Tetikçinin Oğlu Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?

Tetikçinin Oğlu Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?

Tetikçinin Oğlu Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?

Yeni dizi projesi Tetikçinin Oğlu kadrosu tam bir yıldızlar geçidi. Dizinin hayranları şimdiden yayınlanacağı ilk günü iple çekiyor. Bunun en büyük sebeplerinden biri ise başarılı ve usta oyuncuların yer aldığı güçlü kadrosu. Dizinin başrollerini Timuçin Esen ve Şevket Çoruh paylaşmaktadır. Usta başrollerin yanı sıra dizinin diğer oyuncuları arasında Genco Özak, Serhat Kılıç, Sezin Akbaşoğulları, Bahar Şahin, Esra Kızıldoğan da yer almaktadır. Ayrıca dizinin seyircisine bir de sürprizi var. Dizinin ilk bölümünde konuk oyuncu olarak ünlü ses sanatçısı Nükhet Duru’nun da yer alacağı açıklandı.

Birçok kişinin merakla beklediği Tetikçinin Oğlu dizisinin sektöre hızlı bir giriş yapması bekleniyor. 22 Şubat’ta Bodrum’da sete çıkan dizi ekibi beklentiyi şimdiden oldukça yükseltmiş durumda. Hazırlık çalışmaları devam ederken izleyiciler tarafından dizinin uyarlama olup olmadığı da merak edilmektedir. Edindiğimiz bilgilere göre dizi uyarlama değil, özgün senaryodur.

Tetikçinin Oğlu Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Yapımcılığını 03 Medya ve Same Film’in üstlendiği Tetikçinin Oğlu dizisi Bodrum’daki setlerine 22 Şubat’ta başladı. Filmin hazırlıkları halen daha devam etmektedir. Yeni dizi projesinin başlangıç tarihi ise henüz netlik kazanmadı.

Tetikçinin Oğlu Dizisi Konusu Nedir?

FOX TV’de yayın hayatına başlayacak olan Tetikçinin Oğlu dizisi şimdiden izleyicileri tarafından merak edilmektedir. Projenin duyurulmasıyla birlikte dizi hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen izleyici kitlesinin en çok merak ettiği detaylar arasında filmin konusu yer almaktadır. Dizi aksiyon ve drama yüklü bir türde karşımıza çıkacak. Usta oyuncuların yer aldığı dizinin konusu ise şu şekilde.  Dizinin ana karakteri İskender bir sebepten oğlu Yiğit’i öldürür. Dizinin diğer ana karakteri Korkmaz’da bu ölüme şahit olacaktır. Korkmaz, İskender’in bir numaralı adamı ve sağ koludur. Bu trajik ve beklenmedik ölümün ardından hikaye başlar.

Tetikçinin Oğlu Dizisi Yönetmeni Kimdir?

Dozu hiç düşmeyen aksiyon, macera ve üzerine bolca dram sosu da seviyorsanız Tetikçinin Oğlu beklentilerinizi karşılayacak bir proje gibi gözüküyor. Henüz sete yeni çıkan oyuncu kadrosu izleyicisine şimdiden keyifli vakitler geçirmeyi vadediyor.

Bu heyecanlı merakla beklenen dizinin yönetmen koltuğunda ise daha önce Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Yaz’ın Öyküsü gibi başarılı projelerin de yönetmenliğini yapan Yağız Alp Akaydın oturacak. Yönetmen ayrıca AROG, Veda, Köstebek gibi projelerde de yardımcı yönetmenlik yapmıştır.

Tetikçinin Oğlu Dizisi Senaristi Kimdir?

Tetikçinin Oğlu dizisi hakkında belki de en çok merak edilen soru senaristliğini kimin yapacağıdır. Yeni dizi projesinin senaryosu oldukça güçlü bir kaleme emanet edilmiştir. Daha önce Çukur, Kavak Yelleri, Her Sevda Bir Veda, Güneşi Beklerken, Fabrika Kızı, Bir İstanbul Masalı, Baba gibi Türk TV tarihine damgasını vurmuş projelerin de senaristliğini yapan Gökhan Horzum üstlenecek.

Tetikçinin Oğlu Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?

Yeni dizi projesi Tetikçinin Oğlu kadrosu tam bir yıldızlar geçidi. Dizinin hayranları şimdiden yayınlanacağı ilk günü iple çekiyor. Bunun en büyük sebeplerinden biri ise başarılı ve usta oyuncuların yer aldığı güçlü kadrosu. Dizinin başrollerini Timuçin Esen ve Şevket Çoruh paylaşmaktadır.  Usta başrollerin yanı sıra dizinin diğer oyuncuları arasında Genco Özak, Serhat Kılıç, Sezin Akbaşoğulları, Bahar Şahin, Esra Kızıldoğan da yer almaktadır. Ayrıca dizinin seyircisine bir de sürprizi var. Dizinin ilk bölümünde konuk oyuncu olarak ünlü ses sanatçısı Nükhet Duru’nun da yer alacağı açıklandı.

 

 

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir