CharmQuell Aslen Nereli?

CharmQuell Aslen Nereli?

CharmQuell Aslen Nereli?

Ünlü Youtube fenomeni ChramQuell, Youtube’da 616 bin takipçiye sahiptir. 6 Şubat Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depreme memleketi Hatay- Antakya’da yakalanmıştır. Ünlü fenomen aslan Hatay- Antakyalıdır.

CharmQuell adıyla bilinen ünlü Youtube fenomeni Fırat Yayla Hatay- Antakya doğumludur. 3 Şubat sabahı yayınlamış olduğu videodan sonra 10 günlük memlekete turu yapacağını yani arkadaşlarıyla ve tüm ekibiyle birlikte Hatay-Antakya’ya doğru arkadaşlarıyla birlikte hareket edeceğini bildirmiştir. 6 Şubat sabahında deprem olurken uyanık olan Fırat Yayla enkazın altından yardım istediği videolar ile tüm Türkiye’nin hafızalarına kazındı. Binaları yan yatmıştı ve ünlü fenomen ailesi ile birlikte enkaz altında kalmıştır. Depremde annesini, Damla, Uğur ve Mali adındaki arkadaşlarını kaybetmiştir.

CharmQuell Aslen Nereli?

Ünlü Youtube fenomeni ChramQuell, Youtube’da 616 bin takipçiye sahiptir. 6 Şubat Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depreme memleketi Hatay- Antakya’da yakalanmıştır. Ünlü fenomen aslan Hatay- Antakyalıdır.

CharmQuell Alevi Mi?

CharmQuell Hatay- Antakyalıdır. Boynunda Hz. Ali’nin iki tarafı keskin, ortası yivli kılıcı olan Zülfikar adı verilen kolyeyi taşımaktadır. Fırat Yayla Alevidir.

CharmQuell Kürt Mü?

Ünlü sosyal medya fenomeni ve Youtube ve Twitch yayıncısı Fırat Yayla hakkında merak edilen detaylardan biri de ünlü fenomenin etnik kökenidir. Hatay Antakyalı olan ünlü fenomen Alevidir. Fırat Yayla Kürt kökenli değildir.

CharmQuell Nereden Mezun?

Ünlü Youtube ve Twitch fenomeni Kahramanmaraş depreminde en çok etkilenen şehirlerden biri olan Hatay Antakya’da ailesi ile birlikte depreme yakalanmış ve göçük altında kalmıştır. Yardımın 5-6 gün sonra ulaşabildiği çok zor bir bölgede kalan Fırat Yayla, sosyal medya üzerinden enkaz altında açmış olduğu canlı yayınlar ve anlık hikayelerle ile tanınmaktadır.

Youtube, Twitch, Instagram üzerinde geniş bir takipçi kitlesine sahip olan genç adam kendisi, ailesi ve arkadaşları için göçük altında yardım talebinde bulunmuş durumlarının çok kritik olduğunu belirtmiştir.

Günler sonra ulaşabilen yardımda annesini ve arkadaşlarını kaybeden ünlü yayıncı yaşadıklarını Twitch ve Youtube hesabından izleyenleri ile paylaşmıştır. Sosyal medyaya 2010 yılında başlamıştır. Fırat Yayla’nın ne mezunu olduğuna dair bir bilgiye rastlayamadık.

ChramQuell Nerede Yaşıyor?

ChramQuell binlerce takipçisine hitap eden bir sosyal medya fenomenidir. Hatay- Antakya doğumludur. Ailesi Hatay’da yaşamaktadır. 3 Şubat günü arkadaşlarıyla birlikte10 günlüğüne memleketine gitmiştir. Bu sırada Kahramanmaraş merkezli depreme yakalanmış ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte enkaz altında kalmıştır. Maalesef içlerinde ekibinin de üyeleri olan birçok arkadaşını ve annesini depremde kaybetmiştir. Ünlü fenomen İstanbul’da yaşamaktadır.

ChramQuell Burcu Nedir?

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli gerçekleşen depremler sırasında en çok etkilenen şehirlerden biri olan Hatay’da depreme yakalanmış ünlü fenomendir. Tüm Türkiye ismini enkaz altında çaresizce yardım istediği videolardan dolayı tanımıştır. Genç fenomenin hangi burç olduğu bilinmiyor.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir