2022 O Ses Türkiye Yılbaşı Programı Nasıl Olacak?

2022 O Ses Türkiye Yılbaşı Programı Nasıl Olacak?
18.12.2021 15:17
Yılbaşı akşamlarının vazgeçilmez programı O Ses Türkiye, yılbaşı özel bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Her sene yılbaşını karşılarken sevilerek izlenen O Ses Türkiye’nin 2022 konukları merak konusu oldu. Yeni yıla O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümü ile girmeye hazırlananlar konukların kimler olacağı sorgulamaya başladılar bile.

Evde geçirilen yılbaşı gecelerinin adeta geleneği haline gelen O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümü için geri sayım başlamış durumda. 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde yine televizyon, spor ve müzik dünyasının sevilen isimleri program boyunca şarkılar söyleyecek. Oğuzhan Koç, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Ebru Gündeş gibi başarılı isimlerden oluşan jüri üyeleri; ünlü isimlerin söyledikleri şarkılara dönerek takımlarına katmak için adeta yarışa girecekler. Gece boyunca birbirinden ünlü isimler; ekran başındaki izleyicileri şarkılarıyla eğlendirecek, jüri üyeleri ile keyifli sohbetler ise güldürecek. Gecenin sonunda yeni yılı tüm jüri üyeleri birlikte şarkılar söyleyerek karşılayacak.

2022 O Ses Yılbaşı Kimler Katılıyor?

Yeni yılı karşılayacağımız akşamların her sene vazgeçilmezi haline gelen O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünün 2022 konukları merak konusu oldu. Programın özel bölümünde yer alacağı konuşulan pek çok isim var. Ünlü televizyoncu ve sunucu Müge Anlı, Aşk Mantık İntikam dizisinin fenomen oyuncuları Burcu Özberk ve İlhan Şen, Sadakatsiz dizisinin Derin’i Melis Sezen, Yargı dizisinin başarılı oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, Yasak Elma dizisinin yükselen yıldızı Eda Ece, Masumlar Apartmanı dizisinin yıldızları Merve Dizdar ve Ezgi Mola bu sene programda yer alacak isimler arasında konuşuluyor. Bu ünlü isimlere ek olarak; Birkan Sokullu, Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz, Murat Yıldırım, Fahriye Evcen ve Barış Arduç, Zehra Güneş, Taner Ölmez ve Sinem Ünsal, Özge Ulusoy, Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal, Öykü Çelik ve Yiğit Özşener gibi yakından tanıdığımız ünlü isimlerin yılbaşı özel bölümünde yer alacağı söyleniyor. Ayrıca Acun Ilıcalı’nın yakın arkadaşları olduğu bilinen Emre Belözoğlu ve Mesut Özil gibi sporcu kimliği ile tanıdığımız isimlerin de programda yer alması bekleniyor.

2022 O Ses Yılbaşı Jürileri Kimler Olacak?

2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümü için geriye sayım başladı. Yılbaşı akşamlarının geleneği haline dönüşen yılbaşı özel bölümünde yer alacak konuklar kadar jüriler de merak konusu oldu. 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde ana kadro jürinin değişmesi beklenmiyor. Yılbaşı özel bölümünde Oğuzhan Koç, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Ebru Gündeş jüri üyeliği yapacaklar.

2022 O Ses Kaçta Başlayacak?

TV8’in sevilen programı O Ses Türkiye her sene olduğu gibi bu sene de yılbaşı özel bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni yılı O Ses Türkiye ile karşılamak isteyenler, yılbaşı özel programının saat kaçtan itibaren yayında olacağını sorgulamaya başladılar bile. 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünün 31 Aralık Cuma günü saat 20.00’den itibaren yayında olması bekleniyor.

2022 O Ses Yılbaşı Kazananı Kimdir?

Birbirinden ünlü isimlerin katılacağı 2022 O Ses yılbaşı özel bölümünün galibinin kim olacağı sorgulanmaya başladı bile. Ünlü isimler birer birer sahneye çıkacak, jüri üyeleri beğendikleri seslere dönerek takımlarına katmaya çalışacaklar. Ünlü isimler şarkılarını söyledikten sonra programda yer alan seyirciler anlık olarak puan verecekler. Gecenin sonunda ise kazanan bu şekilde belirlenecek ve izleyiciler ile paylaşılacak.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

En Çok Okunan Haberler

GÜNDEM Kategorisinde Öne Çıkanlar

İlginizi Çekebilir