Ceyda Düvenci Ne Mezunu?

Ceyda Düvenci Ne Mezunu?

Ceyda Düvenci Ne Mezunu?

Selanikli bir babadan ve Kırklarelili bir anneden dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini Kadıköy Anadolu lisesinde tamamlamıştır. Lisans eğitimini ise Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesinde bitirmiştir.

Ceyda Düvenci 16 Nisan 1977’de Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan Bursa’da dünyaya gelmiştir. Henüz 90’lı yıllardayken “Sabah Şekerleri“ adlı fenomen sabah programı ile hayatımıza girmiştir. Kariyerine sunuculuğun yanı sıra başarılı oyunculuk performansını da ekleyen Düvenci’nin mankenlik geçmişi bulunmamaktadır.

Ceyda Düvenci Nasıl Zayıfladı?

Ceyda Düvenci her geçen gün daha da zayıf ve fit halleriyle ekranlarda boy göstermeye devam ediyor. Genç oyuncunun nasıl zayıfladığı merak edilmektedir. Ceyda Düvenci 40 yaş üstü kişiler için uygulanan özel bir yöntemle zayıfladığını dile getirmiştir. Yöntemin adı ise “ metabolik blokaj açma ya da kaldırma yöntemi“. Olarak bilinen kişinin ihtiyacını saptayarak metaferik dalga gönderrek kilo blokajlarını kaldırmayı hedefler. Metabolik blokaj yöntemi masaj yöntemi ile inatçı yağları kırıyor ve kişinin dilediği fit görünüme kavuşmasını amaçlıyor.

Ceyda Düvenci Ne Mezunu?

Selanikli bir babadan ve Kırklarelili bir anneden dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini Kadıköy Anadolu lisesinde tamamlamıştır. Lisans eğitimini ise Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesinde bitirmiştir.

Ceyda Düvenci Kaç Yaşında Anne Oldu?

Ünlü oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci 3 evlilik yapmıştır. İlk evliliğini gazeteci ve iş adamı Engin Akgün ile yapmıştır. Çift 17 Ağustos 2008 yılında evlenmiştir. Bu evlilikten 2011 yılında Melisa Nur adını verdikleri bir kız çocukları dünyaya gelmiştir. Ceyda Düvenci’nin ilk çocuğu Melisa Nur Akgün’dür.  Ceyda Düvenci ilk annelik duygusunu 34 yaşındayken tatmıştır.

Ceyda Düvenci Nerede Oturuyor?

Özel hayatını gözler önünde yaşayan Ceyda Düvenci hakkında daha çok ayrıntı hayranları tarafından merak edilmektedir. Hayranları ünlü oyuncunun nerede yaşadığını merak etmektedir. Ceyda Düvenci Bülent Şakrak, kızı Melisa Nur ve Oğlu Ali ile birlikte İstanbul’un en gözde yerlerinden biri olan Beykoz Acarkent Villalarında oturmaktadır.

Ceyda Düvenci Yazlık Evi Nerede?

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak geçtiğimiz yıllarda almış oldukları ortak bir kararla, Amerika’nın New Jersey eyaletinde bir ev satın almıştı. Ancak Amerika’ya yerleşme gibi bir düşüncelerinin olmadığını ülkelerini sevdiklerini ve sadece çocuklarının geleceği için yatırım amaçlı gayrimenkul satın aldıklarını basınla paylaştılar. Ayrıca Bodrum’da bir yazlık ev ve İstanbul Beykoz’da da bir villa sahibi olan oyuncu çift çocuklarının geleceğine yatırım yapmaya devam etmektedir.

Ceyda Düvenci Ne Zaman Doğum Yaptı?

Ceyda Düvenci ilk çocuğu Melisa Nur Akgün’ü 2011 yılında dünyaya getirmiştir. Üçüncü evliliğini ise meslektaşı Bülent Şakrak ile gerçekleştirmiş ve bu evlilikten de Okan Ali adını verdikleri oğulları bulunmaktadır. Ceyda Düvenci oğlunu 2017 yılında 40 yaşındayken dünyaya getirmiştir. 

Ceyda Düvenci İlk Dizisi Nedir?

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci’nin kariyer yolculuğu merak edilmektedir. Ünlü oyuncunun ilk dizi projesi merak ediliyor. Ceyda Düvenci’nin yer aldığı ilk dizi 1995 yılında Kanal 6’da yayınlanan “Palavra Aşklar“ adlı dizidir. 

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir