Seda Bakan’ın Babası Kimdir?

Seda Bakan’ın Babası Kimdir?

Seda Bakan’ın Babası Kimdir?

Ünlü oyuncu Seda Bakan’ın babası Kasım Bakan olmaktadır. Kasım Bakan köken olarak Saraybosnalı olmaktadır, annesi ise Selanik göçmeni olmaktadır. Seda Bakan’ın annesi ve babası kızlarını 10 Ekim 1985 tarihinde kucaklarına almışlardır.

Seda Bakan şuansa 36 yaşında olmaktadır. Güzel oyuncu 10 Ekim 1985 tarihinde dünyaya gözünü açmıştır. Seda Bakan Kocaeli, Gebze’de dünyaya gelmiştir ve babası Saraybosnalı iken annesi de Selanikli olmaktadır.

Seda Bakan Evli Mi?

Evet, Seda Bakan evli olmaktadır. Seda Bakan 4 Ekim 2014 senesinden beri müzisyen olan Ali Erel ile evli olmaktadır. Seda Bakan ve Ali Erel’in evliliğinden iki tane çocukları bulunmaktadır. İlk çocukları Leyla’yı Ağustos 2019 tarihinde dünyaya getirmişlerdi.

Seda Bakan’ın Fiziksel Özellikleri Nelerdir?

Seda Bakan’ın fiziksel özellikleri ise şu şekilde olduğu bilinmektedir; boyunun 1,71 santimetre, kilosunun ise 59 kilogram ve beden ölçülerinin de 84-61-90 santimetre. Siyah saç rengine sahip olan Seda Bakan’ın göz rengi koyu kahverengi olmaktadır.

Seda Bakan Türkiye Güzeli Mi?

Seda Bakan’ın Türkiye Güzeli olup olmadığı ile alakalı olarak hiçbir yerde herhangi gibi bir bilgiye rastlayamadık. Kocaeli, Gebze’de dünyaya gelen güzel oyuncu 2007 senesinden beri etkin olarak çalışmaktadır.

Seda Bakan Hangi Dizilerde Oynadı?

Seda Bakan’ın rol aldığı diziler şunlar olmaktadır; Bana Sevmeyi Anlat, Kardeş Payı, Adanalı, Mucize Doktor, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Makber, Sana Mecburum ve Şen Yuva. Seda Bakan’ın bulunduğu diğer projeler; Öldür Beni Sevgilim, Arif V 216, Kara Bela, Zaman Makinesi, Behzat Ç. Ankara Yanıyor, Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm, Umut, Geniş Aile, Pars: Narkoterör ve Zeytin Ağacı olmaktadır.

Seda Bakan Hangi Burçtur?

Seda Bakan’ın terazi burcu olduğu bilinmektedir. 10 Ekim 1985 tarihinde doğan güzel oyuncunun mesleği aktrislik olmaktadır. Bakan 2016 senesinde Acun Medya yapımı olan Yetenek Sizsiniz Türkiye programında Ali Taran ve Eser Yeneler ile birlikte jüri koltuğuna oturmuştur. Seda Bakan Yetenek Sizsiniz Türkiye programının 7.sezonunda jüri olmuştur.

Seda Bakan Hangi Liseden Mezundur?

Seda Bakan’ın hangi liseden mezun olduğu konusu hakkında her ne kadar detaylı bir biçimde araştırmalar yapsak da ne yazık ki bu konuda herhangi gibi bir bilgiye rastlayamadık. Fakat Seda Bakan’ın üniversiteyi, Sakarya Üniversitesinde Dış Ticaret bölümünde okuduğu bilgisine rastladık.

Seda Bakan’ın Kaç Çocuğu Vardır?

Seda Bakan’ın 2 tane çocuğu bulunmaktadır. Müzisyen olan Ali Erel ile 4 Ekim 2014 senesinden itibaren evli olan güzel oyuncu, Ağustos 2019 senesinde Leyla ismini verdikleri kızlarını kucaklarına almışlardır. Seda Bakan 2022 senesinde ikinci çocuğuna hamile kalmıştır.

Seda Bakan’ın Babası Kimdir?

Ünlü oyuncu Seda Bakan’ın babası Kasım Bakan olmaktadır. Kasım Bakan köken olarak Saraybosnalı olmaktadır, annesi ise Selanik göçmeni olmaktadır. Seda Bakan’ın annesi ve babası kızlarını 10 Ekim 1985 tarihinde kucaklarına almışlardır.

Seda Bakan Ne Mezunudur?

Seda Bakan dış ticaret bölümü mezunu olmaktadır. Bakan, Dış Ticaret bölümünü ise Sakarya Üniversitesi’nde okumuştur. Oyunculuk kariyerinde tanınmasını sağlayan yapım ise Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile olmuştur.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir