Sarp Levendoğlu’nun Boyu Kaçtır?

Sarp Levendoğlu’nun Boyu Kaçtır?

Sarp Levendoğlu’nun Boyu Kaçtır?

Ünlü oyuncu Sarp Levedoğlu’nun boyunun 1,95 metre olduğu bilinmektedir. Levendoğlu’nun üniversiteyi İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde okumuştur. Aynı zamanda oyunculuk bölümünü İstanbul Kültür Üniversitesi’nde okuyarak mezun olmuştur.

Sarp Levendoğlu ilk defa oyunculuk yaptığında yalnızca altı yaşındaydı.

Sarp Levendoğlu’nun oynamış olduğu diziler şunlar olmaktadır; Savaşçı, Ne Münasebet, Umudunu Kaybetme, Küçük Ağa, Mor Menekşeler, Kirli Beyaz, Emret Komutanım 2008, Gece Gündüz, Yasak Elma 2007, Zeliha’nın Gözleri, Emret Komutanım 2005 ve Lise Defteri.

Sarp Levendoğlu’nun Boyu Kaçtır?

Ünlü oyuncu Sarp Levedoğlu’nun boyunun 1,95 metre olduğu bilinmektedir. Levendoğlu’nun üniversiteyi İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde okumuştur. Aynı zamanda oyunculuk bölümünü İstanbul Kültür Üniversitesi’nde okuyarak mezun olmuştur.

Sarp Levendoğlu’nun Burcu Nedir?

Sarp Levendoğlu’nun burcu oğlak olmaktadır. 25 Aralık 1981 senesinde dünyaya gelmiş olan Sarp Levendoğlu Saint Benoit Lisesi’nden mezun olduktan sonra Görsel İletişim Tasarımı bölümünü İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde okumuştur.

Sarp Levendoğlu’nun Çocuğu Var Mı?

Sarp Levendoğlu’nun çocuğunun olup olmadığı hakkına her ne kadar da uzunca bir şekilde araştırmalarımızı yapsak da, maalesef bu konu hakkında herhangi gibi bir bilgiye rastlayamadık. Ayrıca ünlü oyuncu şuanda evli olmamaktadır.

Sarp Levendoğlu’nun Dizileri Nelerdir?

Sarp Levendoğlu’nun yönetmenliğini yapmış olduğu diziler şunlar olmaktadır; Emret Komutanım, Gece Gündüz ve Uygun Adım Aşk. Emret Komutanım’da Üsteğmen Levent, Gece Gündüz’de Aslan Aydemir karakterlerini canlandırmıştır.

Sarp Levendoğlu’nun Doğum Tarihi Kaçtır?

Sarp Levendoğlu 25 Aralık 1981 senesinde Ankara’da doğmuştur. Ünlü oyuncu ilk oyunculuk çalışmalarını yönetmen olan Mustafa Altıoklar’ın yeğeni olması sebebi ile onunla yapmıştır. Pek çok film ve dizilerde oynayan Levendoğlu yönetmenlikte yapmıştır.

Sarp Levendoğlu Evli Mi?

Sarp Levedoğlu şuanda evli olmamaktadır. Ancak Birce Akalay ile birlikte 2014 senesinden 2017 senesinde evlenene Sarp Levendoğlu, daha sonrada 2017 senesi içerisinde boşanmıştır.

Sarp Levendoğlu Kaç Yaşında?

25 Aralık 1981 senesinde doğan Sarp Levendoğlu şuanda 41 yaşında olmaktadır. Ankara’da doğduğu bilinmekte olan Levendoğlu’nun annesi emekli Hakim, babası ise emekli müfettiş olmaktadır. Liseye kadar haatı Ankara!da geçmiştir.

Sarp Levendoğlu Kaç Kilo?

Sarp Levedoğlu’nun 95 kilogram olmaktadır. Henüz 6 yaşında iken basketbola başlayan ünlü oyuncu 20 yaşına geldiğinde sakatlanmıştır. Basketbolda oldukça başarılı olan Sarp Levendoğlu, Galatasaray’da bile oynamıştır.

Sarp Levendoğlu Nereli?

Tam olarak nereli olduğu bilinemeyen Sarp Levendoğlu’nun Ankara doğumlu olduğu bilinmektedir. Emekli Hakim olan annesi Emine Altıoklar ve emekli müfettiş olan babası Mustafa Altınoklar’ın oğlu olmaktadır.

Sarp Levendoğlu’nun Eşi Kimdir?

Sarp Levendoğlu oyuncu Begüm Birgören ile 2008 senesinde nişanlanmıştır. Ancak ikili 2013 senesinde evlenmeden ayrılmıştır. Sarp Levendoğlu Birce Akalay ile 2014 senesinden 2017 senesine kadar evli kalmıştır.

Sarp Levendoğlu Kaç Evlilik Yaptı?

Sarp Levendoğlu bir tane evlilik yapmıştır. Birce Akalay ile birlikte 2014 senesinde evlendikten sonra 2017 senesinde boşanmıştır. Sarp Levendoğlu oyuncu olan Begüm Birgören ile 2008 senesinde nişanlanmıştır fakat evlenmeden ayrılmışlardır. 

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir