Dokuz Oğuz Dizisi Yönetmeni Kimdir?

Dokuz Oğuz Dizisi Yönetmeni Kimdir?

Dokuz Oğuz Dizisi Yönetmeni Kimdir?

Dokuz Oğuz dizi projesinin konusu Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait olan başarılı tim Dokuz Oğuz timinin üyelerine odaklanmaya hazırlanıyor. Dünyanın çeşitli bölgelerinde haksızlığa ve zulme uğrayan Türk insanları için mücadele eden bu önemli timin başarılarına, duygu yüklü hikayesine ve aksiyon dolu sahnelerine şahitlik edeceğiz. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin en cesur ve gözü kara subayı, Yüzbaşı Batur Karanlığın özel isteği ile oluşturan ve en yetenekli ve cesur askerlerden oluşan bu tim Türk insanlarının haklarını ve can güvenliğini gözetecek. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, daha önce “İkimizin Sırrı” “Benim Adım Melek“ gibi projelerinin de yönetmenliğini yapmış olan Cem Akyoldaş oturacak.

Fox TV ekranlarının yeni projesi Dokuz Oğuz ekran macerası için gün sayıyor. 28 Ocak Cumartesi akşamı Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Dokuz Oğuz dizisinin konusu merak edilmektedir. Dizi Dokuz Oğuz isimli, Türk Silahlı Kuvvetlerine ait bir ekibin hikayesine odaklanacak. Bu tim titizlikle yürütülmüş bir çalışmanın sonunda en iyi askerlerden oluşmuş ve “Türk’ün olduğu her yerde, Türk için savaşacak“ özel bir ekibin duygu dolu kahramanlık öyküsünü anlatacak.

Dokuz Oğuz Dizisi Hikayesi Gerçek Mi?

Dokuz Oğuz dizisinin yayınlanan fragmanı ve dikkat çeken oyuncu kadrosuyla şimdiden izleyici meraklandırmayı başardı. Dokuz Oğuz adı verilen bir askeri timi ve askerlerin yaşadıkları olaylara değinecek olan dizisinin gerçek mi kurgu mu olduğu araştırılıyor. 2.tanıtım videosu da yayınlanan dizi kurgudur.

Dokuz Oğuz Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?

Dizi projesi ilk açıklandığından itibaren başrol oyuncuları ve kadrosu merak edilmeye başlanmıştı. Dizide başarılı yeni dönem genç oyuncular kadar usta oyuncular da yer almaktadır. Dizide Kubilay Aka, Deniz Işın, Hakan Boyav, Yasemin Kay Allen, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç, Kayhan Açıkgöz, Serhan Onat, Rami Narin, Volkan Keskin, Taylan Meydan, Sahra Şaş ve Mehmet Çevik rol almaktadır. Dokuz Oğuz dizisi 28 Ocak Cumartesi saat 20.00 Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak.

Dokuz Oğuz Dizisi Nerede Çekiliyor?

Bol aksiyon ve hiç düşmeyen bir tansiyon vadeden Fox TV ekranlarının başarılı yapımları arasına girmesi beklenen yeni proje Dokuz Oğuz her Cumartesi akşamı Fox TV’de ekranlara gelecek. Fragmanlarının yayınlanmasının ardından izleyicinin şimdiden merakını uyandıran ve sabırsızlandıran projenin çekim mekanları merak edilmektedir. Dokuz Oğuz dizi projesinin çekimleri başkent Ankara’da gerçekleştirilmektedir.

Dokuz Oğuz Dizisi Senaristi Kimdir?

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği Dokuz Oğuz dizisinin en merak edilen detaylarından biri de senaristliğini kimin kaleme alacağıdır. Dokuz Oğuz dişinin senaryosu Süleyman Çobanoğlu’na emanet edildi. Süleyman Çobanoğlu daha öncesinde “Savaşçı“ “Kızıl Elma“ “Sakarya Fırat(2009-2011)” gibi başarılı TV dizilerinin de senaristliğini üstlenmiştir.

Dokuz Oğuz Dizisi Yönetmeni Kimdir?

Dokuz Oğuz dizi projesinin konusu Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait olan başarılı tim Dokuz Oğuz timinin üyelerine odaklanmaya hazırlanıyor. Dünyanın çeşitli bölgelerinde haksızlığa ve zulme uğrayan Türk insanları için mücadele eden bu önemli timin başarılarına, duygu yüklü hikayesine ve aksiyon dolu sahnelerine şahitlik edeceğiz.  Türk Silahlı Kuvvetleri’nin en cesur ve gözü kara subayı, Yüzbaşı Batur Karanlığın özel isteği ile oluşturan ve en yetenekli ve cesur askerlerden oluşan bu tim Türk insanlarının haklarını ve can güvenliğini gözetecek. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, daha önce “İkimizin Sırrı” “Benim Adım Melek“ gibi projelerinin de yönetmenliğini yapmış olan Cem Akyoldaş oturacak. 

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir