2023 Survivor Ertuğ Onur Yaşlıoğlu Kimdir?

2023 Survivor Ertuğ Onur Yaşlıoğlu Kimdir?
25.01.2023 19:35
Fenomen yarışma programı survivorun ekran hayatına başlamasıyla birlikte yarışmacıları merak edilmeye başladı. Peki 2023 survivor Ertuğ Onur Yaşlıoğlu kimdir, kaç yaşında, instagram adresi nedir, aslen nereli, ne iş yapıyor? 2023 survivor Ertuğ mesleği nedir, burcu nedir, sevgilisi var mı, anne ve babası kimdir? Detaylarda buluşalım.

Ertuğ Onur Yaşlıoğlu yarışmaya veda eden as kadro yarışmacılarından sonra survivora yedeklerden dahil olan bir diğer isimdir. Yarışmacı atlet ve aynı zamanda da koçluk yapmaktadır. Ayrıca Ex Amino adı verilen bir takım antrenmanlar yapılan merkezin de kurucu ortaklarındandır.

Survivor Ertuğ Kaç Yaşında?

Ertuğ Onur yarışmaya yedek kadrosundan dahil olan bir isimdir. Ayrıca yeni bölümde ismi elenecek olan adaylar arasında gösterilmiştir. Ertuğ Onur Yaşlıoğlu 20 Kasım 1987 doğumludur. 35 yaşındadır.

Survivor Ertuğ İnstagram Adresi Nedir?

Çocukluğundan beri spor yaptığını söyleyen Ertuğ sporun hayatının merkezinde olduğunu dile getirmektedir. Aktif bir spor yaşantısı bulunan Ertuğ spor yaparken çekildiği fotoğraflarını instagram hesabından yayınlamaktadır. Ertuğ’nun instagram adresi ise “ ertugyaslioglu“ dur.

Survivor Ertuğ Aslen Nerelidir?

Ertuğ as kadro yarışmacılarının birbiri ardına elenmesinden sonra yarışmaya dahil olmuştur. 20 Kasım 1987 İstanbul doğumludur. Aslen nereli olduğu ise bilinmemektedir.

Survivor Ertuğ Ne İş Yapıyor?

Ertuğ Onur Yaşlıoğlu sportif kişiliği ile dikkat çekmektedir. Çocukluğundan beri sporun içinde olduğunu söyleyen genç yarışmacı Ex Amino adı verilen bir spor yaşam merkezinin de kurucu ortaklarından biridir. Kendisi atlet aynı zamanda da koçluk yapmaktadır.

Survivor Ertuğ Mesleği Nedir?

İstanbul’da dünyaya gelen yarışmacı Saint Michel Lisesi’nde okumuştur. Daha sonrasında Uludağ Üniversitesi ve Fransa Bretagne Üniversite’sinde eğitim görmüştür. Ekonomi mezunu bir ekonomisttir. Ayrıca yarışmacı Galatasaray Üniversitesinde finansal ekonomi yüksek lisansı yapmıştır. Bir süre finans sektöründe iş geliştirme uzmanı olarak çalışmış ve 2019 yılında asıl hayali olan ve kurucu ortaklarından biri olduğu Ex Amino isimli spor yaşam merkezini kurmuştur.

Survivor Ertuğ Burcu Nedir?

Survivor yarışmasının en sportif ve en aktif yarışmacılarından biri olacağının sinyallerini veren Ertuğ aynı zamanda bir atlet ve koçluk yapmaktadır. 20 Kasım 1987 İstanbul doğumludur. Yarışmacı Akrep burcudur.

Survivor Ertuğ Sevgilisi Var Mı?

As kadrodan elenen yarışmacıların ardından yedeklerden yarışmaya dahil olan ve en dikkat çekici yarışmacılardan biri olacağının sinyallerini veren Ertuğ Onur Yaşlıoğlu’nun özel hayatıyla ilgili merak edilenler var. Yarışmacı yedeklerden yarışmaya dahil oldu ve ünlüler kadrosunda yarışmaya başladı.

 Kendisinin Begüm Yaşlıoğlu ile evli olduğu bilinmektedir. 2022 yılında evlenen çiçeği burnunda çift Ex Amino adlı spor ve sağlıklı yaşam merkezini birlikte işletmektedir. Ayrıca Ertuğ Onur bu sağlıklı yaşam, dans ve spor merkezinin koçluğunu da yapmaktadır.

Survivor Ertuğ Anne Ve Babası Kimdir?

Yeni sezonunun açıklanmasının ardından merakla beklenen yarışma survivorun yarışmacı kadrosu da her sene olduğu gibi bu senede merakla beklenmiştir. As kadrodan elenen isimlerin ardından yarışmaya yedeklerden dahil olan en dikkat çeken yarışmacılardan biri ise Ertuğ Onur Yaşlıoğlu.

Ertuğ sporcu kişiliği ile öne çıkmakta ve crossfit alanında hem yurt içi hem de yurt dışında ülkemizi temsil etmiş aktif bir sporcudur. Sporcunun özel yaşamıyla ilgili ayrıntılar da merak ediliyor. Ancak sporcunun anne ve babası hakkında net bir bilgiye ulaşamadık. 

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir