Gülseren Budayıcıoğlu Eşi Ne Zaman Öldü?

Gülseren Budayıcıoğlu Eşi Ne Zaman Öldü?

Gülseren Budayıcıoğlu Eşi Ne Zaman Öldü?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun eşi kendisi gibi hekim olan Aydın Budayıcıoğlu’dur. Çift 1973 yılında evlenmiş ve bu evlilikten 3 çocukları dünyaya gelmiştir. Aydın Budayıcıoğlu 2007 yılında vefat etmiştir.

Ünlü psikiyatr ve yazar Ankara’da doğmuş ve Ankara’da büyümüştür. Eğitim hayatını da Ankara’da tamamlayan Gülseren Budayıcıoğlu 2005 yılında ilk olarak Ankara’da “ Madalyon Psikiyatri Merkezi“ açmıştır. Aynı zamanda İstanbul’da da hizmet veren Budayıcıoğlu iki şehir arasında mekik dokumaktadır.

Gülseren Budayıcıoğlu Ne Mezunudur?

Orta ve lise eğitimini TED Ankara Koleji’nde bitirmiştir. Lisans eğitimini Ankara Tıp Fakültesi’ni tamamlamıştır. Uzmanlığını Hacettepe Üniversitesi’nde bitirmiş, ayrıca burada 5 sene öğretim görevlisi olarak çalışmıştır.

Gülseren Budayıcıoğlu Sekreteri Tuna Kimdir?

Kırmızı Oda dizinin en sevilen karakterlerinden biri olan Tuna’nın gerçek olup olmadığı çok merak ediliyordu. Tuna’nın gerçek hayatta da Gülseren Budayıcıoğlu’ nun çok sevdiği sekreteri ve çok yakın arkadaşı Tuna Ünsal’dır. Budayıcıoğlu sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama da yapmıştır.

Gülseren Budayıcıoğlu Randevu Nasıl Alınır?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun sevenleri ünlü psikiyatrdan randevu almak için adeta sırada bekliyor. Randevu almak için www.madalyonklinik.com adresinden randevu oluşturabilirsiniz. Klinik Ankara ve İstanbul merkezli hizmet vermektedir.

Gülseren Budayıcıoğlu Dizi Olan Kitapları Hangileridir?

Çok satan kitaplarının dizilere ilham olduğu Gülseren Budayıcıoğlu’nun dizilere konu olan kitaplarına yakından bakalım.

.  Hayata Dön - İstanbullu Gelin

. Camdaki Kız - Doğduğun Ev Kaderindir, Camdaki Kız

. Madalyonun İçi - Kırmızı Oda,  Masumlar Apartmanı

. Kral Kaybederse- Yalı Çapkını (tahmin ediliyor)

. Çöp Adam (Kitap etik kurallar sebebiyle paylaşılmamış)

. Terzi (hayata Dön adlı kitaptan uyarlama)

. Kral Kaybederse (Kral Kaybederse adlı kitaptan uyarlama)

Gülseren Budayıcıoğlu Şimdi Ne Yapıyor?

Ünlü yazarın biyografisi, uzmanlık alanı ve sosyal yaşantısı çok merak ediliyor. Gülseren Budayıcıoğlu şu anda aktif bir şekilde yazarlık kariyerine devam etmektedir. Halen Ankara merkezli kurulan Madalyon Psikiyatri kliniğinde başkanlık görevine devam etmektedir.

Gülseren Budayıcıoğlu’na Nasıl Ulaşabilirim?

Gülseren Budayıcıoğlu halen daha psikiyatri kliniklerinin başkanlığını yapmaktadır. Ünlü psikiyatra ulaşmak için www.madalyonklinik.com adresinden randevu oluşturabilirsiniz. Ayrıca 444 8 590 no’lu çağrı merkezinden de randevu alabilirsiniz.

Gülseren Budayıcıoğlu Yalı Çapkını Hangi Kitaptan Uyarlama?

Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ve reyting rekorları kıran dizinin de Gülseren Budayıcıoğlu’na ait bir kitaptan uyarlama olduğu bilinmektedir. Konu hakkında birçok yorum yapılsa da net bir bilgiye sahip değiliz. Ancak tahminlerin büyük çoğunluğu “Kral Kaybederse“ kitabından alınmış olduğu yönündedir.

Gülseren Budayıcıoğlu Eşi Ne Zaman Öldü?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun eşi kendisi gibi hekim olan Aydın Budayıcıoğlu’dur. Çift 1973 yılında evlenmiş ve bu evlilikten 3 çocukları dünyaya gelmiştir. Aydın Budayıcıoğlu 2007 yılında vefat etmiştir.

 

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir