Yıldız Tilbe’nin Lakabı Nedir?

Yıldız Tilbe’nin Lakabı Nedir?

Yıldız Tilbe’nin Lakabı Nedir?

Yıldız Tilbe’nin lakabı Yadigar’dır. Yadigar lakabı, ünlü sanatçının ailesinin ona verdiği bir lakap olmaktadır. Tilbe’ye aile arasında Yadigar lakabı ile seslenilirmiş. Ünlü sanatçı henüz orta ikide iken okulu bırakmak zorunda kalmıştır.

16 Temmuz 1966 tarihinde dünyaya gözlerini açmış olan Yıldız Tilbe, oldukça ünlü bir şarkıcı ve şarkı yazarı olmaktadır. Yıldız Tilbe dünyaya gözlerini İzmir, Konak’ta açmıştır.

Yıldız Tilbe Kaç Yaşındadır?

Yıldız Tilbe şuanda tam olarak 55 yaşında olmaktadır. Ünlü şarkıcı 16 Temmuz 1966 senesinde dünyaya gelmiştir. Yıldız Tilbe İzmir ilinin Konak ilçesine bağlı olan Gültepe semtinde doğmuştur. Ünlü şarkıcı 1991 senesinden beridir etkin olarak müzik sektöründedir. 

Yıldız Tilbe Aslen Nerelidir?

Yıldzı Tilbe aslen Kürt ve Zaza kökenli olmaktadır. Babası Ali Ağrılı ve Kürt kökenine sahip iken, annesi Altun Tuncelili ve Zaza kökenine sahip olmaktadır. Yıldız Tilbe’nin aile arasındaki lakabı Yadigar’dır.

Yıldız Tilbe’nin Eşi Kimdir?

Yıldız Tilbe şuanda evli olmadığı için eşi bulunmamaktadır. Ancak Güngör Karahan ile 1984 senesinden 1989 senesine kadar evli kalmıştır. Bu evlilik sonucunda ise Sezen Burçin Karahan ismini verdikleri bir çocuğu dünyaya getirmişlerdir.

Yıldız Tilbe’nin Lakabı Nedir?

Yıldız Tilbe’nin lakabı Yadigar’dır. Yadigar lakabı, ünlü sanatçının ailesinin ona verdiği bir lakap olmaktadır. Tilbe’ye aile arasında Yadigar lakabı ile seslenilirmiş. Ünlü sanatçı henüz orta ikide iken okulu bırakmak zorunda kalmıştır.

Yıldız Tilbe’nin Burcu Nedir?

Yıldız Tilbe yengeç burcudur. Ünlü sanatçı 16 Temmuz 1966 senesinde dünyaya gelmiştir. Yıldız Tilbe İzmir ilinin Konak ilçesine bağlı olan Gültepe semtinde doğmuştur. Okulu bırakmak zorunda kalan ünlü şarkıcı şarkı söylemeye küçük yaşlarda başlamıştır.

Yıldız Tilbe Şarkı İsimleri?

Yıldız Tilbe’nin şarkı isimlerinin bazıları şunlardır; Hasbelkader, Delikanlım, Yürü Anca Gidersin, Vaz Geçtim, Emi, Ama Evlisin, Dayan Yüreğim, Aşk Laftan Anlamaz Ki, Haberin Olsun, Çabuk Olalım Aşkım, Anma Arkadaş, Hastayım Sana, Sana Değer, Sana Kalbim Geçti, Tek Sevenim Sen Olsan, El Adamı, Kandıramazsın Beni, Dağıldım Biraz.

Yıldız Tilbe’nin Ünlü Olmadan Önceki Mesleği Nedir?

Ünlü sanatçı ünlü olmadan önce Pırlanta Kulüp’te çalışmaktaymış. Bu kulüp ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Tilbe, günde 6 şarkı söylemekteymiş. Pırlanta Kulüp’ün sahibi ise Cengiz Özşeker olmaktadır.

Yıldız Tilbe’nin Kızı Kimdir?

Yıldız Tilbe’nin kızı Sezen Burçin Karahan olmaktadır. Güngör Karahan ile 1984 senesinde henüz 16 yaşında iken kaçarak evlenen ünlü sanatçı 1985 senesinde Sezen Burçin Karahan’ı dünyaya getirmiştir.

Yıldız Tilbe’nin Yaşı Kaçtır?

Yıldız Tilbe şuanda 55 yaşında olmaktadır. Eşsiz sesi ile birçok seveni olan Tilbe, 16 Temmuz 1966 tarihinde doğmuştur 1966 tarihinde doğduğu yer ise ilinin Konak ilçesine bağlı olan Gültepe semti olmaktadır.

Yıldız Tilbe Zengin Midir?

Evet, Yıldız Tilbe zengin olmaktadır. Herkesin ağzına takılan şarkıları ile efsaneleşen ünlü şarkıcının gayrimenkul zengini olduğu bilinmektedir. Yıldız Tilbe’nin çıktığı konserlerden de oldukça büyük meblağlar kazandığı bilinmektedir.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir