Zerrin Tekindor Kaç Yaşındadır?

Zerrin Tekindor Kaç Yaşındadır?

Zerrin Tekindor Kaç Yaşındadır?

Ünlü sanatçı ve oyuncuların, kaç yaşında oldukları sıkça sorulan ve araştırılan bilgilerdendir. Bu anlamda Zerrin Tekindor, 5 Ağustos 1964 doğumlu olan Tekindor, günümüzde 57 yaşında bulunmaktadır.

Zerrin Tekindor, uzun süreler televizyon ekranlarında yayınlanan, Aşk-ı Memnu dizisi ile tanınmıştır. Ancak, Zerrin Tekindor’un sanat geçmişi, oldukça eskiye dayanmaktadır. Türkiye’de geniş kitlelerce izlenen ve başarılı bulunan Aşk-ı Memnu dizisinde ise, Matmazel karakterine can vermiştir. Zerrin Tekindor hakkında sıkça sorulan ve merak edilen konular ise, şunlardır; nereli olduğu, hangi okullarda okuduğu, nerede ve kaç yılında doğduğu, burcu, eşi gibi sorular, sıkça internette araştırılmakta ve merak edilmektedir. Zerrin Tekindor, 5 Ağustos 1964’te Burhaniye de dünyaya gelmiştir. Balıkesir, Burhaniye doğumlu olan Zerrin Tekindor, İlk okul ile Ortaokul eğitimini Ankara da tamamlamış, üniversite eğitimini ise, Hacettepe Üniversitesinden mezun olarak tamamlamıştır. Hacettepe Üniversitesinde ise, devlet konservatuarı tiyatro bölümünde okumuştur. Zerrin Tekindor, tiyatroda stajyerlik dönemini ise, Adana Devlet Tiyatrosunda tamamlamıştır. Stajyerliğini bitiren Tekindor, Ankara’ya dönüp, oyunculuğunu Ankara Devlet Tiyatrosunda devam ettirmiştir. Zerrin Tekindor’un nadir bilinen bir yeteneği ise, resim üzerindedir. Bu anlamda Tekindor, Bilkent Üniversitesinde özel öğrenci olarak kabul edilmiş ve eğitim görmüştür. Resim ve Tiyatroculuk kariyerinin yanı sıra, dizi ve filmlerde de rol almıştır. Bu anlamda, beyaz perdeye ilk çıkışı, Pek Yakında filmi ile gerçekleşmiştir.

Zerrin Tekindor Kaç Yaşındadır?

Ünlü sanatçı ve oyuncuların, kaç yaşında oldukları sıkça sorulan ve araştırılan bilgilerdendir. Bu anlamda Zerrin Tekindor, 5 Ağustos 1964 doğumlu olan Tekindor, günümüzde 57 yaşında bulunmaktadır.

Zerrin Tekindor Oğlu Kimdir?

Zerrin Tekindor’un Çetin Tekindor’dan dünyaya gelen bir oğlu bulunmaktadır. Oğlunun ismi ise, Hira Tekindor’dur.

Zerrin Tekindor Sevgilisi Var Mı?

Ünlü oyuncu ve sanatçıların, sevgililerinin olup olmadığı, takipçileri tarafından sıkça araştırılmaktadır. Bu anlamda Zerrin Tekindor’un, yapılan araştırmalara göre sevgilisinin olup olmadığına dair bir bilgiye rastlanılmamaktadır.

Zerrin Tekindor Eşi Kimdir?

Zerrin Tekindor, Çetin Tekindor ile birlikte 1988 yılında evlenmiştir. Ancak çift, 2000 yılına gelindiğinde ayrılma kararı almış ve boşanmışlardır.

Zerrin Tekindor Annesi Kimdir?

Toplum tarafından tanınan kişilerin, aile bireylerinin kim olduğu, merak konusudur. Bu anlamda Zerrin Tekindor’un annesi, Feriha Tekindor’dur.

Zerrin Tekindor Aslen Nereli?

Zerrin Tekindor’un aslen nereli olduğu, araştırılan bilgiler arasındadır. Bu anlamda Zerrin Tekindor’un, aslen Balıkesir Burhaniyeli olduğu bilinmektedir.

Zerrin Tekindor Boşandı Mı?

Zerrin Tekindor, eşi Çetin Tekindor ile 2000 yılında boşanmıştır.

Zerrin Tekindor Burcu Nedir?

5 Ağustos doğumlu olan Zerrin Tekindor, aslan burcudur.

Zerrin Tekindor Eski Soyadı Nedir?

Zerrin Tekindor’un eski soyadı, kaynaklarda geçmemektedir.

Zerrin Tekindor Gerçek Adı Nedir?

Zerrin Tekindor’un gerçek adı, Zerrin Tekindor olarak geçmektedir.

Zerrin Tekindor Nasıl Besleniyor?

Fit vücudu ile birlikte, takipçilerinin oldukça ilgisini çeken Zerrin Tekindor, sağlıklı ve protein ağırlıklı beslenmeye dikkat etmektedir.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir