Tekzen Sahibi Kimdir?

Tekzen Sahibi Kimdir?

Tekzen Sahibi Kimdir?

İstanbul’da bulunan Tekfen holding çatısı altında faaliyet sürdürmektedir. Başkanı Cahit Oklap’tır. Kurucuları, Feyyaz Berker, Nihat Gökyiğit, Necati Akçağlılar’dır. Onursal başkanı ise Ali Nihat Gökyiğit’tir.

Tekzen yapı market içerisinde neredeyse her şeyi bulabileceğiniz bir markettir. Aslında 1995 yılında alman şirketi bünyesi adı altında hizmet verirken 1998 yılında tamamen tekzen adını almıştır. 1998 yılından beri aynı isimle faaliyetlerini sürdürmektedir.

Tekzen Sahibi Kimdir?

İstanbul’da bulunan Tekfen holding çatısı altında faaliyet sürdürmektedir. Başkanı Cahit Oklap’tır. Kurucuları, Feyyaz Berker, Nihat Gökyiğit, Necati Akçağlılar’dır. Onursal başkanı ise Ali Nihat Gökyiğit’tir.

Tekzen İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ülkenin 4 bir tarafında işçi istihdam eden büyük bir firma olan tekzen, büyüyen ve genişleyen vizyonuyla her daim işçi potansiyeline ihtiyaç duymaktadır.

Tekzen web sitesinden veya mağazalarından form doldurarak tekzen açık pozisyonlarına başvuru yapabilirsiniz.

Tekzen Müşteri Hizmetleri Numarası Kaçtır?

444 85 96 tekzen müşteri hizmetleri numarasıdır. Bu numarayı arayıp operatöre bağlanarak tekzen ürün ve hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Ayrıca tekzen.com adresinden de online kanalına ulaşarak iletişim kurabilirsiniz.

Tekzen Türk Markası Mı?

İlk kurulduğunda Türk-Alman ortaklığı ile kurulmuştur. 1995-1998 yılına kadar Türk-Alman ortaklığı ile devam etmiştir. 1998 yılında Murat Gigin’e devredilmiş, %100 Türk sermaye ile tekzen adını alarak ticaret hayatındaki varlığını devam ettirmiştir.

Tekzen Çalışma Koşulları Nelerdir?

Kuruluşundan bu yana gelişen çağı hızla takip ederek müşterisine en uygun ve en doğru hizmeti sağlamaya çalışan tekzen mağazaları, çalışanlarına karşı da adil bir çalışma ortamı sğalamak için çabalıyor.

Çalışma saatleri her sabah saat 10.00 ve akşam 20.00 saatleri arasındadır. Cuma günleri Cuma namazı sebebiyle kapalı olan mağazaları da bulunmaktadır. Fakat bu durum her şube için geçerli değildir. Çalışanlara haftanın 1 gününde izin veriliyor.

Çalışanlar ayrıca maaş, prim, yol, yemek gibi şartlar altında çalışmaktadırlar. Yıllık izin olarak senelerini dolduran her işçisine 14+2 gün şeklinde yıllık izin kullandırmaktadır. Günde 7,5 saat haftalık olarak 45 saat şeklinde full bir çalışma prensibi benimsemektedir.

Dilerseler üstlerinin bilgisi dahilinde saatlerini 5 gün içinde tamamlayan personeline 5 gün çalışma 2 gün dinlenme şeklinde de çalışma prosedürü uygulanabilmektedir. Bu tamamıyla personel ve üstüyle ilgili olan bir çalışma biçimidir.

Tekzen Çalışma Saatleri Kaçtır?

Tekzen yapı market mağazaları haftanın 7 günü hizmet vermektedir. Cuma günleri Cuma namazı sebebiyle bazı şubeleri kapalı olabiliyor. Fakat bu her şubesi için geçerli değildir. Tekzen mağazaları sabah 10.00 akşam 20.00 arasında hizmet vermektedir.

Tekzen mağazaları haftanın 7 günü hizmet veriyor. Pazar günleri dahil açık. Pazarları da çalışma saati yine sabah 10.00 akşam ve 20.00’dir .

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir