Köfteci Yusuf 1 Kg Köfte Kaç Adet?

Köfteci Yusuf 1 Kg Köfte Kaç Adet?

Köfteci Yusuf 1 Kg Köfte Kaç Adet?

Müşteri sirkülasyonundan dolayı her daim taze ürün bulabileceğiniz Köfteci Yusuf restoranının 1 kg köftesinde kaç adet bulunduğuna bakacağız. Köfteci Yusuf’ta 1 porsiyon köfte yaklaşık 165 gr gelmektedir ve içerisinde 5 adet köfte bulunmaktadır. 1 kiloda da yaklaşık olarak 30-35 adet köfte bulunur.

Türkiye’nin en bilinen yol üstü lezzet duraklarından biri olan ve 2015 yılında bu konuda en iyi restoran zinciri seçilen Köfteci Yusuf hakkında merak edilenlere değiniyor olacağız.

Köfteci Yusuf hakkında merak edilen en önemli konu başlıklarından biri de neden emsallerinden daha uygun fiyata ürün sattığıdır. Bunu birçok nedene bağlayabilir.

Öncelikle Köfteci Yusuf’un Türkiye’de çok fazla şubesi bulunmaktadır. Ayrıca Köfteci Yusuf’un kendi et çiftlikleri ve kendi et kombineleri bulunmaktadır. İnsan sirkülasyonunun çok yoğun olmasından kaynaklı olarak da rakiplerinden daha uyguna ürün satışı yapmaktadır.

Köfteci Yusuf 1 Kg Köfte Kaç Adet?

Müşteri sirkülasyonundan dolayı her daim taze ürün bulabileceğiniz Köfteci Yusuf restoranının 1 kg köftesinde kaç adet bulunduğuna bakacağız.  Köfteci Yusuf’ta 1 porsiyon köfte yaklaşık 165 gr gelmektedir ve içerisinde 5 adet köfte bulunmaktadır. 1 kiloda da yaklaşık olarak 30-35 adet köfte bulunur.

Köfteci Yusuf 200 Gr Köfte Kaç Adet?

Besin değerleri ve kalori hesabına göre oldukça sağlıklı bir öğün olarak tüketilebilecek olan Köfteci Yusuf’un 200 gr köftesinde kaç adet köfte bulunduğuna bakacağız. 165 gr bir porsiyon köftede 5 adet köfte çıkmaktadır. Basit bir hesapla 165/5 =33 gr denk gelir. 33 gr köfte 1 adet ediyorsa, 165+33= 198 gr köfteden de 6 adet köfte çıkmaktadır.

Köfteci Yusuf 300 Gr Köfte Kaç Adet?

Köfteci Yusuf restoranlarında kasap sucuk, dana kuşbaşı, dana kıyma, beton sucuk, burger köftesi gibi damak tadınıza uygun olan birçok ürün çeşidi bulabilirsiniz. İlk olarak Bursa/İznik’te küçük bir dükkan olarak ticari hayatına başlayan Köfteci Yusuf bugün milyonlarca müşterisini Türkiye’nin farklı birçok noktasında ağırlamaktadır.

Kendi çiftliklerinde ürettikleri taze ürünleri, lezzetli yemek sosları ve bol porsiyonlu servisleriyle Türkiye’nin en sevilen et restoranlarından biridir. Köfteci Yusuf’ta 300 gr köfte kaç adet köfte eder hesaplamasına birlikte bakalım. Köfteci Yusuf’ta 165 gr köfteden 5 adet köfte çıkmaktadır. 300 gr köfteden de yaklaşık 9 adet köfte çıkmaktadır.

Köfteci Yusuf 7/24 Açık Mı?

Köfteci Yusuf’un çalışma saatleri de merak edilmektedir. Çalışma saatleri dükkanın bulunduğu yere göre değişmektedir. AVM’ler de bulunan Köfteci Yusuf restoranları saat sabah 10.00 ve akşam 22.00 arası hizmet vermektedirler. Ancak Bozüyük, İstanbul YSS köprüsü Reşadiye, Susurluk-Yalova gibi yol üstü duraklarında 7/24 açık bir şekilde hizmet vermektedir.

Köfteci Yusuf 700 Gr Köfte Kaç Adet?

Rakiplerinden daha uygun fiyatları, bol porsiyonlu menüleri ve sıcak servisi ile kemik bir müşteri kitlesi olan Köfteci Yusuf’un gramajlarına yakından bakalım. 700 gr köfteden kaç adet çıktığına bakacağız. Köfteci Yusuf’un 165 gr 1 porsiyon köftesinden 5 adet köfte çıkıyorsa, 700 gr köftesinden de yaklaşık olarak 21 adet köfte çıkmaktadır. 

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir