Linkedln Hesabı Nasıl Dondurulur?

Linkedln Hesabı Nasıl Dondurulur?

Linkedln Hesabı Nasıl Dondurulur?

Linkedln, iş dünyasındaki kişilerin diğer kişilerle iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını amaçlayan profesyonel sosyal iş ağı ve sosyal paylaşım platformu olarak bilinmektedir. Aralık 2002 de kurulan Linkedln web sayfası 5 Mayıs 2003’te kullanmaya açılmıştır.
• Hesabınızı dondurmak için ana sayfanın üst kısmından ‘’Ben’’ simgesine tıklayın.
• Ayarlar ve gizlilik butonunu seçin.
• Açılır menüden ayarlar ve gizliliği seçin.
• Hesap tercihlerini seçin.
• Hesap yönetimini seçin.
• Hesabı dondurun seçeneğinin yanından değiştir seçeneğine tıklayın.

Gmail uygulaması ilk olarak 2004’de yalnızca davet üzerine kullanılan bir beta sürüm yayınladı. 2007’de herkese açık hale getirildi ve bu sırada halen beta durumundaydı. Hizmet 7 Temmuz 2009’da beta durumundan diğer Google Apps hizmetleriyle birlikte güncellendi ve kullanıma hazır hale geldi.

Gmail ile e postalarınız güvenli bir şekilde bulutta depolanmaktadır. Web tarayıcısı kullanılarak herhangi bir bilgisayar veya cihazdan iletilere ulaşabilmektedir. Yöneticiniz izin veriyorsa doğrudan Google meet ile görüntü toplantılara katılabilirsiniz ya da kendi toplantınızı oluşturabilirsiniz.

Gmail uygulaması Google hesabına bağlı bir e-iletişim uygulamasıdır. Google hesabı dondurularak Gmail hesabı da dondurulabilir.

·        Google hesabınıza giriş yapın.

·        Sol tarafta yer alan panelde tıklayın ardından veri ve kişiselleştirmeye tıklayın.

·        Verileri indirme, silme veya veriler için bir plan oluşturma kısmından hesabınızı dondurma seçeneğini seçebilirsiniz.

Happn Nasıl Dondurulur?

Happn uygulaması Android cihazlarda kullanılabilen bir arkadaşlık uygulaması olarak bilinmektedir. Uygulamanın amacı bir yerde karşılaştığınız ve hoşlandığınız fakat konuşamadığınız kişilerle tanışma fırsatı veren uygulamadır. 

Happn uygulamasında hesabınızı askıya alma seçeneği bulunmaktadır. Ayarlar sayfasına giderek ‘’ Hesabımı Askıya Al’’ tuşuna basarak hesabınızı askıya alabilirsiniz. Crush olduğun kişiler artık seni göremez, sohbet edemez ve zaman tünelinde görünmez.

İnternet Nasıl Dondurulur?

İnternet bütün dünyada kullanılan bilgisayar ve diğer akıllı cihazlar aracılığıyla veri ve bilgi iletmeyi almayı sağlayan bir iletişim ağı olmakla beraber internet aboneliğini ortaya çıkarmıştır. İnternet aracılığıyla istenilen web sitesine, mağazalara, sosyal medyaya ve bilgiye erişim sağlanmaktadır.

İnternet aboneliğini dondurmak için abone olduğunuz ofise direk başvuruda bulunabilir ve T.C. kimlik kartı gösterilerek dondurma işlemi tamamlanabilmektedir. Diğer yol da müşteri hizmetleri numarasını arayarak abonelik dondurma talebini iletmek şeklindedir. Talebiniz iletildiğinde talebinize uygun işlemler başlatılmış olacaktır.

İşsizlik Maaşı Nasıl Dondurulur?

İşsizlik maaşı istenilen şartlar yerine getirildiğinde bireylere İŞKUR tarafından verilmektedir. İşsizlik maaşı alan bireyler bir süre zarfı içerisinde iş bulduğunda alacağı işsizlik maaşının kalan kısmını dondurabilmektedir.

Lisans Nasıl Dondurulur?

Kayıt dondurabilmek için belli bir mazeretinizin bulunması gerekmektedir. Üniversiteyi kazanıp kayıt yaptırmadığınız taktirde fakülte ve bölüm için kayıt dondurma işlemi gerçekleştirilemez. Mazeretinizin geçerliliği üniversite tarafından onaylanmaktadır.

Linkedln Hesabı Nasıl Dondurulur?

Linkedln, iş dünyasındaki kişilerin diğer kişilerle iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını amaçlayan profesyonel sosyal iş ağı ve sosyal paylaşım platformu olarak bilinmektedir. Aralık 2002 de kurulan Linkedln web sayfası 5 Mayıs 2003’te kullanmaya açılmıştır.

·        Hesabınızı dondurmak için ana sayfanın üst kısmından ‘’Ben’’ simgesine tıklayın.

·         Ayarlar ve gizlilik butonunu seçin.

·         Açılır menüden ayarlar ve gizliliği seçin.

·        Hesap tercihlerini seçin.

·        Hesap yönetimini seçin.

·        Hesabı dondurun seçeneğinin yanından değiştir seçeneğine tıklayın. 

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir