Vincent Cassel Ve Monica Belluci Neden Ayrılmıştır?

Vincent Cassel Ve Monica Belluci Neden Ayrılmıştır?

Vincent Cassel Ve Monica Belluci Neden Ayrılmıştır?

Vincent Cassel ve Monica Belluci’nin neden ayrıldığı merak edilir. Vincent Cassel ve Monica Bellucu’nin ayrılma sebebinin Talman İsmailov olduğu hakkında söylentiler mevcuttur.

Fransız Oyuncu Vincent Cassel hakkında merak edilen çeşitli konular mevcuttur. Cassel, Vincent Crochon'da Paris, Fransa'da bir gazeteci olan Sabine Litique ve Fransız aktör Jean-Pierre Cassel'in (Jean-Pierre Crochon doğumlu) çocuğu olarak doğdu. İtalyan aktris Monica Bellucci ile evli ve Deva (12 Eylül 2004 doğumlu) ve Léonie (21 Mayıs 2010 doğumlu) adında iki kızı var. Kardeşi Mathias, Assassin grubuyla "Rockin' Squat" adı altında bir rapçidir. Üvey kız kardeşi Cécile Cassel, bir aktris. Capoeira için bir tutkusu var ve yeteneğini Ocean's Twelve filminde sergiledi. Ana dili Fransızca olan Cassel, İngilizce, Portekizce ve İtalyanca bilmektedir. Eastern Promises'daki rolü için temel konuşma Rusçası öğrendi. Cassel'in çığır açan rolü, Mathieu Kassovitz'in eleştirmenlerce beğenilen filmi La Haine'de, Paris'in yoksul kenar mahallelerinden gelen sorunlu bir genci canlandırdı.

Karamsar L'Appartement (evlenmeden önce Monica Bellucci ile birlikte),şiddetli Dobermann, türün yönünü değiştiren Le Pacte des Loups (İngilizce, Brotherhood of the Wolf) gibi çeşitli filmlerde rol aldı. Cassel ayrıca Ocean's Twelve ve Ocean's Thirteen, Derailed, Birthday Girl, The Messenger: The Story of Joan of Arc, Elizabeth, Eastern Promises ve Shrek (Monsieur Hood'un sesi olarak) gibi bir dizi İngilizce film yaptı. 2006'da şeytani ayinler yapan bir çoban oynadığı Sheitan'da göründü. 2008'de, yetmişli yıllarda Fransa'nın "bir numaralı halk düşmanı" olan Jacques Mesrine hakkında iki filmde rol aldı. Cassel, Jean-Francois Richet'in yönettiği "Mesrine"deki performansıyla en iyi erkek oyuncu dalında 2009 Cesar ödülünü aldı. İngiliz televizyonunda erken bir görünüm, İngiltere'de kullanılan 1994 Renault Clio reklamında Nicole'ün erkek arkadaşıydı.

Ekim 2008'de Loreal, Cassel'i yeni bir Yves Saint Laurent erkek parfümünün yüzü olarak imzaladı. Yeni koku, La Nuit de l'Homme, Mart 2009'da dünya çapında piyasaya sürüldü. 2009'da Zap Mama'nın ReCreation albümünde şarkıcı olarak ilk çıkışını yaptı ve onlarla birlikte "Paroles, Paroles" ve "Non, Non, Non" single'larında şarkı söyledi. Darren Aronofsky'nin eleştirmenlerce beğenilen Black Swan'ında (2010) Thomas Leroy'u Natalie Portman ve Mila Kunis ile birlikte canlandırdı.

Vincent Cassel’in Boyu Kaçtır?

Vincent Cassel’in boyunun kaç olduğu sevenleri tarafından araştırılmaktadır. Vincent Cassel’in boyu 1 metre 87 santimetre olarak bilinmektedir.

Vincent Cassel Kaç Yaşındadır?

Vincent Cassel’in kaç yaşında olduğu merak edilen konuların arasına girmiştir. 23 Kasım 1966 tarihinde dünyaya gözlerini açmış olan Vincent Cassel 55 yaşında olan bir şahsiyettir.

Vincent Cassel Kiminle Evlidir?

Vincent Cassel’in kiminle evli olduğu insanları meraklandıran bir konudur. Fransız oyuncu Vincent Cassel, Tina Kunakey ile bir evlilik sürdürmektedir.

Vincen Cassel’in Kızı Kimdir?

Vincent Cassel’in kızının kim olduğu araştırılan bir konudur. Ünlü oyuncu Vincent Cassel’in Deva Cassel, Leonie Cassel, Amazonie Cassel adında üç tane güzeller güzeli kızı vardır.

Vincent Cassel Ve Monica Belluci Neden Ayrılmıştır?

Vincent Cassel ve Monica Belluci’nin neden ayrıldığı merak edilir. Vincent Cassel ve Monica Bellucu’nin ayrılma sebebinin Talman İsmailov olduğu hakkında söylentiler mevcuttur.

Vincent Cassel Hangi Filmlerde Oynamıştır?

Vincent Cassel’in hangi filmlerde oynamış olduğu araştırılır. Protesto, Siyah Kuğu, Dönüş Yok, Çılgın Bir An, Güzel ve Çirkin, Apartman, Kural Dışı, Siyah Nehir ve Şark Vaatleri Vincent Cassel’in oynadığı filmlerdendir.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir