Deadpool 3 Yönetmeni Kimdir?

Deadpool 3 Yönetmeni Kimdir?

Deadpool 3 Yönetmeni Kimdir?

Marvel evreninin en sevilen kahramanıdır Deadpool. Şimdiler de ise bu serisinin üçüncüsünün çıkmasını sabırsızlıkla beklemektedirler. Deadpool 3 filminin yönetmeni ise Shawn Levy’dir. Senaryosunu Ryan Reynolds, Wendy Molyneux, Lizzie Molyneux, Rhett Reese ve Paul Wernick yazmıştır. Ve sabırsızlıkla vizyon tarihi beklenmektedir.

Ryan Reynolds, twitter üzerinden paylaştığı bir tweette Deadpool 3’ün vizyon tarihini 6 Eylül 2024 olduğunu açıklamıştır. Yani Deadpool 3’ün daha vizyona girmesini sabırla beklemek gerekmektir. 

Deadpool 3 Konusu Ne?

Deadpool 3’ün konusu, Marvel’in kahramanlarından olan Deadpool, eski bir özel kuvvet askeri Wade Wilson, ordudan ayrıldıktan sonra kendi halinde yaşamaya başlamıştır. Hayatına farklı biri girmiştir. O kişide Vanessa’dır. Her şey yolunda gidiyordur. Fakat kanser olduğunu öğrenirler. Ve filmin konusu bunun üzerinde işlemektedir. 6 Eylül 2024’te vizyona girecektir. Ve bu tarih heyecanlı bir şekilde beklenmektedir.

Deadpool 3 Filmine Wolverine Geliyor Mu?          

Ryan Reynolds, Wolverine karakterinin olacağını söyledi. Ve bu karakteri Hugh Jackman’ın canlandıracağını söylemiştir. Deadpool 3 ise 6 Eylül 2024’te vizyona girecektir.

Deadpool 3’te Hangi Karakterler Olacak?

Deadpool 3’te karşınızda olacak karakterler;

-Wolverine

-Daken

-Negasonic Teenage Warhead

-Evil Deadpool

-Gambit

-Mister Sinister

-Nick Fury

-Stryfe

-Captain America

-Death gibi karakterler bulunacaktır. 6 Eylül 2024’te vizyona girecektir. Ve bu tarih heyecanlı bir şekilde beklenmektedir.

Deadpool 3 Yönetmeni Kimdir?

Marvel evreninin en sevilen kahramanıdır Deadpool. Şimdiler de ise bu serisinin üçüncüsünün çıkmasını sabırsızlıkla beklemektedirler. Deadpool 3 filminin yönetmeni ise Shawn Levy’dir. Senaryosunu Ryan Reynolds, Wendy Molyneux, Lizzie Molyneux, Rhett Reese ve Paul Wernick yazmıştır. Ve sabırsızlıkla vizyon tarihi beklenmektedir.

Deadpool 3 Senaristi Kimdir?

Deadpool 3’ün senaristleri şöyledir;

-Ryan Reynolds

-Rhett Reese

-Paul Wernick

-Wendy Molyneux

-Lizzie Molyneux 

Deadpool 3’ü tam 5 tane senarist kaleme almıştır. Sabırsızlıkla vizyona girmesi beklenmektedir.

Deadpool 3 Oyuncuları Kimdir? 

Deadpool 3 oyuncaları;

-Ryan Reynolds

-Hugh Jackman

-Josh Brolin 

3 kişiden oluşan bir oyuncu kadrosu vardır. Yapımcıları; Ryan Reynolds, KEvin Feige, Simon Kinberg’dir. Müzikleri ise Krishna Bisesar yapmıştır. 6 Eylül 2024’te vizyona girecektir. Ve bu tarih heyecanlı bir şekilde beklenmektedir.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir