Ümit Erdim Hangi Takımlı?

Ümit Erdim Hangi Takımlı?

Ümit Erdim Hangi Takımlı?

Ümit Erdim sosyal medyada oldukça aktif bir isim ve gündemle ilgili konuları paylaşmaktadır. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan ünlü oyuncu, takımı ile ilgili sosyal medya hesaplarından sürekli paylaşım yapan bir isimdir. Kendisi Beşiktaş dergisine “Beşiktaşlı olmak beni gururlandırıyor“ başlıklı bir de röportaj vermiştir.

Ünlü oyuncu ve sunucu Ümit Erdim’in eşi Seda Erdim’dir. Evlenmeden önceki ismi Seda Çınar’dır. 30 Ocak 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Seda Erdim, Kimya Mühendisliği bölümünde eğitim almıştır. THY’da bir dönem hosteslik de yapan genç kadın ayrıca tercümanlık da yapmaktadır. Şimdilerde instagramda mavi tikli (onaylanmış hesap) ve 428 bin takipçisi bulunan Seda Erdim sosyal medyada oldukça aktif bir isim.

Ümit Erdim Hangi Takımlı?

Ümit Erdim sosyal medyada oldukça aktif bir isim ve gündemle ilgili konuları paylaşmaktadır. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan ünlü oyuncu, takımı ile ilgili sosyal medya hesaplarından sürekli paylaşım yapan bir isimdir. Kendisi Beşiktaş dergisine “Beşiktaşlı olmak beni gururlandırıyor“ başlıklı bir de röportaj vermiştir.

Ümit Erdim Hangi Dizilerde Oynadı?

Oyunculuk hayatına şehir tiyatrolarında başlayan Ümit Erdim, ekran önünde ilk tecrübesini “Böyle Mi Olacaktı“ dizisiyle deneyimlemiştir. Asıl ününü Perran Kutman ile rol aldığı Tarkan Karlıdağ yönetmenliğindeki “Hayat Bilgisi“ dizisinde yakalamıştır. Canlandırmış olduğu “Arif“ karakteri ile kısa bir süre içerisinde büyük bir ün yakalayan ünlü oyuncu birçok film ve dizi projesinde yer almıştır.

Oyuncunun Yer Aldığı Diziler,

Böyle Mi Olacaktı

Hayat Bilgisi

Gönül

Selena

Adanalı

Semt Çocukları

Şampiyon

Ümit Erdim Hangi Filmlerde Oynadı?

Yer almış olduğu film ve dizi projelerinin dışında köpeği Mike ile birlikte katılmış olduğu köpek eğitim yarışması “Can Dostum“  yarışmasında birinci olmuştur.  En büyük ününü Hayat Bilgisi adlı dizide yakalayan Ümit Erdim film projelerinde de yer almıştır.

Oyuncunun Yer Aldığı Film Projeleri,

Can Tertip

Kan Kardeşler

Bücür

Kim Daha Mutlu

4N1K

El Değmemiş Aşk

Bu İşte Bir Yalnızlık Var

Ümit Erdim Kaç Kilo Verdi?

Ekran serüvenine başladığı ilk yıllarda kilolu haliyle dikkat çeken Ümit Erdim, 2003 yılında yayınlanan reyting rekortmeni dizi“ Hayat Bilgisi“ dizisinde nam-ı diğer var mısın arif rolüye hafızalara kazınmıştır. Dizinin çekildiği yıllarda 18 yaşında olduğunu ve yaklaşık olarak 60 kilo olduğunu belirten Ümit Erdim “sevimliydim ama kilolu olmak çok zordu“ demiştir. Ümit Erdim sağlıklı beslenme ve diyet programına sağlık kalarak tam 60 kilo verdi.

Ümit Erdim Mide Ameliyatı Oldu Mu?

Şimdilerde TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışma programı “survivor“ ile ekranlara dönmeye hazırlanan Ümit Erdim bir zamanlar hayli kilolu haliyle dikkat çekiyordu. Özellikle ekran hayatına başladığı ilk yıllarda daha kilolu olan Ümit Erdim mide ameliyatı geçirdi ve tam olarak 60 kilo zayıfladı. Hız tutkusu ile bilinen oyuncu yeni fit görünüşü ile birlikte hayalini kurmuş olduğu pilotluk eğitimleri almaya başladı.

Ümit Erdim Ne Mezunu?

Ümit Erdim Kocaeli(İzmit) doğumludur. İlk ve Ortaokulu İzmit Atılım Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. Liseden sonra bir süre şehir tiyatrolarında yer alan ünlü oyuncu Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarında tamamlamıştır.

Ümit Erdim Saç Ektirdi Mi?

Saç dökülmesi kadın erkek birçok kişiyi ilgilendiren can sıkıcı bir durumdur. Ünlü oyuncu Ümit Erdim de bu durumdan şikayetçiydi. 2017 yılında ünlü MediTürk klinik’te Yeliz Damar tarafından yapılan saç ekiminden oldukça memnun olduğunu kısa bir video ile bildirmiştir. Oyuncuya başarısı kanıtlanmış bir saç ekim yöntemi olan “Fue ve dhi“ saç ekimi uygulamaları yapılmıştır.

Ümit Erdim Ne Zaman Ameliyat Oldu?

Şimdilerde yeni doğan 2. Kızı Ela’nın mutluluğunu yaşayan Ümit Erdim başarılı kariyeri kadar vermiş olduğu kilolar ile de gündemden düşmüyor. Bir süre kendi çabaları ile zayıfladığını bildiren Ümit Erdim kendi çabalarıyla 69 kiloya kadar düşmüş fakat sağlıksız görüntüsü sebebiyle sosyal medyada yankı uyandırmıştı. Yeme problemi olduğu için tekrar kilo almış ve mide ameliyatı olarak yaklaşık 5 sene içerisinde şimdiki sağlıklı görüntüsüne kavuşmuştur. Oyuncu 30 Kasım 2018’de mide küçültme operasyonu geçirmiştir.

Ümit Erdim Ne Zaman Evlendi?

Ünlü oyuncu Ümit Erdim kariyeri boyunca birçok başarılı dizi ve filmle gündeme gelmiştir. 2017 yılında gönlünü kaptırdığı Seda Çınar ile evlenmiştir. Çiftin bu evlilikten doğan Ses ve Eda adında 2 kızları bulunmaktadır.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir