Ermeniler Devlet Memuru Olabilir Mi?

Ermeniler Devlet Memuru Olabilir Mi?

Ermeniler Devlet Memuru Olabilir Mi?

Ermenilerin devlet memuru olabilip olamadığına dair kaynaklarda bir bilgi bulunmamaktadır. Bu nedenle bu konuda yapılacak herhangi bir yorum doğru olmayacaktır. Ancak Ermenilerin devlet memuru olduğuna dair bir bilgi yer almadığında Ermeniler devlet memuru olamaz şeklinde de söylemler bulunmaktadır.

Emekli olan kişilerin devlet memuru olmasında herhangi bir sorun bulunmamaktadır ancak devletten 2 maaş alınması mümkün değildir. Emekli olduktan sonra memur olmak isteyen kişilerin maaşları kesilmektedir. Emekli olan kişi devlet memuru olabilir. Ancak emekli maaşı devlet memuru olduktan sonra kesilmektedir.

Ermeniler Devlet Memuru Olabilir Mi?

Ermenilerin devlet memuru olabilip olamadığına dair kaynaklarda bir bilgi bulunmamaktadır.  Bu nedenle bu konuda yapılacak herhangi bir yorum doğru olmayacaktır. Ancak Ermenilerin devlet memuru olduğuna dair bir bilgi yer almadığında Ermeniler devlet memuru olamaz şeklinde de söylemler bulunmaktadır.

Engelli Emekliler Devlet Memuru Olabilir Mi?

Engelli emeklilerin devlet memuru olmasında herhangi bir engel bulunmamaktadır. Ancak engelli emekliler devlet memuru olarak atandıklarında emekli maaşları kesilmektedir. Engelli emekliler devlet memuru olabilir. Ancak maaş konusunda devletten iki maaş alınabilmesi mümkün değildir.

Devlet Memuru Belediye Encümeni Olabilir Mi?

Belediyelerde görev alabilmek için öncelikle memurluktan istifa edilmesi gerekmektedir. Yani devlet memuru belediye encümeni olamaz.

15 Yıl Çalışan Devlet Memuru Emekli Olabilir Mi?

15 yıl çalışılsa da emekli olmak mümkün değildir. Yaş sınırı bulunması nedeni ile en az 61 yaşında olan ve devlette 15 yıl hizmet etmiş olan kişiler emekli olabilir. Yanı 15 yıl çalışıp yaş konusunda bir engele takılmayanlar emekli olabilmektedir.

Devlet Memuru Instagram Fenomeni Olabilir Mi?

Devlet memurlarının yapmış olduğu paylaşımlarda çok hassas davranması gerekmektedir. Şayet sosyal medya üzerinden siyasi ya da herhangi bir ırkçılık üzerine yapılan paylaşımlar ciddi sonuçlara yol açabilmektedir. Devlet memurunun Instagram fenomeni olmasında herhangi bir problem bulunmamaktadır. Ancak bu durumu ticari emellere dökmesi probleme yol açabilir. Çünkü memurların Türk Ticaret Kanunu’na göre tacir veya esnaf sayılmalarını gerektirecek faaliyetlerde bulunması yasaklanmıştır. Yani kanuna göre bu sosyal medya üzerinden ticari kazançlar elde edilmesi uygun değildir.

Devlet Memuru Farmasiye Üye Olabilir Mi?

Memurların Türk Ticaret Kanunu’na göre tacir veya esnaf sayılmalarını gerektirecek faaliyetlerde bulunması yasaklanmıştır. Yani kanuna göre bu durum yasal değildir. Devlet memurunun Farmasiye üye olması kanunen uygun bir davranış değildir.

Şayet bu durumlarla uğraşıldığı öğrenilse devlet memurlarına bazı cezai işlemler uygulanmaktadır. Kanuna aykırı olarak ek iş ya da ticari işler gerçekleştiren memurların ciddi disiplin cezaları bulunmaktadır. Bu cezalardan bir tanesi de kademe ilerlemesinin durdurulması cezasıdır. 

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir