Mustafa Akan Ne Mezunu?

Mustafa Akan Ne Mezunu?

Mustafa Akan Ne Mezunu?

Aslen Bursalı olan Mustafa Akan üniversite eğitimi için İstanbul’a gelmiştir. İstanbul Beykent Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümünden mezun olmuştur. Daha sonrasında MusCar adını verdiği galerinin sahibi olmuştur.

Mustafa Akan namı diğer MusCar, “Aabi Hoş geldin “repliği ile çektiği videolar sayesinde sosyal medyada tanınmıştır. 28 Temmuz 1990 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir.

Aslen Bursalı olan Mustafa Akan eğitimi için İstanbul’a gelmiştir. Beykent üniversitesi İngilizce işletme bölümünü bitirmiştir.

Aslında baba mesleği olan galericiliği babasından öğrenmiş ve kendi tarzını da ortaya koyarak bu sektörde ilerleyip ün kazanmıştır. En başlarda çok zorluklar çektiğini ifade etmektedir. 1 sene kadar Los Angeles’ta yaşamış burada arabalar ve galericilik hakkında kendisini geliştirmiştir.

İlk başlarda kendisine teslim edilen arabaları koyacak bir yeri olmadığını ifade eden Mustafa Akan, kendi garajına ve AVM otoparklarına arabaları bıraktığını ifade etmektedir.

Sonrasında arkadaşlarının desteğiyle İstanbul’da bir galeri açarak, yavaş yavaş işlerinin oturduğunu ve müşteri portföyünün genişlediğini söylemektedir.

Yüksek segment kişilerle iş yapan Mustafa Akdoğanın müşterileri arasında ünlü isimleri sıklıkla görmek mümkün, Oğuzhan Koç, demet Özdemir, Volkan Demirel gibi pek çok ünlü isimle iş birliği yapmaktadır.

Mustafa Akan Ne Mezunu?

Aslen Bursalı olan Mustafa Akan üniversite eğitimi için İstanbul’a gelmiştir. İstanbul Beykent Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümünden mezun olmuştur. Daha sonrasında MusCar adını verdiği galerinin sahibi olmuştur.

Mustafa Akan Kimin Oğlu?

Mustafa Akan kendisi gibi galerici bir babanın oğludur. Babasıyla birlikte galericilik sektöründe 40 yılı aşkın bir deneyim sahibi olduklarını söylemektedir. Babasının ismi Cengiz Akan’dır.

Mustafa Akan Kiminle Evli?

Eskiden Ak Parti Bursa İl Başkanlığı yapmış olan Sedat yalçın ve Aliye Yalçın’ın kızları, Gizem Yalçın ile evlenmiştir. Düğüne Bursa’nın seçkin aileleri ve iş ve siyaset dünyasından önde gelen kişiler katılmıştır. Nikah töreni Sheraton Otel’de gerçekleşmiştir.

Genç çiftin düğün törenine ünlüler akın etmiştir. Çiftin nikah şahitliğini, Arda Turan başta olmak üzere 5 kişi üstlenmiştir. Çift törenin tamamlanmasının ardından Maldivler ’de balayına çıkmıştır.

Mustafa Akan Eşi Kimdir?

Gizem Yalçın Akan girişimci Türk kadınıdır. Modaya olan tutkusunu bir iş fikri olarak geliştirmiştir. Koç Üniversite İşletme Bölümünden mezun olmuştur. 1993 Bursa doğumludur.

Bloom Bag adını verdiği deri malzemeden hazırlamış olduğu el işçiliği ürünleriyle beğeni toplamaktadır. Londra’da moda ve lüks marka yönetimi Master’ı yapmıştır.

Tasarlamış olduğu çantalarda hem görüntüye hem de fonksiyonelliğe önem verdiğini söyleyen Gizem Akan, çantalarda kahve bölmesi, cüzdan ve dergilik gibi günlük hayatta en çok kullandığımız ürünler için de ayrı bölmeler olacağını belirtmektedir.

Türkiye’de büyük bir potansiyel olduğunu fark eden Gizem Akan, tasarımlarının merkezi olarak İstanbul’da sektöre atıldı ve burada koleksiyonlar hazırladı.

Deri üretiminde %100 deri kullandığını ifade eden Gizem Akan eti yenen hayvanların derilerinin kullanıldığını hayvanlara sadece derileri yüzünden zarar verilmediğini söylemektedir. Ürünlerinde mümkün olduğunca Türk malzeme kullanıldığını belirtmektedir.

Hayatını 2018 yılında bir süredir beraberlik yaşadığı, Bursa’lı galerici bir ailenin oğlu olan Mustafa Akan ile birleştirmiştir.

Mustafa Akan Ailesi Kimdir?

Mustafa Akan Bursalı bir ailenin oğludur. Annesi Emine Akan, babası Cengiz Akan’dır. Bursa’nın önde gelen ailelerinden biri olan Akan ailesi yıllardır otomotiv sektörünün içinde. Mustafa Akan abisinin ve kendisinin bu sektörün içine doğduklarından bahsetmiştir. Yaklaşık olarak 40 senelik bir aile mesleği olduğunu söylemektedir.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir