Selahattin Paşalı Boy Ve Kilosu Nedir?

Selahattin Paşalı Boy Ve Kilosu Nedir?

Selahattin Paşalı Boy Ve Kilosu Nedir?

Craft oyunculuk atölyesinde eğitim almıştır. Oldukça dikkat fiziksel yapısı ve başarılı bir oyunculuk performansı bulunmaktadır. Selahattin Paşalı’nın boyu 1.85 cm güncel kilosu ise 76’dır.

Selahattin Paşalı İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen Muğlalıdır. Göçmen olduğuna dair herhangi bir bilgiye rastlamadık.

Selahattin Paşalı Boy Ve Kilosu Nedir?

Craft oyunculuk atölyesinde eğitim almıştır. Oldukça dikkat fiziksel yapısı ve başarılı bir oyunculuk performansı bulunmaktadır. Selahattin Paşalı’nın boyu 1.85 cm güncel kilosu ise 76’dır.

Selahattin Paşalı’nın Eşi Kaç Yaşında?

Lara Tümer Selahattin Paşalı gibi oyunculuk eğitimi almıştır. Tam adı Büşra Dilara Tümer’dir. Uzun süre aşk yaşadığı ünlü oyuncu Selahattin Paşalı ile Bodrum’da çok az kişinin katılımı ile gerçekleşen sade bir nikah töreniyle evlenmişlerdir. Çiftin kısa süre sonra Leyla pera adını verdikleri ilk çocukları dünyaya gelmiştir. Şu anda sosyal medya hesabındaki takipçi sayısı ve etkileşimden kaynaklı olarak reklam ve iş birliği kampanyalarında yer almaktadır. Hayvansever kişiliği ile tanınan ve çocuk gelişimi üzerine eğitim aldığı bilinen Lara Tümer’in kaç yaşında olduğu bilinmemektedir.

Selahattin Paşalı Hangi Dizilerde Oynadı?

Selahattin Paşalı birçok ses getiren ve başarılı projede yer almıştır. Oyuncu şu anda Star TV ekranlarında yayınlanan yeni dizi projesi Ömer adlı dizide boy göstermektedir. Oyunculuk performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken ve hayranlık uyandıran oyuncu dizide imam Ömer rolüne hayat vermektedir. İşte Selahattin Paşalı’nın rol aldığı diziler,

Kalp Atışı

Bir Umut Yeter

Leke

Babil

Aşk 101

Pera Palas’ta Gece Yarısı

Ömer

Selahattin Paşalı Hangi Filmlerde Oynadı?

Craft Oyunculuk atölyesinde eğitim aldığı sırada birçok tiyatro projesinde yer aldığını ve akademinin kendisine çok fazla şey kattığını dile getirmiştir. Lisans eğitimini de Sanat Yönetimi üzerine alan Selahattin Paşalı oyunculuğun kendisini çok heyecanlandırdığını ve mesleğini çok severek yaptığını dile getirmiştir. İşte Selahattin Paşalı’nın rol aldığı filmler,

Mukavemet

Kurak Günler

Selahattin Paşalı Burcu Nedir?

Selahattin Paşalı İzmir’de doğmuş, 14 yaşında iken basketboldaki başarısı sayesinde 14 yaşında Darüşşafaka basketbol altyapısına transfer olmuştur. Daha sonrasında Macaristan Budapeşte’de okumuş ve o yılları çok özlediğini dile getirmiştir. Oyuncu 2 Şubat 1990 doğumludur. Kova burcudur.

Selahattin Paşalı Hangi Takımlı?

Selahattin Paşalı ortaokul ve lise döneminde basketbol ile ilgilendiğini dile getirmiştir. Okul takımında forma giyen ünlü oyuncu basketboldaki yeteneği ile hemen fark edilmiş ve 14 yaşındayken Darülşafaka’ya transfer olmuştur. Oyucunun futbol takımları arasında desteklediği bir takım olup olmadığı bilgisi bulunmamaktadır. Basketbol takımlarından da Darülşafakayı desteklemektedir.

Selahattin Paşalı Hangi Dine Mensup?

Selahattin Paşalı ünlü Türk oyuncu ve tiyatrocudur. Selahattin Paşalı’nın hayranları özel yaşamına dair birçok detay merak etmektedir. En çok merak edilen detaylardan biri de ünlü oyuncunun hangi dine mensup olduğudur. Oyuncunun Müslüman olduğu düşünülmektedir.  

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir