Epson Projektör Fiyatları Nelerdir?

Epson Projektör Fiyatları Nelerdir?

Epson Projektör Fiyatları Nelerdir?

Epson projektör fiyatları modeline ve yılına göre farklılık gösteriyor. Bu bakımdan net bir fiyat vermek mümkün değil. Ancak Epson projektör fiyatları ortalama olarak 7.000 TL’den başlayıp 115.000 TL’ye kadar çıkabiliyor.

Epson hakkında en çok merak edilenler markanın uzun süreli takipçileri tarafından araştırma konusu haline dönüşüyor. Epson; Seiko tarafından tarayıcı, yazıcı, pos makinesi ve projeksiyon makinesi üretmek amacı ile kurulmuş çok uluslu bir firma olarak karşımıza çıkıyor. Epson ilk yazıcı ürününü Seiko adı altında olimpiyatlar için üretmiş ve bu model çok tutulmuştu. Daha sonra Seiko markası yoluna tek başına devam etmek isteyince Epson da kendi başına bir firma haline dönüştürülmüştür. Epson markasına ait yazıcıların büyük bir bölümü Endonezya’da üretilmektedir.

Epson Projektör Fiyatları Nelerdir?

Epson projektör fiyatları modeline ve yılına göre farklılık gösteriyor. Bu bakımdan net bir fiyat vermek mümkün değil. Ancak Epson projektör fiyatları ortalama olarak 7.000 TL’den başlayıp 115.000 TL’ye kadar çıkabiliyor.

Epson Tarayıcı Fiyatları Nelerdir?

Epson tarayıcı fiyatları yılına ve modeline göre farklılık gösterdiği için net ve kesin bir fiyattan söz etmek mümkün görünmüyor. Ancak Epson tarayıcı fiyatları ortalama olarak 8.000 TL’den başlayıp 18.000 TL’ye kadar çıkabiliyor.

Epson Yazıcı Sürücüleri Modelleri Nelerdir?

Epson yazıcılar sürücüleri ile birlikte geliyor. Yazıcınızı bilgisayarınız ile bağlantı kurarak sürücüyü etkinleştirebiliyorsunuz. Epson yazıcı sürücüleri modelleri arasında; L3250, L3151, L805, M2170, L3256, L4150, L3150, L4260 gibi modeller bulunuyor.

Epson Hepsi Bir Arada Yazıcı Nedir?

Epson hepsi bir arada yazıcı; markanın bu zaman çıkardığı yazıcı modelleri arasında işlevsel olarak olmazsa olmaz denilen tüm özelliklerin bir arada sunuldu bir yazıcı modeli olarak tanımlanıyor. Epson hepsi bir arada yazıcı bu marka bir yazıcıda kullanıcıların elinin altında olmasını istediği bütün özelliklere erişilebilirliği sağlanıyor.

Epson Siyah Mürekkep Kartuşu Fiyatı Ne Kadardır?

Epson marka yazıcıların mürekkebi bittiğinde yapılabilecek ilk şey kartuş almak oluyor. Kartuşlarda en sık siyah mürekkep kullanılıyor. Buna göre Epson siyah mürekkep kartuşu fiyatı ortalama olarak 90 TL’den başlayıp 300 TL’lere kadar çıkabiliyor.

Epson En İyi Bluetooth Yazıcı Modeli Nedir?

Bluetooth özellikli yazıcı modelleri son zamanlarda epey yaygınlaştı. Bluetooth özellikli yazıcı üretimi içerisinde olan markalardan biri de Epson markası. Epson en iyi bluetooth yazıcı modelinin L5160 Ecotank modeli olduğu söyleniyor.

En İyi Epson Fotoğraf Yazıcısı Nedir?

Epson fotoğraf yazıcısı da üreten bir marka. En iyi Epson fotoğraf yazıcısı bu marka bir fotoğraf yazıcısı almak isteyenler tarafından araştırılıyor. En iyi Epson fotoğraf yazıcısının EP32 L3250 modeli olduğu söyleniyor.

Epson Müşteri Hizmetleri Numarası Nedir?

Epson ürünleri ile alakalı yaşanacak herhangi bir problemde ilk olarak müşteri hizmetlerine başvuru sağlanıyor. Bunun için Epson müşteri hizmetleri numarasına; 0212 900 89 41 numarası üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

Epson Sürücü İndirme Nasıl Yapılır?

Epson sürücü indirme için;

Yazıcıyı açın.

Epson Connect Yazıcı Kurulumunu başlatın.

Ardından bilgisayarınız üzerinden Başlat > Epson > Epson Connect Printer Setup adımlarını izleyin.

Epson F570 Özellikleri Nelerdir?

Epson F570 özellikleri;

Hızlı, verimli boya ve süblimasyon baskısı

Kişiselleştirilebilme özelliği

Renkli ve renksiz baskı özelliği

Wi-Fi özelliği gibi özelliklerden oluşuyor.

Epson F170 Özellikleri Nelerdir?

Epson F170 özellikleri;

Hızlı ve pratik kullanım

Optimum baskı kalitesi

Precision Core baskı teknolojisi

1200 x 600 dpi

4 renk mürekkep paleti

Değişken boyutlu damlacık teknolojisi şeklinde sırlanıyor.

Epson F2100 Özellikleri Nelerdir?

Epson F2100 özellikleri;

Pürüzsüz ve ilave hızlı baskı modları

Yazılım karakterleri ile eşsiz tasarımlar

Otomatik baskı modu

Çatlama karşı koruyucu beyaz ve canlı renkler

2 yıl garanti seçeneği olarak sıralanıyor. 

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir