Logitech Klavye Modelleri Nelerdir?

Logitech Klavye Modelleri Nelerdir?

Logitech Klavye Modelleri Nelerdir?

Logitech klavye modelleri aşağıdaki gibidir;
• Logitech G815 Tactile 920-008993 LightSync RGB TR Q Mekanik Kablolu Gamingtir
• Logitech G915 920-009111 GL Clicky RGB İng Q Mekanik Kablosuz Gamingtir
• Logitech MK330 Kablosuz Türkçe Klavye Mousedır

Logitech International S.A. İsviçre merkezli bulunan Amerikan Bilgisayar ve dijital platform parçaları üreten kişidir. Şirket, bilgisayarlar için bölgesel aygıtlar (Klavye, Fare, Webcam vb.) tarzı ürünler geliştirmek ve pazarlama yeridir.

Logitech Klavye Modelleri Nelerdir?

Logitech klavye modelleri aşağıdaki gibidir;

·        Logitech G815 Tactile 920-008993 LightSync RGB TR Q Mekanik Kablolu Gamingtir

·        Logitech G915 920-009111 GL Clicky RGB İng Q Mekanik Kablosuz Gamingtir

·        Logitech MK330 Kablosuz Türkçe Klavye Mousedır

Logitech Fare Modelleri Nelerdir?

·        Logitech fare modelleri aşağıdaki gibidir;

·        Logitech M590 Silent Kablosuz Mouse

·        Logitech M220 Silent Kablosuz Mouse

·        Logitech M185 Kablosuz Optik Mouse

·        Logitech M220 Silent Kablosuz Mouse

·        Logitech G300S Kablolu Optik Oyuncu Mouse

Logitech Web Kamerası Nedir?

Logitech kameralar, görüntülü aramalarda gösterdiği performansla göz doldurmakta. Aynı vakitte ürünler, otomatik odaklama teknolojisiyle benzemeyen bir kullanım rahatlığı ortaya koyuyor. HD otomatik odaklama teknolojisine sahip olan modeller içerisindedir, fotoğraflarınızda ve videolarınızda bokeh efektini rahatça uygulamakta.

Logitech Bluetooth Kulaklık İncelemesi Nasıldır?

Oyuncu kulaklığı açısından her geçen gün kullanıcılar adına daha konforlu ve daha farklı bir hale gelmekte. Fark bazında ışıklı veya renkli bölümünü bir kenara koyacak olursak, kolay, konforlu, hafif ve kablosuz şekli niteleyeceğimiz bölümleri ile öne çıkan ürünler dikkatimizi çekmekte. Tarzından ödün vermeyen kişiler adına konforlu tercihler sunan Logitech G markasının Logitech G435 kablosuz oyuncu kulaklığı incelemesini yapalım. Siyah tonlardan ve kablolardan kurtulup daha kolay bir oyun ve müzik deneyimi yaşamak isteyen kişiler adına tasarlanan Logitech G435 bizi değişik ve havalı renk tercihleri ile beraber karşılıyor. G435 Lightspeed kablosuz oyun kulaklığı tüm kişilerin kablo açısından yaşadığı tabuları kırmak adına deneyimleyebileceği en iyi tercihlerinde bir tanesi. Logitech’in Lightspeed teknolojisi ile kuvvetlendirmediği donanımlarının kendi ürün ailesinden bile daha iyi yere geldiğini yıllar içinde görmüştük. Ürünlerini her vakit bir adım öteye taşımaya yönelik geliştirme projeleri yapan firma bizi bir defa daha şaşırtmayı başarmakta. Lightspeed ve Bluetooth teknolojisi ile beraber daha çok özgürlüğü ürünün merkezine alan Logitech G, hafif ve konforlu olmasına özenle yaklaştığı, gün süresince oynamaya odaklandığı G435 ile kendini ifade edebildiğinden 3 değişik renk tercihi de beraberinde bize sunmakta. LIGHTSPEED, yüksek performanslı ses sayesinde, kuvetli bağlantı ve uzun pil ömrü sayesinde oynamanızı olanak tanıyan bir oyun sınıfı kablosuz bağlantı türüdür. Bütünü 10 metreye kadar kullanım mesafesine sahiptir. LIGHTSPEED’i bilgisayar, Mac, PlayStation 4 ve PlayStation 5 üstünden kullanabiliyorsunuz.

Logitech Bluetooth Klavye Eşleştirmesi Nasıl Yapılır?

Sistem Tercihleri'ni açmanız gerekir ve Klavye'ye tıklatın. Bluetooth Klavyeyi Kur'a basın ve yakın etrafında bulunan klavyeler adına bir arama başlatmanız gerekir. “Logitech Keyboard K480 bulundu” iletisini göründüğü gibi Devam'a tıklamanız gerekir. Eşleştirmeyi bitirmek adına ekrandaki yönergeleri izleyin.

Logitech Uygulama Kamerası Özellikleri Nelerdir?

·        Cep telefonlarında ve sosyal medya gönderilerinde iyileştirme görüntüleme deneyimi adına 9:16 dikey video formatında kayıt yapar.

·        YouTube, Facebook Live ya da Open Broadcaster Software (OBS) veya XSplit arasıyla Twitch gibi favori akış platformlarında Logitech Capture’ı kamera kaynağı olarak eklemeniz gerekir.

Logitech En İyi Oyun Klavyesi Nedir?

Logitech G213 Prodigy en güzel oyuncu klavyesi 2022 listemizde 10. bölümde yer alan Logitech G213, şık görüntüsüyle dikkat çekmekte. Minimal bir tepkime zamanına sahip olan ürün, mekanik klavye kategorisi içerisinde yer almakta.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir