Yağmur Tanrısevsin Kaç Yaşındadır?

Yağmur Tanrısevsin Kaç Yaşındadır?

Yağmur Tanrısevsin Kaç Yaşındadır?

Mersin’de 24 Ağustos 1990 senesinde hayata gözlerini açan Yağmur Tanrısevsin, 32 yaşında olmaktadır. Yağmur Tanrısevsin, asıl olarak Mersinli olmaktadır. Aynı zamanda da ilkokulu, ortaokulu ve liseyi Mersin okumuş olmaktadır. Fakat 2010 senesinde üniversiteyi kazanınca, İstanbul’da Marmara Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Seramik Bölümünde okumuştur.

24 Ağustos 1990 doğumlu güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin, Mersin’de hayat gözlerini açmıştır. Üniversiteye kadar da Mersin’de bulunmuştur.

Yağmur Tanrısevsin Sevgilisi Kimdir?

Güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin’in sevgilisi Haranları ve onu ekrandan severek izleyen izleyiciler tarafından oldukça büyük merak konusu olmaktadır. Güzel oyuncunun Ahmet Ahlatçı ile sevgili olduğu ifade edilmektedir.

 Yağmur Tanrısevsin’in Oynadığı Diziler Nelerdir?

Yağmur Tanrısevsin’in oynamış olduğu diziler şular olmaktadır;

·        The Tragedy, Jennifer

·        Kalp Yarası,

·        İki Yalancı, Duygu Erbesil rolünde,

·        Mayıs Kraliçesi, Nehir Yıldırım-Ece Atakan rolünde,

·        Bana Baba Dedi, Didem rolünde,

·        Kaçak, Tülay rolünde,

·        Güneşi Beklerken, Melis Güzel rolünde,

·        Pis Yedili, Müge rolünde,

·        Baba

·        Geniş Aile: Yapıştır, Çağla rolünde.

 Yağmur Tanrısevsin  Kaç Yaşındadır?

Mersin’de 24 Ağustos 1990 senesinde hayata gözlerini açan Yağmur Tanrısevsin, 32 yaşında olmaktadır. Yağmur Tanrısevsin, asıl olarak Mersinli olmaktadır. Aynı zamanda da ilkokulu, ortaokulu ve liseyi Mersin okumuş olmaktadır. Fakat 2010 senesinde üniversiteyi kazanınca, İstanbul’da Marmara Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Seramik Bölümünde okumuştur.

 Yağmur Tanrısevsin Annesi Kimdir?

Bu güzel oyuncunun annesi ise Deniz Tanrısevsin olmaktadır. Annesini gören kişiler şaşkınlıklarını dile getirmeden edemediler çünkü Yağmur Tanrısevsin ile Deniz Tanrısevsin birbirlerine oldukça benzemektedir.

 Yağmur Tanrısevsin’in Boyu Kaçtır?

Güzel oyuncunun boyu ise yine hayranları ve onu severek izlemekte olan geniş izleyici kitlesinin merak ettiği konulardan biri olmaktadır. Yağmur Tanrısevsin’in boyu 1.70 santimetre olunduğu bilinmektedir.

 Yağmur Tanrısevsin Burcu Nedir?

2022 senesi itibari ile 32 yaşında olmakta olan Yağmur Tanrısevsin’nin burcu başak olmaktadır. Yağmur Tanrısevsin 24 Ağustos 1990 tarihinde doğmuş olmaktadır. Aynı zamanda oyunculuk eğitimini de Meltem Cumbul, Ümit Çırak, Betül Alganatay, Merve Taşkan ve Bahar Kerimoğlu gibi isimlerden almıştır.

 Yağmur Tanrısevsin Eşi Kimdir?

Bir ara Oğuzhan Koç ile bir ilişki yaşayıp ayrılan Yağmur Tanrısevsin, şu sıralar sevgilisi bulunmamaktadır. Yani evlenmediği için de eşi bulunmamaktadır.

 Yağmur Tanrısevsin Evli Mi?

Yağmur Tanrısevsin hala bekar olmaktadır. Yani evlenmemiştir. Güzel oyuncu 2019 senesinde yaşamış olduğu kötü olayları unutmak amacı ile hafızasını sildirmiştir. Trans Manyetik Stümilasyon(TMS) ya da TMU ismi verilen tedavi yardımı ile aklında bulunan kötü anılardan kurtulmak istemiştir.

 Yağmur Tanrısevsin Estetikli Mi?

Bir süre ekranlara ara verdikten sonra 2021 senesi yaz aylarında Kalp Yarası isimli dizi ile geri dönüş yapmıştır. Dizide güzelliği ile dikkatini çekerken aynı zamanda eskisine nazaran ne kadar değiştiği de dikkat çekmekteydi. Estetik yaptırdığı ile alakalı olarak kesin bir bilgi bulunmasa bile büyük değişimi insanları bu yönde düşünmeye itmiştir.

 Yağmur Tanrısevsin Güzellik Sırları Nelerdir?

 Yağmur Tanrısevsin bir röportajında doğallığı tercih ettiğini beyan etmişti. Güzellik sırrı olarak da verdiği küçük formüller şunlar olmuştur; her gün erken saatlerde yatağa girmek, kullanmış olduğu ürünlerin içeriğinin olabildiğince doğal olması, uyumadan önce makyajını silmesi, makyaj ürünleri seçerken kesinlikle cilt tipine uyan ürünleri tercih etmesi.

 Yağmur Tanrısevsin Menajeri Kimdir?

Yağmur Tanrısevsin’in eski menajerliğini Tümay Özokur yapmıştır. Yağmur Tanrısevsin ile Tümay Özokur arasında yaşanan olaylar sonucunda 2017 senesinde sözleşmeden dolayı mahkemelik olmuşlardır. Başarılı oyuncunun şu an menajerliğini yapan isim bilinmemektedir.

 Yağmur Tanrısevsin Nasıl Oyuncu Oldu?

Yağmur Tanrısevsin, Pis Yedili’de ve Adını Friha Koydum isimli dizilerde konuk oyuncu olarak rol almıştır. Başarılı oyuncunun ismini duyurması ise Güneşi Beklerken dizisindeki canlandırmış olduğu Melis Güzel karakteri ile olmuştur. 

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir