katlanırken, vatandaşlar bir umut bu biletleri alıyor. Yıllardır 31 Aralık gecesi çekilen Milli Piyango, herkese büyük heyecan yaşatmaktadır. Bu senenin büyük ikramiye tutarı ise 120 milyon TL olarak belirlenirken, yılbaşı gecesi toplamda 670 milyon 760 bin TL dağıtılacak olup, sonuçlar Milli Piyango resmi sitesinde hemen yayınlanacak. Pek çok kişinin aldığı biletlerin fiyatları da her yıl biraz daha pahalanmaktadır. Bilet alacak olanlar, ünlü bilet gişelerinin önünde uzun kuyruklar oluştururken, kişiler şanslarını yükseltmek adına birçok bilet almaktadır. Yılbaşı gecesi büyük ikramiye çeyrek bilete vurursa, 4 kişi 120 milyon TL’yi paylaşacak. Yarım bilette 2 ve tam bilete isabet ederse, tek bir kişinin rüyaları gerçek olacak.

2022 Milli Piyango Bilet Fiyatları Ne Kadar?

31 Aralık gecesi çekilecek Milli Piyango çekilişi için pek çok kişi, Milli Piyango biletlerini almaya devam ediyor. Bu konuda ünlenen gişelerin önünde büyük kuyruklar oluşurken, herkesin aklında ki tek soru ya çıkarsa olmaktadır. Bu soruyu soran herkes bilet almaya koşarken, şansın yükselmesi için birden fazla bilet alanlarda epeyce fazla olmaktadır. Geçen sene 100 milyon TL olan büyük ikramiye, bu sene 120 milyon TL olarak belirlendi. Buna bağlı olarak düzenlenen bilet fiyatları ise geçen seneden biraz yüksek olmuştur. En çok alınan çeyrek bilet fiyatı 30 TL olarak karşımıza çıkmaktadır. Bunun yanında yarım bilet fiyatı ise 60 TL olurken, tam bilet fiyatı da 120 TL olarak piyasaya sunulmuştur. İnsanlar bütçeleri dâhilinde biletleri alırken, bazı kişiler birden fazla bilet almak için istek de bulunmaktadır.

2022 Milli Piyango Biletleri Ne Zaman Satışa Çıkacak?

31 Aralık gecesi saat 00:00’dan sonra acısı ve tatlısı ile 2021 yılını geride bırakacağız. Kocaman bir sene geride kalacakken, bu son gecede en çok merak edilen Milli Piyango çekilişi olmaktadır. Bilet alan kişilerden bazıları ikramiye kazanma şansı yakalarken, bu biletler geçtiğimiz günlerde satışa sunuldu. 12 Kasım’da tüm mecralarda satışa sunulan biletler, vatandaşlar tarafından alınmaya başlandı. Halen satışına devam eden Milli Piyango biletlerini, birçok yerde bulabilmek mümkün olmaktadır.

2022 Milli Piyango Çeyrek Bilet Fiyatı Ne Kadar?

Yılbaşı gecesi en çok alınan biletler olarak, karşımıza çeyrek biletler çıkmaktadır. Birçok kişinin bir umut aldığı çeyrek biletlere, büyük ikramiye çıkması halinde, bu 4 kişi arasında bölüştürülecek anlamı çıkar. Bu sene ki çeyrek bilet fiyatları ise 30 TL olarak belirlenirken, bu en ucuz bilet olup, çok tercih edilmektedir. 120 TL olan tam bilet almak yerine, fazlaca kişi 120 TL’ye 4 adet çeyrek bilet alarak, şansını yükseltmeye çalışıyor. 

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

En Çok Okunan Haberler

GÜNDEM Kategorisinde Öne Çıkanlar

İlginizi Çekebilir