Survivor Walison’ın Kızı Var Mı?

Survivor Walison’ın Kızı Var Mı?

Survivor Walison’ın Kızı Var Mı?

Adını tüm dünyada bir fenomen haline gelen yabancı formatlı yarışma programı Masterchef de duyuran Walison ayrıca Biskolata reklamlarında da oynamıştır. Dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşamış ve son durak olarak Türkiye’de karar kılmış ve uzun zamandır da Türkiye’de yaşamaktadır. Walison’un Amaya isinde bir de kızı bulunmaktadır. Walison’un kızı Amaya 13 yaşındadır.

Adını daha önce yine TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef adlı yarışma programıyla duyduğumuz sempatik yarışmacı Walison bu sene survivor’un as kadrosunda ter dökecek. Walison ayrıca modellik yapıyor ve reklam filmlerinde de rol alıyor. Walison Fonseca 1986 doğumludur. 2023 yılı itibari ile 37 yaşındadır.

Survivor Walison’ın Kızı Var Mı?

Adını tüm dünyada bir fenomen haline gelen yabancı formatlı yarışma programı Masterchef de duyuran Walison ayrıca Biskolata reklamlarında da oynamıştır. Dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşamış ve son durak olarak Türkiye’de karar kılmış ve uzun zamandır da Türkiye’de yaşamaktadır.  Walison’un Amaya isinde bir de kızı bulunmaktadır. Walison’un kızı Amaya 13 yaşındadır.

Survivor Walison Kızının Annesi Kimdir?

Walison Malta’da yaşarken Türk kültürüne karşı ilgi duymuş ve Türkiye’ye taşınma kararı almıştır. Aslen Brezilya doğumlu olan ekran yüzü Walison’un eski ilişkisinden olan bir kız çocuğu bulunmaktadır. Ancak kızının annesi ile ilgili net bir bilgi bulunmamaktadır.

Survivor Walison İnstagram Adresi Nedir?

Ekranlarda boy göstermeye başladıktan sonra insanların yakın markajına giren Walison sosyal medya hesaplarında da oldukça aktif. Walison’un resmi instagram hesabı “walisonfonsec“ olarak oluşturulmuştur. Walison’un 188 K takipçisi bulunmaktadır.

Survivor Walison Kaç Dil Biliyor?

Hayatı boyunca ABD dahil olmak üzere birçok ülkede yaşama ve ülkelerin kültürlerini tanıma şansına ulaşan Walison son olarak Türkiye’ye gelmiş ve uzun yıllardır da burada yaşamaktadır. Walison kendisini Türk gibi hissettiğini ve Türk yemekleri başta olmak üzere bu ülkeye aşık olduğunu her seferinde dile getirmektedir. Walison İngilizce, Portekizce, İspanyolca, İtalyanca ve Türkçe olmak üzere topalmda 5 farklı dili ana dil seviyesinde konuşabilmektedir.

Survivor Walison Nerede Yaşıyor?

Walison Fonseca aslen Brezilya doğumlu bir modeldir. Ayrıca ticaret işleriyle ilgilenmekte ve reklamlarda rol almaktadır. Walison Meksika, ABD ve Kore gibi ülkelerde yaşamıştır. En son olarak Türkiye’ye gelmiş ve birkaç yıldır Türkiye İstanbul’da yaşamaktadır.

Survivor Walison Türkiye’ye Ne Zaman Geldi?

Asıl tanınırlığını 2020 yılında katılmış olduğu Masterchef adlı yarışma programıyla duyurmuş olan Walison aslen Brezilya doğumludur. Walison yarışmadaki sempatik tavırları ve Türk mutfağından örnekler sunmasıyla kısa süre içerisinde hem jürilerin hem de ekran karşısındaki izleyicilerin sevgisini kazanmıştır.  Walison 5 yıl önce Malta adasından Türkiye’ye taşınma kararı almıştır.

Survivor Walison Sevgilisi Var Mı?

Walison hakkında en çok merak edilen detaylardan biri de özel hayatıdır. Walison yaklaşık 5 sene önce Melisa Pınar isimli yaşam koçu olan Türk kızı ile evlenmiştir. Çiftin uzun yıllardır çok mutlu bir evlilikleri bulunmaktadır. Çift sosyal medya hesaplarından mutluluklarını sergilemektedirler. 

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir