Tutku Kitabı Yazarı Kimdir?

Tutku Kitabı Yazarı Kimdir?

Tutku Kitabı Yazarı Kimdir?

Türkiye’de birçok okur tarafından severek okunmuş romandır. Aşkın en tutkulu halinin anlatıldığı bir kitap türündedir. Antonia Gala tarafından kaleme alınmıştır.

Başrollerini Maggie Civantos ve İlker Kaleli’nin oynadığı “La pasion Turca “adlı diziye ilham kaynağı olmuş romandır. Tutkulu bir aşkın anlatıldığı, erotik bir romandır.

Dizi İstanbul’da başlayacak olup Madrid’e kadar uzanacak aşk tutku ve macera konuları üzerinde duracaktır.

Dizi İspanyol basınında ve haberlerinde genişçe yer verilerek ilgililerine duyurulmuştur. Antenna 3 kanalına çekilecek olan bu merakla beklenen dizi 6 bölümden oluşacak.

İlker Kaleli Yaman karakterine hayat vereceği dizide bir antikacıyı canlandıracak. Rol arkadaşı Maggie ise bir sanat tarihçi. Yollarının Türkiye’de İstanbul’da kesişmesiyle başlayacak heyecan dolu bir macera sizleri bekliyor.

Dizi ilk olarak Avrupa ve ABD’de daha sonrasında tüm dünyada izleyicisiyle kavuşacak.

Tutku Kitabı Yazarı Kimdir?

Türkiye’de birçok okur tarafından severek okunmuş romandır. Aşkın en tutkulu halinin anlatıldığı bir kitap türündedir. Antonia Gala tarafından kaleme alınmıştır.

Tutku Kitabı Hangi Yılda Çıkmıştır?

Kimi kaynaklarda kitabın 1995 yılında yazıldığı söylenmektedir. Fakat tutku kitabı 1993 yılında yazılmıştır. Yazarı Antonia Gala’dır.

Tutku Kitabının Konusu Nedir?

Tutku kitabı erotik bir romandır. Aşkın şehvetin ve tutkunun konu alındığı bir eserdir. Kitabın konusu ise şöyledir. Kitabın baş kahramanlarından Desideria Olivian, Huesca’lı bir ailenin kızıdır. Aile geleneklerinin ön planda olduğu, tutucu bir topluluğun üyesidir. Ve bu geleneklere göre yetiştirilip büyütülmüştür.

Yörenin zengin ailelerinin birinin oğlu olan Ramiro ile evlendirilmiştir. Zamanla evliliği hiç de umduğu gibi gitmemeye başlar. Sıkıcı, mutsuz, tekdüze bir evliliği vardır Desideria’nın.

Bu mutsuz ve tekdüze evliliğinden biraz kaçmak ve uzaklaşmak için bir grup genç kadın arkadaşıyla birlikte Türkiye’ye gider.

Türkiye ziyareti sırasında tanımış olduğu, Yaman ismindeki bir adam ile tutku dolu bir aşk yaşar. Aşkları doludizgin devam etmektedir. Aşkını doyasıya yaşamak için İspanya’da ’ki yaşamını geride bırakarak Yaman’ın yanına taşınan bu genç tutkulu kadın zamanla hüsrana uğramaya başlayacaktır.

İlişkileri içinden çıkılmaz sefil bir hal almaya başlayacaktır.

Tutku Kitabı Kaç Sayfa?

Tutku kitabı karton kapaklıdır. Roman türünde yazılmıştır. Toplam 343 sayfadan oluşmaktadır.

Tutku Kitabı Hangi Yayınevinin Kitabıdır?

Tutku kitabı Türkiye’de çok okunmuş bir kitaptır. Konusu ile Filmlere ve dizilere konu olmuştur. Birçok farklı versiyonu çekilmiştir. Türkiye’de ise inkılap kitabevi aracılığı ile basılmıştır. Ve kitapçılarda yerini almıştır.

Tutku Kitabı Çevirmeni Kimdir?

Erotik tarzda yazılmış bu aşk ve maceranın da içerisinde harmanlandığı kitap bugün tüm kitaplarda bulunabileceği gibi, online satış kanallarında da satılabiliyor. Kitap Antonio Gala tarafından orijinal dilinde olarak İspanyolca yazılmıştır.

Türkçe çevirmenliğini ise, Süheyla Kalfagil Üstlenmiştir.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir