Gökçe Bahadır Boy Ve Kilosu Nedir?

Gökçe Bahadır Boy Ve Kilosu Nedir?

Gökçe Bahadır Boy Ve Kilosu Nedir?


Zamana meydan okuyan güzelliği ile pek çok hayranının gönlünü kazanan Gökçe Bahadır fiziği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Kendisini takip edenler için Gökçe Bahadır’ın boy ve kilosunun ne olduğu merak konusu haline dönüşüyor. Gökçe Bahadır’ın boyu 169 cm kilosu ise 57’dir.

Gökçe Bahadır; 9 Kasım 1981 tarihinde İstanbul’da doğdu. Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği Törpü Yeliz karakteri ile tanındı. Liseden mezun olduğunda alternatif eğitim kurumlarından olan Akademi İstanbul’da radyo ve televizyon alanında eğitimler aldı. Ayrıca Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde de oyunculuk eğitimleri aldı. Öğrenciliği sırasında Fenerbahçe FM’de radyo programları sundu. 40 yaşındaki ünlü oyuncu popüler pek çok projede rol aldı.

 Gökçe Bahadır Boy Ve Kilosu Nedir?

Zamana meydan okuyan güzelliği ile pek çok hayranının gönlünü kazanan Gökçe Bahadır fiziği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Kendisini takip edenler için Gökçe Bahadır’ın boy ve kilosunun ne olduğu merak konusu haline dönüşüyor. Gökçe Bahadır’ın boyu 169 cm kilosu ise 57’dir.

 Gökçe Bahadır Ailesi Kimdir?

Gökçe Bahadır ailesinin kim olduğu kendisini takip edenler tarafından merak ediliyor. Gökçe Bahadır ailesi kim olduğuna dair net bilgilere sahip değiliz. Kendisi aile hayatını medya önünde yaşamaktan çekiniyor. Ancak Gökçe Bahadır annesinin Dilek Bahadır, babasının ise Mehmet Ali Bahadır olduğu biliniyor.

 Gökçe Bahadır Kaç Çocuğu Var?

Gökçe Bahadır geçtiğimiz aylarda Emir Ersoy ile sade bir tören ile dünya evine girdi. Gökçe Bahadır’ın kaç çocuğu olduğu kendisi hakkında merak edilen bilgiler arasında yer buldu. Gökçe Bahadır’ın bir çocuğu olmadığı ancak zamanı geldiğinde anne olma fikrine de hazır olduğu biliniyor.

 Gökçe Bahadır Hangi Dizilerde Oynadı?

Gökçe Bahadır popüler olan pek çok yapımda rol almış ünlü bir isim. Gökçe Bahadır; Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller, Hayat Bilgisi, Yol Palas Cinayeti, Yine de Aşığım, Yaprak Dökümü, Hırçın Kız Kadife, Sensiz Olmaz, 5’er Beşer, Kayıp Şehir, Aramızda Kalsın, Hatırla Gönül, Gecenin Kraliçesi, Adı Efsane, Ufak Tefek Cinayetler, Evlilik Hakkında Her Şey gibi yapımlarda rol aldı.

 Gökçe Bahadır’ın Kolundaki Dövmede Ne Yazıyor?

Gökçe Bahadır dövmeleri ile dikkat çekiyor. Kolunda bir dövme bulunan Gökçe Bahadır için dövmenin anlamı araştırılıyor. Gökçe Bahadır’ın kolundaki dövmede ne yazdığı hakkında kendisi tarafından açıklanmış net bir bilgi bulunmuyor. Ancak hayranları bu dövmenin kendi kanatları ile uçan kız anlamı taşıdığını belirtiyor.

 Gökçe Bahadır’ın İlk Eşi Kimdir?

Gökçe Bahadır’ın geçtiğimiz aylarda Emir Ersoy ile dünya evine girdi. İkinci evliliğini gerçekleştiren Gökçe Bahadır’ın ilk eşinin kim olduğu merak ediliyor. Gökçe Bahadır’ın ilk eşinin hepimizin yakından tanıdığı Ali Sunal olduğu biliniyor.

 Gökçe Bahadır’ın Sevgilisi Kimdir?

Gökçe Bahadır bir süredir Türk piyanist, aranjör ve yapımcı Emir Ersoy ile ilişki yaşıyor. Gökçe Bahadır sevgilisi Emir Ersoy ile geçtiğimiz aylarda dünya evine girdi. Uzun bir süredir devam eden ilişki sade bir tören ile evlilik ile taçlandı.

 Gökçe Bahadır Kardeşi Kimdir?

Gökçe Bahadır kardeşi kim olduğu da kendisini rol aldığı projelerden takip edenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Gökçe Bahadır kardeşi kim olduğuna dair net bilgilere sahip değiliz. Gökçe Bahadır kardeşi kim olduğu bilinmiyor.

Gökçe Bahadır Nasıl Zayıfladı?

Gökçe Bahadır genç yaşlardan beri ekran önü projelerde yer alıyor. Gökçe Bahadır hiçbir zaman fazla kiloları ile gündemde olan bir oyuncu değildi. Ancak Gökçe Bahadır’ın ilk boşanmasının ardından büyük bir değişime girdiği ve protein karbonhidrat ağırlıklı bir diyet yaparak zayıfladığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu bu diyet sayesinde 2 ayda 10 kilo verdi.

Gökçe Bahadır Nasıl Ünlü Oldu?

Gökçe Bahadır popüler yapımlarda kısa süreli ekran deneyimlerinde bulundu. Gökçe Bahadır ilk büyük çıkışını Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği Törpü Yeliz karakteri ile yakaladı. Bu rol ile büyük bir başarı elde eden Gökçe Bahadır, Yaprak Dökümü Leyla karakteri ile ününe ün kattı.

Gökçe Bahadır Hangi Üniversite Mezunu?

Gökçe Bahadır’ın hangi üniversite mezunu olduğu hayranları tarafından araştırılan konular arasında yer buluyor. Gökçe Bahadır’ın İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümü mezunu olduğu biliniyor.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir