İlker Karagöz Aslen Nereli?

İlker Karagöz Aslen Nereli?

İlker Karagöz Aslen Nereli?

Kimlikteki ismi Arda İlker Karagözdür. 18 Mart 1980 yılında Muş’ta dünyaya gelmiştir. Gazeteci İlker Karagöz aslen Çanakkale’lidir.

İlker Karagöz Türk gazeteci ve haber programı sunucusudur. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi bölümünden 2002 yılında mezun olmuştur. Öğrencilik yıllarında başladığı atv’de yaklaşık 6 yıl kadar muhabirlik yapmıştır.

İlker Karagöz Aslen Nereli?

Kimlikteki ismi Arda İlker Karagözdür.  18 Mart 1980 yılında Muş’ta dünyaya gelmiştir. Gazeteci İlker Karagöz aslen Çanakkale’lidir.

İlker Karagöz Ne Kadar Kazanıyor?

Ana haber spikerleri ve TV sunucularının maaşları kanalın izlenme ve büyüklük oranına göre değişmektedir. Örneğin Fatih Portakal gibi ünlü ve büyük bir kanalın sunucusunun 1 milyon TL gibi yüksek bir rakam aldığı konuşulurken, bir haber spikerinin Fox, kanal d, atv gibi büyük kanallarda haber sunmasının karşılığı ortalama olarak 30 ve 150 bin TL arasında değişen bir ücret olduğu söylenmektedir.

Fakat İlker Karagöz kendisinin ne kadar kazandığı ile ilgili bir açıklama yapmadığı için aylık net geliri tam olarak bilinmemektedir.

İlker Karagöz Hangi Kanalda?

Meslek hayatına henüz öğrenciyken atv’de başlayan İsmail Karagöz, 6 yıl kadar atv’de muhabirlik yapmıştır.

2007 ve 2017 yılları arasında, Fox ana haber Ankara genel merkezinde yine muhabir olarak 10 sene görev yapmıştır.

2017 yılında, hafta sonları İlker Karagöz ile Çalar Saat programını sunmuştur. Hafta içi her gün sabah saat 8’de başlayan kanalda gündeme dair önemli haber başlıkları değerlendirilmektedir.

Türkiye’de yayınlanan gazetelerin ana konu başlıkları ve içerikleri sunucu tarafından değerlendirilerek yorumlanmaktadır.

Ülkelerin para birimleri ve viral olmuş videolar gibi konular da gündeme getirilmektedir.

2021 yılında Çalar Saat programının sunucusu İsmail Küçükkaya’nın, Fox TV kanalından ayılarak Halk TV kanalına geçmesi üzerine, genel yayın yönetmeni Doğan Şentürk programı İlker Karagöz’ün sunmasına karar vermiştir.

Bu şekilde İlker Karagöz 2021 yılından itibaren Fox TV ekranlarında yayınlanan, Çalar Saat programını sunmaya başlamıştır.

İlker Karagöz Kaç Yaşında?

Aslen Çanakkale doğumludur. Nüfusta Arda İlker Karagöz ismiyle kayıtlıdır. 18 Mart 1980 doğumludur. 2022 yılı itibari ile 42 yaşındadır.

İlker Karagöz Boyu Kaç?

İlker Karagöz Türk gazetecidir. Boyu 1,81 cm, 83 kilo ağırlığındadır. Göz rengi ise kahverengidir.

İlker Karagöz Annesi ve Babası Kimdir?

İlker Karagöz, Gülbin Tosun, Fatih Portakal gibi isimlerle birlikte Fox TV’nin haber sunuculuğunu üstlenmektedir. Aslen Çanakkaleli bir ailenin oğludur. Babası Mehmet Karagöz, annesi Zeynep Karagöz’dür.

İlker Karagöz Mail Adresi Nedir?

Hafta içi Her Gün saat sabah 8 ‘de Fox TV ekranlarından izleyicilerine sesleniyor. İlker Karagöz’ e ulaşmak isterseniz iletişim numarası 0212 414 90 00 ayrıca İnstagram adresi, İlkerkaragozfox, Twitter karagozilker kendisine mail atmak isterseniz [email protected] adresinden iletişim sağlayabilirsiniz.

İlker Karagöz İle Deniz Zeyrek Akraba Mı?

Deniz Zeyrek İsmail Karagöz gibi Türk gazetecidir. Ayrıca köşe yazarlığı yapmaktadır. Kars Susuz’ da dünyaya gelmiştir. Yakın bir zamanda İlker Karagöz’ün ev sahipliğinde, Çalar Saat programına konuk olmuştur.

Fakat iki gazeteci arasında herhangi bir akrabalık söz konusu olup olmadığı hakkında bir bilgi yoktur.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir