Bioderma Atoderm Krem 2023 Fiyatı Nedir?

Bioderma Atoderm Krem 2023 Fiyatı Nedir?

Bioderma Atoderm Krem 2023 Fiyatı Nedir?

Çok kuru ve atopik ciltler üzerinde iddialı olan bir üründür. Yapısı itibariyle son derece kuru ve ne kadar su içerseniz için yine de istediğiniz nem dengesini cildinizde hissedemiyorsanız bu ürüne bir şans vermelisiniz. Ürün cildinizi neme doyuracak ve ferahlatıcı etkisi sayesinde kuruluk sonucunda oluşan kaşıntı ve pul pul dökülmelere son verecektir. 2023 yılında ürünün satış fiyatı 285,90 TL olarak belirlenmiştir.

Yaşa bağlı olarak vücutta azalan kolajen miktarından kaynaklı olarak oluşan yaşlanma belirtileri üzerinde son derec iddialı olan bir kremdir. Vichy uzun yıllardır sektörde sağlam adımlarla ilerleyen güvenilir bir firmadır. Vichy kolajen kremi ise emsallerinin arasında her zaman öne çıkmayı başaran ve kullanıcı geri dönüşleri son derece olumlu olan bir üründür. 2023 yılındaki satış fiyatı ise 1.200,00 TL olarak belirlenmiştir.

Bioderma Atoderm Krem 2023 Fiyatı Nedir?

Çok kuru ve atopik ciltler üzerinde iddialı olan bir üründür. Yapısı itibariyle son derece kuru ve ne kadar su içerseniz için yine de istediğiniz nem dengesini cildinizde hissedemiyorsanız bu ürüne bir şans vermelisiniz.  Ürün cildinizi neme doyuracak ve ferahlatıcı etkisi sayesinde kuruluk sonucunda oluşan kaşıntı ve pul pul dökülmelere son verecektir. 2023 yılında ürünün satış fiyatı 285,90 TL olarak belirlenmiştir.

Vitapanthol Krem 2023 Fiyatı Nedir?

Özellikle içeriğindeki zengin ve doygun vitaminlere rağmen yağlılık ve ağırlık hissi bırakmamasıyla ünlü bir bakım kremidir. Cildin rahatlamasında, temizlenmesinde ve parlak bir görünüm kazanmasında oldukça etkili bir kremdir. Yumuşak ve hafif dokuludur. İnce bir tabaka şeklinde cildinize uygulamanız yeterli olacaktır. Ürünün hemen emildiğini hissedeceksiniz. Ürünün 2023 yılındaki satış fiyatı ise 70,00 TL olarak belirlenmiştir.

Womm Yüz Bakım Kremi 2023 Fiyatı Nedir?

Bir cildin en fazla ihtiyaç duyduğu şey nemdir. Womm yüz bakım kremi cildinizin ihtiyacı olan nemin tüm gün boyunca ciltte kalmasına yardımcı olur. Ayrıca ince bir tabaka şeklinde uygulasanız bile cildinizi dış etkenlere karşı kalkan gibi korur ve koruyucu bir bariyer oluşturur. İçerisindeki pantenol, hyaluronik asit ve E vitamini sayesinde cildin tekrardan yapılanmasına ve saha sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Ürünün 2023 yılındaki satış fiyatı 239,90 TL olarak belirlenmiştir.

Thalia İnci Tozu Kremi 2023 Fiyatı Nedir?

Cildin doğal renginin korunarak, özellikle güneşin bırakmış olduğu lekeleri açmak üzerine geliştirilmiş bir bakım kremidir. Cildi sıkılaştırır, ince kırışıkları doldurur ve canlandırır. Cilt kızarıklıklarını, güneş lekelerini ve çillerin görünümlerini büyük oranda azaltır ve cildin daha aydınlık bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Ürünün 2023 yılındaki satış fiyatı 99,50 TL olarak belirlenmiştir.

Coresatin Barrier Krem 2023 Fiyatı Nedir?

En yaygın cilt problemlerinin tedavisinde kullanılan çok amaçlı bir bakım kremidir. Sadece günlük bakım kremi olarak değil tedavi edici özellikleri ile de bilinen bir üründür.  Gül hastalığı, egzama, deri iltihabı, sivilce akne izlerinin tedavisinde kullanılmaktadır.  Ayrıca cildin zedelenmiş, hasar görmüş tabakasını onarır ve dış etkenlere karşı koruyucu bir bariyer görevi görür. Hem tedavi edici hem de koruyucu bir bakım kremidir. İçerisinde nane yağı, B6, E vitamini bulunmaktadır. Tüm cilt tiplerine uygun şekilde geliştirilmiştir. 2023 yılında satış fiyatı 136,50 TL olarak belirlenmiştir.

Darphin Krem 2023 Fiyatı Nedir?

Yüzünüzü ve cildinizi temizleyip aydınlatırken bir yandan da yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırmak için çalışan, oldukça popüler bir bakım kremidir. Günlük rutininize eklediğinizde kısa bir zaman içinde cildinizdeki geri dönüşümünü sizlere kanıtlayacak bir üründür. Kızarıklık ve güneş lekesi gibi durumlar için de sıklıkla tercih edilen Darphin markası alanında ödüllü ve güvenilir bir markadır.  2023 yılındaki satış fiyatı ise 485 TL ile 647,90 TL arasındadır.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir