Cem Toker İle Çiğdem Toker Akraba Mı?

Cem Toker İle Çiğdem Toker Akraba Mı?

Cem Toker İle Çiğdem Toker Akraba Mı?

Liberal Demokrat Parti eski genel başkanı ve iş insanı, Türk siyasetçi Cem Toker ile yazar ve gazeteci Çiğdem Toker’in akrabalık ilişkisi merak edilmektedir. Ancak ikili arasında herhangi bir akrabalık ilişkisi bulunmamaktadır.

Çiğdem Toker ile iletişim kurmak isteyen takipçileri mail adresini araştırıyor. Sizinle Çiğdem Toker’in mail adresini paylaşıyoruz. Ünlü gazetecinin mail adresi “[email protected] , @cigdemtoker“

Cem Toker İle Çiğdem Toker Akraba Mı?

Liberal Demokrat Parti eski genel başkanı ve iş insanı, Türk siyasetçi Cem Toker ile yazar ve gazeteci Çiğdem Toker’in akrabalık ilişkisi merak edilmektedir. Ancak ikili arasında herhangi bir akrabalık ilişkisi bulunmamaktadır.

Çiğdem Toker’in Kaç Çocuğu Var?

Şimdilerde FOX TV’de yayınlanan “Orta Sayfa“ adlı tartışma programında gördüğümüz Çiğdem Toker geçen sene Sözcü gazetesinden çıkarıldığını açıklamıştır. Bu ani ayrılışın ardından ismi daha çok gündeme gelen Toker’in özel hayatıyla ilgili detayların merak edilmesi kaçınılmaz olmuştur. Ünlü gazeteci hakkında en çok merak edilen soruların başında ise medeni hali ve çocuk sahibi olup olmadığıdır. Çiğdem Toker evlidir, Bulut, Tan ve Gün adında 3 çocuk annesidir.

Çiğdem Toker Dedesi Kimdir?

Merhum gazeteci ve yazar Metin Toker’in kızı zannedilen Çiğdem Toker bu yanılgılara twitter hesabından birinci ağızdan cevap vermiştir. İsmet İnönü’nün damadı olan Metin Toker’in kızı olduğu ve dolayısıyla da İsmet İnönü’nün torunu olduğu iddialarını yalandı. “ merhum İsmet İnönü’nün torunu değil, Erol Toker’in torunuyum“ demiştir.

Çiğdem Toker Kaç Doğumlu?

Lisans eğitimi için Ankara’ya gelerek, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirmiştir. Daha sonrasında yaşamına Ankara’da devam eden Çiğdem Toker kariyerine birçok dergi ve gazetede çalışarak devam etmiştir. Ünlü gazeteci 15 Ağustos 1965 Diyarbakır doğumludur.

Çiğdem Toker Evli Mi?

Çiğdem Toker hakkında en çok merak edilen detaylardan biri de medeni halidir. Ünlü gazeteci evli ve 3 çocuk annesidir. Ailesi ile birlikte Ankara’da yaşamını sürdürmektedir.

Çiğdem Toker Hangi Gazetede Yazıyor?

Habertürk gazetesinin Ankara şubesinde aralıksız olarak 15sene görev yaptıktan sonra görevinden istifa eden Çiğdem Toker aktif gazetecilik yaşamına hız kesmeden devam etmiştir. Daha sonrasında Cumhuriyet gazetesi ve Sözcü gazetesinde çalışmaya başlayan Toker, Sözcü gazetesinden çıkarıldığını yine resmi twitter adresi üzerinden okurlarına duyurmuştur. Şu anda bağımsız internet gazetesi olan T24’de yazarlık yapmaya devam etmektedir.

Çiğdem Toker Kimin Gelini?

Çiğdem Toker Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olmuştur. Ancak kariyerine gazetecilik mesleği ile devam etmiştir. Üniversite için gelmiş olduğu Ankara’dan hiç ayrılmamış, burada evlenmiş ve 3 çocuk dünyaya getirmiştir. Özel yaşantısını olabildiğince saklı tutmaya çalışan Çiğdem Toker’in eşi ve dolayısıyla da eşinin ailesi hakkında net bir bilgiye sahip değiliz.

Çiğdem Toker Siyasi Görüşü Nedir?

Katılmış olduğu TV programlarında ve yazmış olduğu gazetelerde açıkça siyasi görüşünü dile getirmiştir.  Çiğdem Toker muhalif bir gazetecidir. İktidarı eleştiren ve düşüncelerini açıkça dile getiren Çiğdem Toker Cumhurbaşkanının “Türkiye Yüzyılı – Muhalif Gazeteciler” adlı vermiş olduğu davetini kabul etmemiştir. Gerekçe olarak ise basın özgürlüğü ortamını bulamayacak olmasını öne sürmüştür. 

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir