Young Royals Dizisi Konusu Nedir?

Young Royals Dizisi Konusu Nedir?

Young Royals Dizisi Konusu Nedir?

Young Royals dizisinin konusu, prestijli bir yatılı okul olan Hillerska’ya kaydını yaptıran Prens Wilhelm’in okul hayatına alışmaya çalışmasını anlatmaktadır. Wilhelm, okula kaydolunca aslında kim olduğunu ve nasıl yaşam sürdürmek istediğini keşfetmenin fırsatını yakalamaktadır. Fakat bu istediği yaşamanı keşfetmek sandığı kadar kolay olmaz. Yani kısacası, okulda bir erkeğe âşık olan Wilhelm’in başından geçen olayları anlatmaktadır.

Young Royals dizisi ünlü platform olan Netflix’te yayınlanmaktadır. Hillerska’da geçen bir drama ve eşcinsel romantizm dizisidir.  1.sezon bitimi ile daha da merak uyandıran dizinin 2.sezonu merakla izleyicileri tarafından beklenmektedir. 1 Kasım tarihinde ise dizinin 2.sezonu yayınlanacaktır. Ayrıca dizi yılın en iyi dizisi ödülünü almaya hak kazanmıştır.

Young Royals Dizisi Konusu Nedir?

Young Royals dizisinin konusu, prestijli bir yatılı okul olan Hillerska’ya kaydını yaptıran Prens Wilhelm’in okul hayatına alışmaya çalışmasını anlatmaktadır. Wilhelm, okula kaydolunca aslında kim olduğunu ve nasıl yaşam sürdürmek istediğini keşfetmenin fırsatını yakalamaktadır. Fakat bu istediği yaşamanı keşfetmek sandığı kadar kolay olmaz. Yani kısacası, okulda bir erkeğe aşık olan Wilhelm’in başından geçen olayları anlatmaktadır.

Young Royals Dizisi Kitabı Var Mı?

Young Royals dizisinin kitabı vardır. Fakat bu kitap online okuyabileceğiniz biçimdedir. Wattpad internet sitesini veya mobil uygulamasını kullandığınız zaman bu kitaba ulaşmanız mümkündür. Telefondan, tabletten, bilgisayardan rahatlıkla kitabı okuyabilirsiniz. Ayrıca dizi yılın en iyi dizisi ödülünü almaya hak kazanmıştır.

Young Royals Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?

Young Royals dizisi ünlü platform olan Netflix’te yayınlanmaktadır. Oyuncuları ise; Edvin Ryding, Omar Rudberg, Malte Gardinger, Nikita Uggla, Frida Argentoi, Pernilla August, Nils Wetterholm, Nathalie Varli, Samuel Astor, Mimmi Cyon, Ivar Forsling, Felicia Truedsson, Beri Gerwise, Fabian Penje, Ingela Olsson, Leonard Terfelt isimlerin bulunduğu oyuncu kadrosuna sahiptir. Hillerska’da geçen bir drama ve eşcinsel romantizm dizisidir.  

Young Royals Dizisi Nereden İzlenir?

Young Royals dizisi ünlü platform olan Netflix’te yayınlanmaktadır. Hillerska’da geçen bir drama ve eşcinsel romantizm dizisidir. Young Royals dizisi Netffix’e üye olduğunuz zaman rahatlıkla izlemeniz mümkün. İster televizyonunuzdan, telefonunuzdan ister de bilgisayarınızdan izlemeniz mümkündür. Ayrıca dizi yılın en iyi dizisi ödülünü almaya hak kazanmıştır.

Young Royals Dizisi Kaç Sezon?

Young Royals dizisi ünlü platform olan Netflix’te yayınlanmaktadır. Hillerska’da geçen bir drama ve eşcinsel romantizm dizisidir.  1.sezon bitimi ile daha da merak uyandıran dizinin 2.sezonu merakla izleyicileri tarafından beklenmektedir. 1 Kasım tarihinde ise dizinin 2.sezonu yayınlanacaktır. Şu an için dizi 1 sezondur. Fakat 2.sezonu yayınlandıktan sonra sezonların devamının gelmesi mümkün olabilir.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir