YSK Katip Alımı 2023 Başvuruları Ne Zaman?

YSK Katip Alımı 2023 Başvuruları Ne Zaman?

YSK Katip Alımı 2023 Başvuruları Ne Zaman?

Zabıt katipliği için en son atmalar 2022 Nisan ayında gerçekleşmiştir. Şu anda YSK’nın ana sayfasındaki duyurular kısmında yeni bir zabıt katipliği kadrosuna ilişkin güncel bilgi yer almamaktadır. Önümüzdeki günlerde açılacak kadrolar için www.ysk.com adresini takip edebilirsiniz.

2023 yılında güncellenen zabıt katipliği maaşları merak edilmektedir. YSK 2023 yılında zabıt katiplerine en az 11.550 TL maaş ödemesi yapmaktadır. Zabıt katipliği için en yüksek maaş ödemesi ise 12.134 TL olarak belirlenmiştir.

YSK Katip Alımı 2023 Başvuruları Ne Zaman?

Zabıt katipliği için en son atmalar 2022 Nisan ayında gerçekleşmiştir. Şu anda YSK’nın ana sayfasındaki duyurular kısmında yeni bir zabıt katipliği kadrosuna ilişkin güncel bilgi yer almamaktadır. Önümüzdeki günlerde açılacak kadrolar için www.ysk.comadresini takip edebilirsiniz.

YSK Memur Alımı 2023 Başvuruları Ne Zaman?

YSK memur alımlarını 2022 yılında Ağustos ayında başlatmış başvuru sürecini ise Eylül ayında sona erdirmiştir. 2022 yılının Eylül ayından beri güncel başka bir ilana rastlayamadık. YSK memur başvuruları için www.ysk.com adresini takip edebilirsiniz.

YSK Katip Maaşı 2023 Ne Kadar?

Katip maaşları ve sosyal haklarıyla ilgili yeni yılda güncellemeler yapıldı. YSK ‘da görevli bir zabıt katibinin ne kadar maaş aldığı adaylar tarafından merak edilmektedir. 2023 yılında bir zabıt katibinin maaşı en az 11.550 TL en fazla 12.134 TL olarak belirlenmiştir.

YSK Memur Maaşı 2023 Ne Kadar?

Asgari ücrete yapılan artış ile birlikte memurların maaşları da merak edilmeye başlandı. YSK’ da görevli bir memurun maaşı arama motorlarında aratılmaktadır. 2023 yılında YSK memurlarının ne kadar maaş aldığıyla ilgili sizleri bilgilendirmek istiyoruz. Öncelikle YSK’da çalışan şoför, zabıt katibi, hizmetli, veri hazırlama, bilgisayar işletmeni, tekniker, mühendis gibi birçok memur kadrosu bulunmaktadır.  Lise veya dengi okuldan mezun olan bir memur en az 11.550 TL, lisans mezunu bir memurun maaşı ise ortalama olarak 13-15 bin TL arasındadır.

YSK 2023 Başkanı Kimdir?

Yüksek Seçim Kurulu tarafından yapılan oylama ile YSK’nın yeni başkanı Ahmet Yener olmuştur. Ahmet Yener Hukuk Fakültesinden 1989 yılında mezun olmuştur. 1966 Ankara Beypazarı doğumludur.

YSK Şube Müdürü Maaşı 2023 Ne Kadar?

YSK şube müdürü olabilmek için görevde yükselme yönetmeliğindeki şartları yerine getirebiliyor olmak gerekmektedir. Bazı özel ve genel şartların arandığı şube müdürlüğü için yönetmelikte belirtilen esasları inceleyebilirsiniz. YSK bünyesinde görevli olan şube müdürlerinin maaşları da merak edilmektedir. 2023 yılında YSK bünyesinde görevli olan lisans mezunu bir şube müdürünün maaşı (lisans mezunu 1/4  ) 19.810 TL olarak belirlenmiştir.

YSK Seçim Müdürü Maaşı 2023 Ne Kadar?

YSK seçim müdürleri siyasetin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için görev yapan memurlardır. Ayrıca oldukça kritik ve zor bir iş yükü altına girerler. YSK bünyesinde seçim müdürü olabilmek için de bazı özel-genel şartları sağlıyor olabilme hükmü yer almaktadır. YSK seçim müdürlerinin maaşları da merak ediliyor. 2023 yılında bir seçim müdürünün maaşı 10-15 bin TL arasındadır. 

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir