ING Bank Sahibi Kimdir?

ING Bank Sahibi Kimdir?

ING Bank Sahibi Kimdir?

ING, ülkemizde banka satın alma yoluyla kurulmuş yabancı sermayeli mevduat bankaları arasında yer almaktadır. Banka devlet sermayeli olmadığı için devlet bankaları statüsünde yer almaz. İrlanda’nın başkentinde faaliyet gösteren ING European Financial Services Plc. Bağlı olan banka, 2007 yılından beri hizmet vermektedir. Şirket’in tüm faaliyetleri İrlanda mevzuatları ve de yasalarına bağlıdır.

ING Müşteri Hizmetleri genel telefon numarası; 0850 222 06 00’dır. ING bank müşteri hizmetlerine direk bağlanmak için öncelikle verilmiş olan çağrı merkezi telefon numarasını aradıktan sonra, TC kimlik numaranızı tuşlamanız istenmektedir. Sonrasında kayıp çalıntı birimi için 0, müşteri temsilcisi için ise 9‘a tuşlamanız yeterli olacaktır. Müşteri hizmetlerine ulaşmak için ayrıca internette bulunan sitesini ya da uygulamasını da kullanabilirsiniz. Müşteri hizmetleri için bir saat sınırlaması bulunmamaktadır.

ING Bank Sahibi Kimdir?

ING, ülkemizde banka satın alma yoluyla kurulmuş yabancı sermayeli mevduat bankaları arasında yer almaktadır. Banka devlet sermayeli olmadığı için devlet bankaları statüsünde yer almaz. İrlanda’nın başkentinde faaliyet gösteren ING European Financial Services Plc. Bağlı olan banka, 2007 yılından beri hizmet vermektedir. Şirket’in tüm faaliyetleri İrlanda mevzuatları ve de yasalarına bağlıdır.

ING Bank Güvenilir Mi?

150 bin TL’ ye kadar olan bütün birikimleriniz TMSF tarafından güvenceye alınmaktadır. Bu nedenle oldukça güvenilir bir banka niteliğindedir.

ING Bank Hangi Ülkenin?

ING, Türkiye merkezli bankalardandır. 1984'te Bank of Boston' ın İstanbul şubesi olarak kurulan bu banka, 1993'te Ordu Yardımlaşma Kurumu tarafından satın alınmış ve faaliyetlerine 1996'dan itibaren Oyak Bank olarak devam etmiştir. 2007'de merkezi İrlanda'da bulunan ING Group' a satılarak ING adıyla hizmet vermeye başlamıştır. Ana merkezi İrlanda’dadır.

ING Bank Ne Kadar Promosyon Veriyor?

Emekli maaşınızı ING' ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 7.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilmektesiniz. Ayrıca başka emekli yakını getirenler, toplamda 1.250 TL'ye varan promosyon kazanabilmektedir. Promosyon taahhütnamesinin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.500 TL'ye kadarsa 4.650 TL, 2.500 TL'nin üzerindeyse 7.000 TL nakit promosyon hesaplara yatırılmaktadır.

ING Bank Çalışma Saatleri Nedir? 

ING Bank şubeleri; sabah saat 09.00-12.30 arasında ve öğleden sonra 13.30-17.00 saatleri arasında hizmet vermektedirler. Online işlemler içinse saat veya gün sınırlaması bulunmamaktadır.

ING Bank Hafta Sonu Açık Mı?

 ING Bank cumartesi ve pazar günleri çalışmamaktadır. Ayrıca ING Bank; Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda ve 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos gibi resmi bayramlarda da hizmet vermemektedir.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir