Zoom Telefona Nasıl İndirilir?

Zoom Telefona Nasıl İndirilir?

Zoom Telefona Nasıl İndirilir?

Android telefon veya tablet kullanıyorsanız Zoom indirmek için izlemeniz gereken yol şu şekildedir:
1. Telefonunuzda veya tabletinizde Google Play uygulamasını veya Google Play Store’u açın. (Apple markalı cihaz kullanıyorsanız App Store’a giriş yapın.)
2. Üstteki arama çubuğuna Zoom yazın ve Zoom Cloud Meetings üzerinde al veya aç butonuna tıklayın ve ardından yükle butonuna tıklayın.
3. Giriş yapıp dilediğiniz gibi Zoom programını telefonunuzdan kullanabilirsiniz.

Grand Theft Auto V, üçüncü şahıs veya birinci şahıs bakış açısıyla oynanabilen bir aksiyon-macera oyunudur. Oyuncular, hikayede ilerlemek için görevleri (belirlenmiş hedeflere sahip doğrusal senaryolar) tamamlar. Görevlerin dışında, oyuncular açık dünyada özgürce dolaşabilirler.

Grand Theft Auto V, Steam Link uygulaması veya Xbox Game Pass uygulaması aracılığıyla android cihazlarda yayınlanabilmektedir. Grand Theft Auto 5 (GTA V olarak da adlandırılır) 2013 yılında piyasaya sürüldü ve GTA Online adlı sürekli büyüyen çevrimiçi modu sayesinde hala en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. GTA 5’i Android cihazlarda oynayabilmeniz mümkünken bu oyunu İOS cihazlar oynayabilmeniz mümkün değildir.

Zoom Telefona Nasıl İndirilir?

Android telefon veya tablet kullanıyorsanız Zoom indirmek için izlemeniz gereken yol şu şekildedir:

1.      Telefonunuzda veya tabletinizde Google Play uygulamasını veya Google Play Store’u açın. (Apple markalı cihaz kullanıyorsanız App Store’a giriş yapın.)

2.      Üstteki arama çubuğuna Zoom yazın ve Zoom Cloud Meetings üzerinde al veya aç butonuna tıklayın ve ardından yükle butonuna tıklayın.

3.      Giriş yapıp dilediğiniz gibi Zoom programını telefonunuzdan kullanabilirsiniz.

Ets 2 Telefona Nasıl İndirilir?

Simülasyon oyunları herkese göre değildir, ancak Euro Truck Simulator 2'nin değerli bir oyun olmasının hala geçerli nedenleri vardır. Steam'de son derece iyi bir inceleme puanı ve platformda satılan beş milyondan fazla kopya ile Euro Truck Simulator 2, dönemin en iyi simülasyon oyunu olarak kendini gösteriyor.

ETS 2’nin mobil versiyonu bulunmamaktadır. Ancak oyunu mobil olarak oynayabilmeniz mümkündür. Steam remote play'i kullanarak yapabilirsiniz ama bilgisayarınızın açık olması gerekiyor.

Minecraft Telefona Nasıl İndirilir?

Mobil için Minecraft sürümü telefonunuza bağlı olacaktır, oynamak istiyorsanız orta sınıf veya daha yüksek bir cihaza sahip olmanız gerekmektedir. Android için Minecraft Pocket Edition ve Windows 10 için Minecraft ile alfa sürümünde, video oyununun kullanıcıları sunucularda çakışabilir. Yani artık hem Android kullanıcıları hem de Minecraft oynayan Windows 10 kullanıcıları video oyununu birbirleriyle oynayabilmektedir.

Youtube Videosu Telefona Nasıl İndirilir?

Bunun için farklı uygulamalar bulunmaktadır. Aynı zamanda tarayıcı üzerinden de Youtube videosu indirilmesi mümkündür. Telefonunuzda YouTube videolarını çevrimdışı izlemeniz mümkündür. Bunu yapmanın pek çok yolu bulunmaktadır, ancak doğru olanı bulmak biraz kafa karıştırıcı olabilmektedir. YouTube'un resmi indirme yöntemleri bile bölgeden bölgeye değişir ve üçüncü parti video indirme yöntemleri sürekli değişkenlik göstermektedir.

Youtube videosunu telefonunuza indirebilmeniz için Youtube Premium abonesi olabilirsiniz. Ancak bu ücretli bir işlemdir. Ücretsiz bir şekilde video indirmek için mp4 dönüştürücüler kullanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gerekenler:

·        Youtube’da indirmek istediğiniz videonun bağlantısını kopyalayın,

·        Tarayıcınızda Google üzerinden YouTube mp4 dönüştürücü şeklinde arama yapıp herhangi bir siteye girin,

·        Bu siteye Youtube’dan indirmek istediğiniz videonun linkini yapıştırın,

·        Videoyu indirmek için kalite seçimi yapıp indirme işlemini başlatabilirsiniz.

Google Earth Telefona Nasıl İndirilir?

Google Earth, tüm yaygın platformlarda kullanılabilir yani Google Play üzerinden ya da App Store üzerinden Google Earth’e ulaşabilmeniz mümkün. Öncelikle uygulama mağazasına girip arama kısmına Google Earth yazıp aratmanız gerekmektedir. Ardından indir tuşuna basıp uygulamayı telefonunuza indirebilirsiniz.

Google hesabına giriş yapmadan Google Earth, Haritalar, Street View ve Earth Engine Timelapse görselleştirmelerini kullanılabilmesi mümkündür. Ancak, hikaye yazmakla veya içerik oluşturmakla, 'Yerlerim'i kaydetmekle veya çalışmanızı başkalarıyla paylaşmakla ilgileniyorsanız, bir Google hesabına giriş yapmanız gerekecektir.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir