Murat Yetkin Annesi Kimdir?

Murat Yetkin Annesi Kimdir?

Murat Yetkin Annesi Kimdir?

Murat Yetkin’in ailesi hakkında çok fazla bir bilgi bulunmamaktadır. Ailesi aslan Bulgaristan göçmenidir. Bulgaristan'dan Gaziantep’e göç etmiş bir aileye mensup olduğu bilinmektedir.

Murat Yetkin aktif gazetecilik kariyerine 1981 yılında başlamış gazetecidir. 1959 yılında Gaziantep’te dünyaya gelmiştir 2023 yılı itibari ile 64 yaşındadır.

Murat Yetkin Kitapları Nelerdir?

Son olarak Hürriyet Daily New Genel Yayın Yönetmenliği görevinden istifa eden Murat Yetkin soyadını taşıyan Yetkinreport.com adını verdiği bloğunda yazarlığına devam etmektedir. Aynı zamanda TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde ders veren ünlü gazetecinin yazmış olduğu kitapları sizin için derledik.

. Ateş Hattında Aktif Politika

. Tezkere: Irak Krizinin Gerçek Öyküsü

. Avrupa Birliği Bekleme Odasında Türkiye

. Kürt Kapanı: Şam’dan İmralı’ya Öcalan

. Meraklısı İçin Entrikalar Kitabı

. Meraklısı İçin Cesurlar Kitabı

. Meraklısı İçin Darbeler Kitabı

Murat Yetkin Aslen Nerelidir?

Kariyeri boyunca birçok ünlü gazete ve dergide köşe yazarlığı yapmış olan Murat Yetkin hakkında merak edilen bir başka soru ise ünlü gazetecinin kökeninin aslen nereye dayandığıdır. Murat Yetkin aslen Bulgaristan Göçmeni olan bir Türk’tür. 29 Aralık 1959 yılında Gaziantep’te dünyaya gelmiştir.

Murat Yetkin Alevi Mi?

Murat Yetkin Yetkinreport.com adını verdiği bloğunda alevi kişi ve ailelere yönelik ayrıştırma politikasından dolayı birçok siyasetçiyi topa tutmuştur. Köşe yazısında alevi ve etnik gruplar ile ilgili savunmacı bir görüşü olduğunu gözlemlediğimiz gazetecinin kendi etnik kökeni ile ilgili bir açıklamasına ulaşamadık. Murat Yetkin aslen Bulgaristan göçmeni olan bir ailenin çocuğu olarak Gaziantep’te dünyaya gelmiştir.

Murat Yetkin Annesi Kimdir?

Murat Yetkin’in ailesi hakkında çok fazla bir bilgi bulunmamaktadır. Ailesi aslan Bulgaristan göçmenidir. Bulgaristan'dan Gaziantep’e göç etmiş bir aileye mensup olduğu bilinmektedir.

Murat Yetkin Babası Kimdir?

Ünlü gazeteci ve köşe yazarı olan Murat Yetkin’in ailesi ve özel yaşantısı merak edilmektedir. Ancak aile yaşantısı ve özel yaşamı ile ilgili çok fazla bir bilgi bulunmamaktadır. Murat Yetkin’in ailesinin Bulgaristan’dan Gaziantep’e göç etmiş bir Türk aile olduğu bilinmektedir.

Murat Yetkin Kaç Çocuğu Var?

Murat Yetkin akademisyen Deniz Yetkin ile evlidir. Vatandaşlık ve göç konulu tezini yakın bir zamanda savunan ve bu teziyle birlikte doçent unvanı kazanan Deniz Yetkin Bilkent Üniversitesi’nde akademisyen olarak görev yapmaktadır. Murat ve Deniz Yetkin çiftinin bu evlilikten 1 kız çocukları bulunmaktadır. Çiftin başka bir çocuğu bulunmamaktadır.

Murat Yetkin Nerede Çalışıyor?

Murat Yetkin son olarak Hürriyet Daily New Genel Yayın Yönetmenliği görevinden istifa etmiştir. Daha sonrasında Yetkinreport.com adını verdiği bir internet bloğu üzerinden yazılarını yazmaya devam etmektedir. Aynı zamanda da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde ders vermektedir. 

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir