Ümit Aktan’ın Eşi Kimdir?

Ümit Aktan’ın Eşi Kimdir?

Ümit Aktan’ın Eşi Kimdir?

Ümit Aktan’ın eşinin kim olduğu pek çok kişinin aklına takılan bir soru olmuştur. Ümit Aktan’ın şu an eşi yoktur ancak eski eşlerinin adı Sema Küçükşahin ve Selin Dilmen olarak karşımıza çıkmaktadır.

Spor spikeri ve gazeteci olan Ümit Aktan hakkında merak edilen çeşitli konular mevcuttur. Ümit Aktan, Türk spor yayıncısı, gazeteci, yazar, sunucu olan bir şahsiyet olarak karşımıza çıkmaktadır. 1949 senesinde Aydın Nazilli'de doğan Aktan, lise yıllarında futbol oynamaya başlamış ve Galatasaray'ın altyapısına girmeyi başarmıştır. Burada yaşadığı talihsiz bir sakatlığın ardından futbolu bırakmak zorunda kalan Ümit Aktan, 1972 yılında TRT'de spor yayıncılığına başlamış, aynı dönemde çeşitli spor programlarına ev sahipliği yapmıştır. 1975 yılında Türkiye Spor Yazarları Derneği'ne üye olan Ümit Aktan, bu süre zarfında Son Havadis gazetesinin spor bölümünde de çalışmış, TGRT'nin kuruluşuna katılmış ve aynı kanalda yayın maçlarının gelişimini anlatmıştır. Ardından TGRT'de spor ve yarışma programları sunmuştur. Buradan ayrıldıktan sonra Kanal 6'da Haydi Maça adlı programı sunmaya başladı.Daha sonra Kanal A'da Haydi Maça’ya devam etmiştir ve 2009'da yayınlanan bölümü bitirmiştir. Şu anda TGRT Haber kanalında yayınlanan Futbol Gecesi programının yorumculuğunu yapmaktadır. Ayrıca, Tercüman, Yeni Şafak Türkiye gazetelerinde köşe yazarlığı yaparak da tanınmıştır.

Ümit Aktan’ın Doğum Tarihi Nedir?

Ümit Aktan’ın doğum tarihinin ne olduğu sevenlerinin merak ettiği bir konu olmayı başarmıştır. Ümit Aktan, 21 Ocak 1949 senesinde dünyaya gözlerini açmış olan birisidir.

Ümit Aktan’ın Çocuğu Var Mıdır?

Ümit Aktan’ın çocuğunun olup olmadığı insanlarımızın meraklandığı konuların arasına girmiştir. Ümit Aktan’ın Selin Dilmen ile birlikte olan evliliğinden Dilara Aktan adında bir çocuğu dünyaya gelmiştir.

Ümit Aktan’ın Tuttuğu Takım Hangisidir?

Ümit Aktan’ın hangi takımı tuttuğu futbol severlerin araştırdığı bir konu olmuştur. Spor spikeri olan Ümit Aktan, Galatasaray takımını tutması ile bilinen bir şahsiyettir.

Ümit Aktan Aslen Nerelidir?

Ümit Aktan’ın aslen nereli olduğu merak edilen konulardan birisi olmuştur. Ümit Aktan’ın memleketi Aydın Nazilli olarak bilinmektedir.

Ümit Aktan’ın Boyu Kaçtır?

Ümit Aktan’ın boyunun kaç olduğu insanların meraklandığı bir konu olmuştur. Spor Spikeri olan Ümit Aktan’ın boyu 1 metre 73 santimetre olarak bilinir.

Ümit Aktan’ın Eşi Kimdir?

Ümit Aktan’ın eşinin kim olduğu pek çok kişinin aklına takılan bir soru olmuştur. Ümit Aktan’ın şu an eşi yoktur ancak eski eşlerinin adı Sema Küçükşahin ve Selin Dilmen olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ümit Aktan’ın Instagram Hesabı Var Mıdır?

Ümit Aktan’ın Instagram hesabının olup olmadığı uygulama üzerinden Ümit Aktan’ı takip etmek isteyen kişilerin merak ettiği bir konudur. Ümit Aktan’ın bir Instagram hesabı mevcut değildir.

Ümit Aktan Kaç Kere Evlenmiştir?

Ümit Aktan’ın kaç kere evlenmiş olduğu merak edilir. Spor spikeri olan Ümit Aktan hayatı boyuncu iki kere evlenen biri olmuştur.

Ümit Aktan’ın Hastalığı Nedir?

Ümit Aktan’ın hastalığının ne olduğu insanları endişelendiren bir konudur. Ümit Aktan’ın bilinen ciddi bir hastalığı mevcut değildir.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir