Barış Akarsu Boyu Kaçtı?

Barış Akarsu Boyu Kaçtı?

Barış Akarsu Boyu Kaçtı?

Barış Akarsu 1979 senesinde doğmuş olan bir Türk şarkıcı ve oyuncudur. Haziran doğumludur, yengeç burcudur. Barış Akarsu 1.80m boya sahiptir. 79 kilogram olduğu da bilinmektedir.

Barış Akarsu 29 Haziran 2007 Cuma akşamı bir trafik kazası geçirmiştir, 22.30 civarında Muğla’da meydana gelmiştir bu kaza. Bodrum’daki 5 kilometrelik bir mesafedeki Torba Kavşağı bu kazaya ev sahipliği yapmıştır. Zeynep Koçak ve Nalan Kahraman (araçta bulunanlar) olay yerinde hayatlarını kaybetmişlerdir, Barış Akarsu ise beş gün kadar yoğun bakımda kalmıştır. Buna rağmen 4 Temmuz Çarşamba günü akşamı hayatını kaybetmiştir. Kazanın meydana geldiği gün ise Barış Akarsu’nun yirmi sekizinci doğum günü akşamıdır.

Barış Akarsu Boyu Kaçtı?

Barış Akarsu 1979 senesinde doğmuş olan bir Türk şarkıcı ve oyuncudur. Haziran doğumludur, yengeç burcudur. Barış Akarsu 1.80m boya sahiptir. 79 kilogram olduğu da bilinmektedir.

Barış Akarsu Kaç Yaşında Öldü?

Barış Akarsu 29 Haziran 2007 Cuma akşamı bir trafik kazası geçirmiştir, Muğla’da meydana gelmiştir bu kaza. Bodrum’daki 5 kilometrelik bir mesafedeki Torba Kavşağı bu kazaya ev sahipliği yapmıştır. Barış Akarsu ise beş gün kadar yoğun bakımda kalmıştır. Buna rağmen 4 Temmuz Çarşamba günü akşamı hayatını kaybetmiştir. Kazanın meydana geldiği gün ise Barış Akarsu’nun yirmi sekizinci doğum günü akşamıdır.

Barış Akarsu Aslen Nereliydi?

Barış Akarsu, Türk oyuncu ve şarkıcıdır. 29 Haziran 1979 tarihi doğumludur. Çocukluk yıllarından beri müziğe ilgisinin olduğu bilinmektedir. Haluk Levent ve Deniz Arcak gibi pek çok ünlü isim ile yapmış olduğu düetler ile de bilinmekte olan bir şarkıcıdır. İlk albümünü, 30 Aralık 2004 tarihinde “Islak Islak” adı ile çıkarmıştır. Barış Akarsu, Bartın doğumlu bir oyuncu ve şarkıcıdır. Bartınlı olduğu kabul edilmektedir.

Barış Akarsu Cenazesine Katılan Ünlüler Kimlerdir?

Barış Akarsu’nun cenazesine pek çok ünlü isim katılmıştır. Bartın’da gerçekleşmiştir. Kadir Perçi, Recai Çakır da bunlardan bazılarıdır.

Barış Akarsu Eski Sevgilisi Kimdir?

Barış Akarsu’nun ölümüne sebep olan araçta aynı zamanda Zeynep Koçak da yer almaktaydı. Zeynep Koçak olay yerinde hayatını kaybetti. Kendisinin, Barış Akarsu’nun sevgilisi olduğu bilinmekteydi.

Barış Akarsu Ne Zaman Vefat Etti?

Barış Akarsu, çok sevilen oyuncu ve şarkıcılardan bir tanesidir. 4 Temmuz Çarşamba günü akşamı hayatını kaybetmesine sebebiyet veren kaza gerçekleşmiştir. Kazanın meydana geldiği gün ise Barış Akarsu’nun yirmi sekizinci doğum günü akşamıdır.

Barış Akarsu Heykeli Nerede?

Barış Akarsu, Türk oyuncu ve şarkıcıdır. 29 Haziran 1979 tarihi doğumludur. Çocukluk yıllarından beri müziğe ilgisinin olduğu bilinmektedir. Haluk Levent ve Deniz Arcak gibi pek çok ünlü isim ile yapmış olduğu düetler ile de bilinmekte olan bir şarkıcıdır. İlk albümünü, 30 Aralık 2004 tarihinde “Islak Islak” adı ile çıkarmıştır. Barış Akarsu çok sevilen bir şarkıcı idi. Hala da öyle olduğu kolaylıkla söylenebilmektedir. Barış Akarsu’yu anma için heykeli yaptırılmıştır. Barış Akarsu heykeli Bartın’da yer almaktadır.

Barış Akarsu Hangi Yarışmada Birinci Oldu?

Barış Akarsu, Türk oyuncu ve şarkıcıdır. 29 Haziran 1979 tarihi doğumludur. Çocukluk yıllarından beri müziğe ilgisinin olduğu bilinmektedir. Müziğini ortaya çıkarmak için, ve biraz da arkadaş zoru ile, Barış Akarsu “Akademi Türkiye” yarışmasında birincilik elde etmiştir. Bu birinciliğin ardından ilk albümünü çıkarmıştır.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir