Yükselen Burcu Aslan Olan Yay Kadını Fiziksel Özellikleri?

Yükselen Burcu Aslan Olan Yay Kadını Fiziksel Özellikleri?

Yükselen Burcu Aslan Olan Yay Kadını Fiziksel Özellikleri?

Yeni deneyimlere açık ve pozitif bir kadın kim diye sorarsanız, yükselen burcu Aslanda yükselmiş bir Yay kadını olduğunu söyleyebiliriz. Neşeli ve daima gülümseyen yüzüyle insanları kendilerine hemen hayran bırakıp, sempati toplayan kadınlardır.
Genellikle orta boylu kadınlardır. Çok açık bir tenleri yoktur ama kumral tenleri her daim parlar. Anlamlı ve sevecen bakışlara, yuvarlak fakat belirgin yüz hatlarına sahiptirler.

Doğum anında Aslan yükselen bir Yay kadının olumlu özellikleri saymakla bitmeyecek kadar çoktur. En önemli ve en çarpıcı özelliği ise cesareti ve parıl parıl parlayan zekasıdır. İş hayatında çok önemli yerlere gelebilirler. Çünkü risk almaktan asla korkmazlar. Hareketli, neşeli, gülmeyi ve güldürmeyi seven kadınlardır. Onlarla olmak adeta dertlerden o an için kurtulmak ve hayattan keyif almak demektir.

Hırslı kadınlardır. İstediklerini alana kadar hedeflerinin peşini asla bırakmazlar. Çıktıkları yolda hep cesaretle bir aslan gibi başları her daim dik yürürler.

Yükselen Burcu Aslan Olan Yay Kadını Fiziksel Özellikleri?

Yeni deneyimlere açık ve pozitif bir kadın kim diye sorarsanız, yükselen burcu Aslanda yükselmiş bir Yay kadını olduğunu söyleyebiliriz.  Neşeli ve daima gülümseyen yüzüyle insanları kendilerine hemen hayran bırakıp, sempati toplayan kadınlardır.

Genellikle orta boylu kadınlardır. Çok açık bir tenleri yoktur ama kumral tenleri her daim parlar. Anlamlı ve sevecen bakışlara, yuvarlak fakat belirgin yüz hatlarına sahiptirler.

Yükselen Burcu Aslan Olan Yay Kadını Duygusal Mıdır?

Sürekli bir ruh hali değişimi yaşayan kadınlardır. Depresyona çok yatkındırlar. Bir şeyi kafalarına taktıktan sonra o düşünceyi kafalarından uzaklaştırıp hayata devam edebilmek onlar için oldukça güçtür. Ama bu duygusallık her zaman aşk konusundaki bir duygudan kaynaklı olmayabilir. Hayatın her alanındaki her olaya karşı farklı duygu durumları geliştirebilirler.

Aslan yükseleninde olduğu için, kimi zaman Yay burcunun duygusallığı dengelenerek hayata adapte olmak konusunda daha da hevesli bir yaklaşım içinde olabilirler. Genel olarak duygusal insanlardır.

Yükselen Burcu Aslan Olan Yay Kadını Hangi Burçla Anlaşır?

Neredeyse hemen herkesle çok iyi anlaşabilen insanlardır. Sevecen, dışa dönük, eğlenmeyi sevdiği kadar karşındaki insanı dikkatle dinleyen iyi bir dinleyici olarak da insanların kalbinde taht kurabilirler. Çekici insanlardır. İş ve özel yaşantılarında iyi bir konuşma dili ve üslubunu kendilerine düstur edinmişlerdir.

Çevreleri arkadaş canlısı özelliklerinden dolayı oldukça geniştir. Anlık planlarına ortak birçok insanı anında çevrelerine toplayabilirler. Yükseleni Aslan burcunda olan bir Yay kadını kendileri gibi hayatı seven, dışa dönük, neşeli ve eğlenceli insanlarla yakınlık kurmak isteyeceklerdir.  Genel olarak Aslan ve Koç burçlarıyla çok iyi anlaşırlar.

Yükselen Burcu Aslan Olan Yay Kadını Hangi Burçla Evlenmeli?

Eğlenceli, komik, anlık yaşamayı seven bir kadın olsa da sevince tamamen o kişiye odaklı olur ve sevdiği zaman gerçekten tam sever.  Onların bir kişiye aşık olduğunu öncelikli olarak gözlerinde görürsünüz.

O kadar ateşli bir aşık olur ki çok geçmeden hemen evlenmek ve o kişiyle yuva kurmak ister. Seçtiği eş herkesin hayranlık duyabileceği, saygın, güçlü bir erkek olmalıdır. Yükselen burcu Aslanda yükselen bir Yay kadını için en uygun aday ise bir Kova erkeği olacaktır.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir