Buse Sinem İren Kaç Yaşında?

Buse Sinem İren Kaç Yaşında?

Buse Sinem İren Kaç Yaşında?

Buse Sinem İren, 1 Mart 1991 Kocaeli doğumludur. 2022 yılı itibarıyla 31 yaşındadır. Trabzonludur ve Mimar Sanat Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü’nden mezun olmuştur.

Buse Sinem İren, hakkında pek çok merak edilenler vardır. Bunlardan birkaçı ise evlimi, kaç yaşında, nereli ve hangi dizilerde oynamış gibidir. Buse Sinem İren, 1991 Kocaeli doğumludur. Trabzonludur ve Mimar Sanat Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü’nden mezun olmuştur. Youtube Açık Büfe isimli kanalı ile daha çok ün kazanmıştır. Kim Milyoner Olmak İster isimli televizyon yarışmasına katılıp 1000 TL alarak 5.soruda elenmiştir.

Buse Sinem İren Kaç Yaşında?

Buse Sinem İren, 1 Mart 1991 Kocaeli doğumludur. 2022 yılı itibarıyla 31 yaşındadır. Trabzonludur ve Mimar Sanat Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü’nden mezun olmuştur.

Buse Sinem İren Aslen Nereli?

Buse Sinem İren, 1 Mart 1991 Kocaeli doğumludur. Aslen Trabzon Çaykaralıdır. Oyuncu, yönetmen yardımcısı ve stand up sanatçısıdır. 

Buse Sinem İren Boyu Kaçtır?

Buse Sinem İren, 168 boyunda ve 58 kilo civarındadır. Aslen Trabzon Çaykaralıdır. Oyuncu, yönetmen yardımcısı ve stand up sanatçısıdır. 

Buse Sinem İren Burcu Nedir?

Buse Sinem İren, 1 Mart 1991 Kocaeli doğumludur. Koç burcu kadınıdır. Kahverengi göz rengine sahiptir. Oyuncu, yönetmen yardımcısı ve stand up sanatçısıdır. 

Buse Sinem İren Evli Mi?

Buse Sinem İren, 1 Mart 1991 Kocaeli doğumludur. Ve evli olup olmadığı hakkında internette herhangi bir bilgi mevcut değildir. Oyuncu, yönetmen yardımcısı ve stand up sanatçısıdır.

Buse Sinem İren Sevgilisi Kimdir?

Buse Sinem İren, 1 Mart 1991 Kocaeli doğumludur. Ve sevgilisi olup olmadığı hakkında internette herhangi bir bilgi mevcut değildir. Oyuncu, yönetmen yardımcısı ve stand up sanatçısıdır.

Buse Sinem İren Instagram Hesabı Nedir?

Buse Sinem İren, yapmış olduğu youtube videoları, oynadığı diziler ile ün kazanmaya başlamıştır. Buse Sinem İren’in aktif olarak kullandığı Instagram hesabı vardır. Bu hesap ise @busesinemiren’dir. Bu kullanıcı adı ile arattığınızda kolaylıkla sayfasını inceleyebilir ve dilerseniz takip edebilirsiniz. 

Buse Sinem İren Ne Mezunu?

Buse Sinem İren, Mimar Sanat Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü’nden mezun olmuştur. 1 Mart 1991 Kocaeli doğumludur. Oyuncu, yönetmen yardımcısı ve stand up sanatçısıdır.

Buse Sinem İren Oynadığı Diziler Nelerdir? 

Buse Sinem İren, oynadığı birçok tiyatro oyunu ve dizi vardır. Menajerimi Ara dizisinde Meral karakterini canlandırmıştır. Çocuklar Duymasın dizisinde ise Simay karakterine hayat vermiştir. Kendisi başarılı bir oyuncu ve stand up sanatçısıdır.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir