Dota Leshrac Antisi Nedir?

Dota Leshrac Antisi Nedir?

Dota Leshrac Antisi Nedir?

Leshrac yetenek bazlı, savaşın ortasında kalmak isteyen bir şampiyondur bu yüzden büyü bağışıklığı, ani hasarı yüksek ya da savaş alanından uzak durabilecek takım kombinasyonları ve Blade Mail Leshrac’ın antisi denebilir.

Leshrac, birincil özelliği zekâ olan büyü hasarı odaklı bir şampiyondur. Genellikle Nuker rolünde oynanır. Yetenekleri sayesinde Creep dalgalarını çabucak temizleyebilen Leshrac, oyunun erken aşamalarında rakiplerinden daha önce gelişebilir ve rakiplerinin hareket alanlarını kısıtlayabilir. Oyunun ilerleyen aşamalarında yüksek hasar verebilen Leshrac, düşük yetenek bekleme süreleri sayesinde hasarını sürekli hale getirebilir.

Dota Leshrac Antisi Nedir?

Leshrac yetenek bazlı, savaşın ortasında kalmak isteyen bir şampiyondur bu yüzden büyü bağışıklığı, ani hasarı yüksek ya da savaş alanından uzak durabilecek takım kombinasyonları ve Blade Mail Leshrac’ın antisi denebilir.

Dota Leshrac Oynanış Biçimi Nedir?

Leshrac çok iyi Creep dalgası temizleyicisidir, tek başına kalmış rakiplerini alt etmek için kullanabileceği yeteneklere sahiptir, yüksek hareket hızı sayesinde savaşlardaki mobilitesi fazladır. Bu sebepten ötürü Leshrac erkenden rakibin dış kulelerini almaya dolayısıyla takımına haritada bolca hareket alanı ve görüş sağlamaya ya da rakiplerine kaçmaya fırsat vermeden onları alt etmeye odaklanır. Mana yenilenmesi eşyaları ile haritadaki üstünlüğünü durmadan arttırabilen Leshrac sürekli hareket halinde kalabilir ve takım savaşlarında, savaşın ortasında yüksek kalarak yüksek hasarlar verebilir.

Dota Leshrac 1 Öge Oluşturma Nasıl Yapılır?

Oyun içi öge oluşturmak için öncelikle DotA 2 öge atölyesi araçları indirilmelidir. Dota 2 atölyesinden şampiyonun üç boyutlu doku sınırlamaları, referans dosyaları ve modeli bulunmalıdır. Üç boyutlu modelleme programı kullanarak üretilen ögeler için kabul edilen referans dosyaları ile ağ örgüsü ağırlığı ayarlanıp, ögeler test edilmelidir. Test edilen ögeler Dota 2 öge atölyesine eklenerek topluluğa duyurulur.

Dota Leshrac Karşı Seçimi Nasıl Yapılır?

Leshrac karşı seçimi: yeteneklerini sık sık kullanacağı için, yeteneklerini kullanmaya fırsat verdirmeyecek ya da her yetenek kullandığında onu cezalandıracak şekilde; savaşın ortasında kalmak isteyeceği ani hasarı yüksek ya da savaştan alanından uzak kalan kompozisyon kurulacak şekilde; Blade Mail yüksek hasarı Leshrac’a geri yansıtacak şekilde yapılır.

Dota Leshrac’a Karşı En İyi Kahraman Kimdir?

Leshrac’a karşı en iyi şampiyonlar Pugna, Anti Mage, Drow Ranger, Sniper şampiyonlarıdır.

Pugna Nether Ward yeteneğiyle Leshrac’a kullandığı her yetenek için hasar verecektir. Anti Mage büyü bağışıklığı sayesinde Leshrac’ın yeteneklerinden az hasar alacaktır ve Mana Poolu yüksek olan Leshrac Anti Mage için hedef haline gelecektir. Drow Ranger ve Sniper şampiyonları kendilerini Leshrac’tan uzak tutabilecek yeteneklere sahip oldukları için Leshrac’ın hasarından etkilenmeden onu alt edebilirler.

Dota Leshrac Seslendiren Kimdir?

Leshrac şampiyonunu Eric Newsome seslendirmektedir. Ayrıca Eric Newsome Chen, Nature’s Prophet, Razor, Tidehunter, Tine, Zeus şampiyonlarını seslendirmektedir.

 

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir