Altınkum Plajı 2023 Giriş Ücreti Nedir?

Altınkum Plajı 2023 Giriş Ücreti Nedir?

Altınkum Plajı 2023 Giriş Ücreti Nedir?

Altınkum Plajı İzmir/ Çeşme ilçesinde bulunan bir plajdır. Genelde sığ deniz suyuna sahip bir plajdır. Altınkum Plajının giriş ücreti bulunmamaktadır.

Akdeniz Bölgesi’nde Toros dağlarının ortasında eşsiz güzelliği ile yer alan antik kent Faselis ismi ile de bilinmektedir. Phaselis Plajı da bu antik kentin içerisinde bulunmaktadır. 2023 yılında Phaselis Plajı giriş ücreti 70 TL’dir.

(müze kartı olanlar için giriş ücretsizdir)

Altınkum Plajı 2023 Giriş Ücreti Nedir?

Altınkum Plajı İzmir/ Çeşme ilçesinde bulunan bir plajdır. Genelde sığ deniz suyuna sahip bir plajdır. Altınkum Plajının giriş ücreti bulunmamaktadır.

Hisarönü Koyu 2023 Giriş Ücreti Nedir?

Hisarönü Koyu Muğla/ Marmaris bölgesinde bulunan ünlü bir koydur. Özellikle yaz aylarında hareketlenen plajın tekne turları meşhurdur. Uzun yıllardır yerli ve yabancı turistleri ağırlayan koy eşsiz doğal güzellikleri ile de dikkatleri üzerine çekmektedir. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turist ağırlayan koyun girişleri ücretlidir. Hisarönü Koyu’nun 2023’de güncellenen fiyatları ise yetişkinler için 250 TL, 7-11 yaş arası çocuklar için, 125 TL’dir.

Kabak Koyu 2023 Giriş Ücreti Nedir?

Kabak Koyu Muğla /Fethiye bölgesinde yer almaktadır. Türkiye’nin en meşhur koylarından biridir. Eşsiz bir güzelliğe sahip olan koy Sit alanı olarak ilan edilmiştir. Bundan kaynaklı olarak koyun içerisinde bir işletme bulunmamaktadır.

Konaklama olarak da birkaç pansiyon ve bungalov bulabilirsiniz. En yoğun olduğu aylar Temmuz ve Ağustos ayıdır. Eğer Kabak Koyu’na bir seyahat planınız varsa bu aylar için önceden rezervasyon yapmalı işinizi şansa bırakmamanızı tavsiye ederiz. Kabak Koyu’na giriş ücretsizdir.

Palamutbükü Plajı 2023 Giriş Ücreti Nedir?

Palamutbükü Plajı Muğla’nın Datça ilçesinde yer almaktadır. Aynı zamanda Datça’nın en uzun plajlarından biri olma özelliğini taşımaktadır. Palamutbükü limanından kalkan feribot ve tekne turlarına katılarak yakınlardaki doğal güzellikleri de keşfedebilirsiniz. Palamutbükü Plajı’na giriş ücretsizdir.

Sarımsaklı Plajı 2023 Giriş Ücreti Nedir?

Sarımsaklı Plajı Türkiye’nin en meşhur plajlarından biridir. Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yer almaktadır. Geniş bir kumsala sahiptir. Oldukça temiz bir plajdır. Ayrıca Sarımsaklı Plajının çevresinde tatil yapabilmeniz için geniş seçenekte otel ve pansiyonlar yer almaktadır. 2022’de girişin 40 TL olduğu plajda 2023’deki fiyatlar hakkında henüz net bir bilgi bulunmamaktadır.

Kadırga Koyu Plajı 2023 Giriş Ücreti Nedir?

Kadırga Koyu Çanakkale Ayvacık bölgesinde yer almaktadır. Oldukça sakin, ıssız ve tertemiz bir koydur. Türkiye’nin en önemli ve en güzel koylarından biri olan Kadırga Koyu Plajı’nın ayrıca mavi bayrak özelliği de bulunmaktadır. Kadırga Koyu’nda birçok işletme bulunmaktadır. Kadırga Koyu’na giriş ücreti bulunmamaktadır. 

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir