Ortopedi Ve Travmatoloji 2023 Maaşı Ne Kadar?

Ortopedi Ve Travmatoloji 2023 Maaşı Ne Kadar?

Ortopedi Ve Travmatoloji 2023 Maaşı Ne Kadar?

Ortopedi alanında uzmanlaşmış doktorlar kas ve iskelet sistemleri üzerindeki hastalıklarda uzmanlaşmışlardır. Doktor maaşları birçok faktöre göre değişiklik gösterebilmektedir. Devlet Hastanesinde görevli bir doktorun maaşı minimum 22.000 ile 25.000 TL arasında olacaktır.

Tüm dünyada en çok ihtiyaç duyulan mesleklerden birisi doktorluktur. Ülkemizde yaşadıkları sıkıntılı durumlar ile sürekli olarak gündeme gelen doktorlar fırsatları varsa yurt dışına gitmeye çalışmaktadır. 2023 yılına girmemizle beraber kamu çalışanlarına %30 zam yapılmıştır. Bu zamma göre cerrah maaşları 33.800 TL olarak belirlenmiştir. Ancak doktor maaşları çalışılan bölge, bakılan hasta ve doktorların tecrübesine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Kalp Ve Damar Cerrahisi 2023 Maaşı Ne Kadar?

Doktorluk mesleğinde en az tercih edilen branşlardan birisi cerrahidir. Bundan dolayı cerrahi alanında uzmanlaşmış doktorlar diğer branşlara göre yüksek ücretler almaktadır. Yeni yıla girerken yapılan zam ile birlikte ortalama bir kalp ve damar Cerrahisi Uzmanı doktor maaşı 41.130 TL olarak belirlenmiştir. Ancak doktor maaşları birçok faktöre göre değişiklik gösterebilmektedir. Yani bir kalp ve damar cerrahisi doktorunun maaşı bu fiyattan daha yüksek veya daha düşük olabilir.

Göğüs Cerrahisi 2023 Maaşı Ne Kadar?

Ülkemizde çalışan doktorlara hak ettiği ücretlerin verilmemesi, olumsuz çalışma şartları ve sürekli olarak şiddete maruz kalmalarından dolayı birçok tıp fakültesi öğrencisi yurtdışına gitmeyi planlamaktadır. Birçok doktor adayının uzmanlaşmayı düşündüğü en son alan cerrahidir. Bundan dolayı cerrahi doktorlarının maaşları diğer branşlara göre daha yüksektir. Göğüs cerrahisi doktorlarının maaşları farklılık gösterebilmektedir ancak ortalama olarak 35.000 ila 40.000 TL arasında bir maaşa sahip olabilirler.

Göz Hastalıkları 2023 Maaşı Ne Kadar?

Göz hastalıkları konusunda uzmanlaşmış doktorlar görme sisteminde rahatsızlık yaşayan kişilere teşhis ve tedavi uygulamaktadır. Göz doktorları cerrahi operasyonlarda da görev almaktadır. Doktor maaşlarını etkileyen birçok faktör bulunmaktadır bundan dolayı bir doktorun maaşı şu kadardır demek yanlış bir bilgi olacaktır. Ancak bir göz doktorunun maaşı minimum 21.370 TL olacaktır.

Kadın Hastalıkları Ve Doğum 2023 Maaşı Ne Kadar?

Kadın hastalıkları alanında uzmanlaşan doktorlara genellikle kadın doğum doktoru denilmektedir. Bu alanda uzmanlaşan doktorlar kadın hastalıklarını teşhis ve tedavi ederken aynı zamanda hamilelik ve doğum ile ilgili de çeşitli bilgi ve yardım sunmaktadırlar. Kadın doğum doktorlarının maaşları ortalama olarak 26.000 TL olarak bilinse de doktor maaşları birçok faktöre göre değişiklik gösterebilmektedir.

Kulak Burun Boğaz 2023 Maaşı Ne Kadar?

2.023 yılına giriş yapılırken kamu çalışanlarına %30 oranında maaş zammı yapılmıştır. Yapılan bu zam ile birlikte doktor maaşları minimum 22.000 ila 25.000 TL arasında bir banda yerleşmiştir. Ancak doktorların maaşı birçok faktöre göre değişiklik gösterebilmektedir. Doktorların tecrübesi, uzmanlık durumu, çalıştıkları bölge, kaldıkları ekstra nöbetler, hastanenin döner sermayesi ve baktıkları hasta sayısına göre maaşları aylık 100.000 lirayı bile geçebilmektedir.

Ortopedi Ve Travmatoloji 2023 Maaşı Ne Kadar?

Ortopedi alanında uzmanlaşmış doktorlar kas ve iskelet sistemleri üzerindeki hastalıklarda uzmanlaşmışlardır. Doktor maaşları birçok faktöre göre değişiklik gösterebilmektedir. Devlet Hastanesinde görevli bir doktorun maaşı minimum 22.000 ile 25.000 TL arasında olacaktır.

Tıbbi Patoloji 2023 Maaşı Ne Kadar?

Tıbbi patoloji teknikerleri laboratuvara gelen örnekleri kayıt altına almak, makroskobik çalışmalara katılmak ve enfeksiyon kontrolü yapmak ile sorumludurlar. Tıbbi patoloji teknikerlerinin maaşları değişiklik gösterebilmektedir. Bir Devlet Hastanesinde görev yapan patoloji tekniklerinin maaşı 12.700 TL ile 14.000 TL arasında olacaktır.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir