Tuncay Şanlı Aslen Nerelidir?

Tuncay Şanlı Aslen Nerelidir?

Tuncay Şanlı Aslen Nerelidir?

Tuncay Şanlı’nın aslen nereli olduğu merak edilip araştırılan bir konu olmuştur. Ünlü eski futbolcu Tuncay Şanlı, aslen Sakaryalı olarak bilinmektedir.

Tuncay Şanlı hakkında bilinmesi gereken çeşitli bilgiler mevcuttur. Tuncay Şanlı, kanat pozisyonunda görev yapan Türk futbolcudur. Ayrıca forvet olarak da görev alabilen yetenekli futbolcu, 2002 yılından bu yana  Türkiye milli takımında oynuyor. Tuncay Şanlı, 16 Ocak 1982'de Sakarya'da doğdu. 2000 yılında Türkiye Şampiyonası'nın en alt liglerinden birinde oynayan Sakaryaspor ile profesyonel futbol kariyerine başladı. İki sezonda 66 maçta görev aldı ve bu takım için 13 gol kaydetti. Şanlı'nın iyi performansı, 2007 yılına kadar oynadığı ünlü bir Türk kulübü Fenerbahçe ile anlaşma sağladı. Üç kez Süper Lig şampiyonluğu kazandı ve Şampiyonlar Ligi'nde hat-trick yapan ilk Türk futbolcu olma rekorunu kırdı. Kendisine “Cesur Yürek” lakabı verildi. 2007 yazında Tuncay, İngiltere takımı Middlesbrough'a transfer oldu. İki sezonda 70 maçta forma giydi ve 16 kez filelere ulaştı. 2009'dan 2011'e kadar Stoke City'de oynadı ve onu 5 milyon ₤ karşılığında satın aldı. Ocak 2011'de Şanlı Almanya'ya taşındı ve burada Wolfsburg'a katıldı. Altı ay sonra futbolcu Bolton Wanderers'a verildi ve 2012'de Türk takımı Bursaspor ile bir anlaşma imzaladı. 2014 yılında Şanlı, Ümmü Salal'a geçti.

Tuncay Şanlı Aslen Nerelidir?

Tuncay Şanlı’nın aslen nereli olduğu merak edilip araştırılan bir konu olmuştur. Ünlü eski futbolcu Tuncay Şanlı, aslen Sakaryalı olarak bilinmektedir.

Tuncay Şanlı Kaç Yaşında Futbolu Bırakmıştır?

Tunay Şanlı’nın kaç yaşında futbolu bıraktığı araştırılmaktadır. Eski ve başarılı bir futbolcu olan Tuncay Şanlı, 1 Ocak 2016 tarihinde futbolculuk kariyerine son vermiştir.

Tuncay Şanlı Milli Takımda Kaç Gol Attı?

Tuncay Şanlı’nın milli takımda kaç adet gol attığı insanları meraklandıran bir konu olmuştur. Başarılı bir futbolcu olan Tuncay Şanlı forma giydiği milli maçlarda toplamda 18 gol atmayı başarmıştır.

Tuncay Şanlı Hangi Takımı Tutuyor?

Tuncay Şanlı’nın hangi takımı tuttuğu futbol severlerin merak ettiği bir konu haline gelmiştir. Tuncay Şanlı’nın Sakaryaspor takımını tuttuğu bilinmektedir.

Tuncay Şanlı Şu Anda Ne İş Yapıyor?

Tuncay Şanlı’nın şu anda ne iş yaptığı merak edilir. Tuncay Şanlı, şu anda Sakaryaspor takımının teknik direktörlüğünü yapmakta olan bir şahsiyettir.

Tuncay Şanlı Nerede Teknik Direktör?

Tuncay Şanlı’nın nerede teknik direktör olduğu futbol severleri meraklandıran bir sorudur. Eski futbolcu olan Tuncay Şanlı, Sakaryaspor takımında teknik direktörlük yapmaktadır.

Tuncay Şanlı Neden Futbolu Bıraktı?

Tuncay Şanlı’nın neden futbolu bıraktığı insanların öğrenmek istediği bir konudur. Tuncay Şanlı, son zamanlarda çok fazla inişli çıkışlı bir grafiğe sahip olduğundan dolayı düşüşe geçmiştir ve futbolu bırakma kararı almıştır.

Tuncay Şanlı’nın Oynadığı Takımlar Nelerdir?

Tuncay Şanlı’nın oynadığı takımların neler olduğu merak edilmektedir. Tuncay Şanlı; Sakaryaspor, Fenerbahçe, Middlesbrough, Stoke City, Wolfsburg, Bolton ve Bursaspor takımlarında forma giymiş olan bir şahsiyettir.

Tuncay Şanlı’nın Serveti Ne Kadardır?

Tuncay Şanlı’nın servetinin ne kadar olduğu araştırılmaktadır. Tuncay Şanlı’nın servetinin ne kadar olduğu ile ilgili herhangi bir bilgi mevcut değildir.

Tuncay Şanlı’nın Yeni Sevgilisi Kimdir?

Tuncay Şanlı’nın yeni sevgilisinin kim olduğu merak edilir. Tuncay Şanlı’nın yeni sevgilisinin Sera Tokdemir olduğu hakkında söylentiler bulunmaktadır.

Tuncay Şanlı’nın Yaşı Kaçtır?

Tuncay Şanlı’nın yaşının kaç olduğu insanların merak ettiği konuların arasına girmiştir. Eski futbolcu Tuncay Şanlı, 2022 senesinde 40 yaşına ayak basmış bir şahsiyettir.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir