Murat Göğebakan'ın Eski Eşi Öldü Mü?

Murat Göğebakan'ın Eski Eşi Öldü Mü?

Murat Göğebakan'ın Eski Eşi Öldü Mü?

Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez, 6 Kasım'da evinde komaya girmiş halde bulunmuştur. Ardından da yaşamını yitirmiştir. Savcılık şüpheli gördüğü ölümle ilgili soruşturma başlatmıştır. Adli Tıp Kurumu'ndan beklenen otopsi raporu gelmiştir.

Murat Göğebakan 46 yaşında yaşama veda ederken ölüm haberiyle sevenlerini yasa ve hüzne boğmuştur. Ünlü sanatçı Murat Göğebakan'ın ölüm sebebi kan kanseri olduğu biliniyor. Lösemiye 2010 yılında yakalanan Murat Göğebakan uzun süre bu hastalıkla mücadele etmiştir.

Kan kanserini yenen Murat Göğebakan, müzik hayatına devam etmeye başladığı bilinmektedir. Ancak Murat Göğebakan bu yıl yeniden hastalığının nüksetmesiyle birlikte oldukça zorlu günler geçirmeye başladığı biliniyor.

Ölümünden kısa bir süre önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Murat Göğebakan'ı evinde ziyaret edince ünlü sanatçının hastalığının ne derece ilerlemiş olduğu konuşulmuştur.

Murat Göğebakan'ın Eski Eşi Öldü Mü?

Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez, 6 Kasım'da evinde komaya girmiş halde bulunmuştur. Ardından da yaşamını yitirmiştir. Savcılık şüpheli gördüğü ölümle ilgili soruşturma başlatmıştır. Adli Tıp Kurumu'ndan beklenen otopsi raporu gelmiştir.

Murat Göğebakan'ın Eşi Şimdi Ne Yapıyor?

Adli Tıp Kurumu, Bekmez'in kesin ölüm sebebini anlamak için yaptığı otopsi sonrası kalp damar yetmezliği sebebiyle hayatını kaybettiğine dair raporunu çıkarmıştır. Savcılık ölüm üzerindeki şüpheli durum kalktığı için dosyayı kapatmıştır.

Etiler'deki özel bir hastaneye kaldırılan Bekmez, burada hayatını kaybettiği bilinmektedir.

Murat Göğebakan'ın Eşi Kiminle Aldattı?

2009 yılında kansere yakalanan Murat Göğebakan, hastalığı yendikten kısa süre sonra eşi Sema Bekmez'le yollarını ayırdığı bilinmektedir. Ayrılığın gerekçesi ihanet olduğu bilinmektedir. Ünlü şarkıcı, kendisini basketbolcu Doğan Deniz Yiğit'le aldattığını ileri sürdüğü eşine boşanma davası açtı ve dava geçen yıl sonuca varıldı. Bu sonuçtan sonra çift yollarını ayırmıştır.

Murat Göğebakan Kaç Yaşında Öldü?

Müzik kariyeri boyunca  Murat Göğebakan, Ahmet Koç, Ali Koç, Tuncer Tunceli, Grup Çağrışa, Nazmi Sunal, Gece Yolcuları, Emrah Demiralp, Ali Demirel, Ömer Faruk Güney, Yıldıray Gürgen gibi sanatçılarla çalışan Murat Göğebakan; Cem Karaca, Barış Manço, Bora Ayanoğlu, Zülfü Livaneli, Ünol Büyükgönenç, Cengiz Kurtoğlu, Sinan Özen ve Ferdi Tayfur gibi isimlerin eserlerini de albümlerinde yorumladığı bilinmektedir. 45 yaşında ünlü isim hayatını kaybetti.

Murat Göğebakan Nereden Mezun?

Murat Göğebakan, 9 Ekim 1968'de Adana'da haytaa gözlerini açmıştır. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana'da tamamlayan Göğebakan, 1986'da Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'na girdiği bilinmektedir.

Murat Göğebakan'ın Mezarı Nerede?

Hayatını kaybeden sanatçı Murat Göğebakan’ın vasiyeti üzerine mezarı Adana’nın Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı’ndaki dedesi Hasan ve babaannesi Sultan Göğebakan’ın kabrinin yanında yer almaktadır.

Göğebakan’ın cenazesi Adana’ya getirilip ilk önce morga konuldu. Öğle namazının ardından toprağa verilmiştir.

Murat Göğebakan Neden Boşandı?

Murat Göğebakan, yaklaşık 11 yıl Sema Bekmez'le evli kalmış, çiftin bir çocukları dünyaya gelmişti. Murat Göğebakan iyileştiğinde eşinin onu aldattığını söyleyerek ayrılma kararı almışlardır.

Evliliğin bitmesine neden olarak da ihanet iddiası gösterilmiştir. 31 Temmuz 2014 yılında Murat Göğebakan yaşamını yitirmiştir.

Murat Göğebakan Nerede Öldü?

Uzun süre kanser (lösemi) tedavisi gören Göğebakan; 24 Temmuz 2014 tarihinde rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede 31 Temmuz 2014 tarihinde hayatını kaybetmiştir. Göğebakan'ın cenazesi Fatih Camii'nde kılınan namazdan sonra Adana'nın Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı'na defnedilmiştir.

Murat Göğebakan Neden Ölmüştür?

Kısa süren hayatına çok büyük başarılar sığdıran başarılı sanatçı Murat Göğebakan, ölüm yıl dönümünde unutulmaz şarkıları sevdikleri tarafından hüzünle anılmaktadır. İlk kez 2009 yılında kansere yakalanan Murat Göğebakan'ın hastalığı yeniden nüksetmiş, lösemiye bağlı ani kalp durması sonucu hayata gözlerini sonsuza dek yummuştur.

Murat Göğebakan Ne Zaman Evlendi?

Murat Göğebakan'ın Senem Hanım ile yaptığı ilk evliliğinden Bülent isminde bir çocuğu dünyaya gelmiştir. 1994 yılında ilk eşinden ayrılan Göğebakan, 2000 yılında Sema Bekmez'le hayatlarını birleştirmiştir. Yaklaşık on yıl süren bu evlilik ise 2010 yılında sona ermiştir. Eski eşi Sema Bekmez 6 Kasım 2020'de şeker komasından 50 yaşında hayatını kaybetmiştir.

Murat Göğebakan Gazi Miydi?

 Türk Müzik dünyasının önemli isimlerinden Murat Göğebakan 1968 yılında Adana'da dünyaya gözlerini açmıştır. Annesi Hatice Hanım, babası ise Hasan Bey olarak bilinmektedir. Ferhat isminde bir erkek kardeşi bulunmaktadır. Baba tarafından aslen Malatya Darendeli olan Murat Göğebakan anne tarafından ise aslen Gaziantepli olduğu bilinmektedir. Ünlü ismin gazi olup olmadığına dair bir bilgi bulunmuyor.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir