2023 Survivor Walison Kimdir?

2023 Survivor Walison Kimdir?
11.01.2023 20:44
TV8 ekranlarının fenomen yarışması survivor 2023 kadrosuyla da dikkat çekiyor. En dikkat çeken yarışmacılardan biri de Walison Fonseca oldu. 2023 survivor Walison kimdir, boşandı mı, kaç yaşında, eşi kimdir, boyu kaçtır? Walison aslen nereli, mesleği nedir, burcu nedir, evlimi? İşte detaylar.

Bu yıl 15 Ocak’ta ve farkı formatıyla izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan survivor kadrosuyla oldukça dikkat çekiyor. Survivor gönüllüler kadrosunda yer alan ve adını daha önce Masterchef Türkiye yarışmasıyla duyduğumuz sempatik isim Walison da yer alacak.

Walison Fonseca 1986 yılında Brezilya’da dünyaya geldi ve yaklaşık olarak 5 yıldır Türkiye’de yaşamaktadır. Reklamlarda oynayan ve yarışmaların aranan yüzü olan Walison ayrıca modellikle de ilgilenmektedir.

Şimdiye kadar ABD(Miami),Meksika, İtalya ve Kore gibi ülkelerde de yaşamış olan Walison toplamda 5 dili ana dil seviyesinde konuşabilmektedir. İş nedeniyle Malta adasında bulunduğu dönemde Türkiye’ye ilgi duymaya başladığını ve Türkiye’ye taşınıp buraya hayran kaldığını da belirtmiştir.

Survivor Walison Boşandı Mı?

Survivor yarışmasının ana kadrosu belli olduktan sonra yarışmacılar hakkında merak edilenler de su yüzüne çıktı. Survivor’un bu sene en dikkat çeken gönüllü yarışmacısı adını daha önce yarışma programları ve reklamlar duyduğumuz ve yüzüne aşina olduğumuz isim Walison Fonseca oldu. Daha önce bir evlilik yapan ve bu evlilikten Amaya isimli bir kız olan Walison şu anda Melisa Pınar ile evlidir.

Survivor Walison Kızı Kaç Yaşında?

Katılmış olduğu yarışma ve yer almış olduğu reklamlarla Türkiye’de tanınan bir isim haline gelmiştir.  Walison’un Amaya isminde 13 yaşında bir de kız çocuğu bulunmaktadır.  Sosyal medya hesaplarında sık sık kızını ve eşini paylaşmaktadır. 

Survivor Walison Eski Eşi Kimdir?

Dünyanın pek çok ülkesinde yaşama ve tecrübe edinme şansı bulan Walison’un son durağı Türkiye olmuştur. Her seferinde Türk kültürünü çok sevdiğini ve kendisini bu kültüre ait hissettiğini söyleyen Walison burada tanışıp bir Türk kızı olan Melisa Pınar ile evlenmiştir. Daha öncesinde genç yaşlarda bir evlilik yapan ve bu evlilikten bir de kız çocuğu bulunan Walison’un eski eşine dair bir bilgiye rastlayamadık.

Survivor Walison Boyu kaçtır?

Walison Fonseca düzgün ve atletik vücut yapısıyla dikkat çekmektedir. Walison 1.88 cm boya sahiptir. Ayrıca 2023 Survivor kadrosunda nasıl bir performans sergileyeceği de merak konusudur.

Survivor Walison Aslen Nerelidir?

Yakışıklı ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken bir isim olan Walison Survivor as kadrosunda yer almaya hazırlanıyor. Daha önce yine TV8 ekranlarının bir diğer fenomen yarışması olan Masterchef’ten aşina olduğumuz popüler isim aslen Brezilya doğumludur. Walison Brezilya Santos Sao Paulo kentin de dünyaya gelmiştir.

Survivor Walison Mesleği Nedir?

Daha önce biscolata ve KİP reklamlarında boy gösteren Walison’un asıl mesleği modelliktir. Ayrıca ithalat-ihracat şirketi de bulunan Walison bir TV yüzü olarak kariyerine devam etmektedir. Ayrıca 2023 yılında Survivor yarışmasında ter dökecek kesinleşmiş isimlerden de biridir.

Survivor Walison Burcu Nedir?

Walison 16 Eylül 1986 yılında Brezilya Santos Sao Paulo ‘da dünyaya gelmiştir. Başak burcudur. 1.88 cm boyda ve 81 kilodur.

Survivor Walison Evli Mi?

Sempatik tavırları ve dikkat çekici fiziği ile dikkatleri üzerine çeken ekran yüzü Walison yaklaşık olarak 5 yıldır Türkiye’de yaşıyor. Türk kültürüne ve mutfağına aşık olduğunu söyleyen Walison, Türkiye’de Melisa Pınar isimli yaşam koçluğu yapan Türk kızı ile tanışmış ve evlenmişlerdir. Çift sosyal medya platformundan sık sık aşk paylaşımları yapmaktadır.

 

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir