Yağmur Kaşifoğlu’nun Eşi Kimdir?

Yağmur Kaşifoğlu’nun Eşi Kimdir?

Yağmur Kaşifoğlu’nun Eşi Kimdir?

Yağmur Kaşifoğlu’nun eşi Çağatay Tosun olmaktadır. İkili 2016 senesinde evlenmiştir. Yağmur Kaşifoğlu eski eşi Uğur Uludağ ile 2003 senesinde evlenmiştir. Ancak 2013 senesinde Uğur Uludağ ile boşanmıştır.

30 Ağustos 1977 senesinde dünyaya gelmiş olan oyuncu Yağmur Kaşifoğlu rol aldığı diziler ile adından oldukça sık bahsettirmektedir. Yağmur Kaşifoğlu şuanda başarılı yönetmen Çağatay Tosun ile evlidir. Oyuncu Yağmur Kaşifoğlu hakkında, sevenleri ve severek izleyen insanların merak etmekte olduğu konular olmaktadır. Yağmur Kaşifoğlu hakkında bilinmesi gereken şeyler şunlar olmaktadır; 30 Ağustos 1977 tarihinde dünyaya gelmiştir, başak burcudur ve bir tane çocuğu vardır.

Yağmur Kaşifoğlu’nun Eşi Kimdir?

Yağmur Kaşifoğlu’nun eşi Çağatay Tosun olmaktadır. İkili 2016 senesinde evlenmiştir. Yağmur Kaşifoğlu eski eşi Uğur Uludağ ile 2003 senesinde evlenmiştir. Ancak 2013 senesinde Uğur Uludağ ile boşanmıştır.

Yağmur Kaşifoğlu Kaç Yaşındadır?

Yağmur Kaşifoğlu şuanda tam olarak 44 yaşında olmaktadır. Güzel oyuncu 30 Ağustos 1977 senesinde dünyaya gözlerini açmıştır. Pek çok dizide aldığı rol ile kendini izleyenlerine sevdiren yetenekli oyuncu, uzun bir süredir ekrandan uzak yaşamaktadır.

Yağmur Kaşifoğlu’nun Annesi Kimdir?

Yağmur Kaşifoğlu’nun annesinin kim olduğu hakkında en ufak bir bilgiye bile ne yazık ki ulaşamadık. Horoz Sevdası ve Bir İhtimal Daha Var ismine sahip olan sinema filmlerinde rol alan Yağmur Kaşifoğlu’nun bir ara DJ olarak Bebek 45’lik’te çalıştığı bilinmektedir.

Yağmur Kaşifoğlu’nun Boyu Kaçtır?

Yetenekli oyuncu Yağmur Kaşifoğlu’nun boyunun kaç olduğu hakkında herhangi gibi bir şey bulamadık. Yetenekli oyuncu Sarı Ceylan lakabını, Adı Mutluluk isimli dizide hayat verdiği Yelda karakteri ile almıştır.

Yağmur Kaşifoğlu’nun Çocuğu Var Mı?

Yağmur Kaşifoğlu’nun çocuğunun olup olmadığı hakkında herhangi gibi bir bilgiye ulaşamadık. Güzel oyuncu 2016 senesinde Çağatay Tosun ile ikinci evliliğini yapmıştır. İlk evliliğini ise 2003 senesinde Uğur Uludağ ile yapmıştır.

Yağmur Kaşifoğlu’nun Oynadığı Diziler Nelerdir?

Yağmur Kaşifoğlu’nun oynamış olduğu diziler; Adı Mutluluk, Huzurum Kalmadı, Kızım Nerede, Eşref Saati, Ezo Gelin, Kadının Sessizliği, 3. Tür, Çaylak, Bekarlar, Lahmacun ve Pizza, Dedem, Gofret ve Ben, Sarı Evin Esrarı, Benim için Ağlama, Cebimde Küçük Bir Elma Var, Yılan Hikayesi, Kuzgun, Bize Ne Oldu, Gülün Bittiği Yer, Ateş Dansı, Bir Umut, Baba Evi, Kara Melek, Fatih.

Yağmur Kaşifoğlu Evlendi Mi?

Evet, Yağmur Kaşifoğlu 2016 senesinde Çağatay Tosun ile evlenmiştir. Çağatay Tosun oldukça başarılı bir yönetmen olmaktadır. Tam adı ise Mehmet Çağatay Tosun’dur. Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünü İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde okuyup, mezun olmuştur.

Yağmur Kaşifoğlu Hamile Mi?

Hayır, Yağmur Kaşifoğlu şuanda evli olmamaktadır. Güzel oyuncu 2016 senesinde evlendiği eşi Çağatay Tosun ile evliliklerinden Deniz Ege ismini verdikleri çocukları dünyaya gelmiştir. Deniz Ege Tosun 26 Haziran 2018 tarihinde doğmuştur.

Yağmur Kaşifoğlu Ne İş Yapıyor?

Yağmur Kaşifoğlu oyuncu olmaktadır. Ancak yetenekli oyuncu bir süredir herhangi gibi bir yapımda gözükmemektedir. Sessiz bir hayat yaşamayı tercih eden Kaşifoğlu’nun bir dönem DJ olarak Bebek 45’lik’te çalıştığı bilinmektedir.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir