Xiaomi Telefon İşletim Sistemi Nedir?

Xiaomi Telefon İşletim Sistemi Nedir?

Xiaomi Telefon İşletim Sistemi Nedir?

Xiaomi MIUI («Me You I» şeklinde işletilir) elektronik üreticisi Xiaomi aracılığıyla akıllı telefonlar adına geliştirilen değiştirilmiş bir Android ROM'dur. Bu, Android işletim sisteminin bir bölümüdür.

Xiaomi Corporation, Nisan 2010 senesinde  Lei Jun tarafından kurulmuş ve merkezi Pekin'de yer alan Çinli bir elektronik şirketidir. Kısa zaman içinde Çin ve Hindistan başta olmak üzere bütün dünyada güzel bir pazar payına sahiptir.

Xiaomi Telefon İşletim Sistemi Nedir?

Xiaomi MIUI («Me You I» şeklinde işletilir) elektronik üreticisi Xiaomi aracılığıyla akıllı telefonlar adına geliştirilen değiştirilmiş bir Android ROM'dur. Bu, Android işletim sisteminin bir bölümüdür.

Xiaomi Telefon Modelleri Nelerdir?

Xiaomi telefon modellerinin bazıları aşağıdaki gibidir;

·        XIAOMI REDMI 9C

·        XIAOMI Redmi 9T

·        XIAOMI Redmi Note 11 Pro

·        XIAOMI Redmi Note 11 Pro Plus

Xiaomi Telefon Bilinmeyen Özellikleri Nelerdir?

Markası ne olursa olsun yeni bir telefon aldığınızda özelliklerinin hepsini kullanabilmeyi istiyorsunuz. Fakat her akıllı telefonun pek çok kişi aracılığıyla bilinmeyen ve üreticilerin de ön plana tutulmayan birçok gizli özelliği mevcut. Bu özellikler alıcılar tarafından keşfedildikçe telefon daha faydalı ve kullanışlı duruma gelmeye başlıyor. Xiaomi telefonların da fazla bilinmeyen bazı özellikleri mevcut.  Xiaomi bilinmeyen bazı özelikleri;

·        Sahte konum özelliği birçok kişinin ilgisini çeken konuların arasında geliyor. Bu özellik Xiaomi telefonlarda üçüncü parti uygulamalar faydalanmasıyla kullanılabiliyor.

·        Xiaomi telefonlarda olan “Seç ve Dinle” özelliği nedeniyle yolda giderken veya yazıları okuyamayacağınız değişik bir şeyler yaparken ekrandaki yazılanları dinleyebilme imkanına olmasına sahip oluyorsunuz. Ekranda yer bulan öğeleri parmağınızla seçtikten ardından hepsini sesli şekilde dinleyebiliyorsunuz.

·        Xiaomi telefonların pek çok bilinmeyen özellikleri içerisinde fotoğraflarda istemediğiniz nesneleri herhangi bir üçüncü parti uygulama kullanmanıza gerek duymadan silebilme özelliği bulunuyor.

Xiaomi Telefon Bluetooth Kulaklık Görmüyorsa Ne Yapmak Gerekir?

·        Bluetooth cihazını yeniden silin ve ekleyin.

·        Değişik bir cep telefonu tercih edin ya da diğer cihazları deneyin.

·        Bluetooth Pair uygulamasını telefonunuza yükleyin.

·        Geliştirici ayarlarını tercih edin.

·        Bluetooth ayarlarını sıfırlamanız gerekir.

·        MIUI'yi en son sürüme güncel duruma getirin.

Xiaomi Telefon Desen Kilidi Kırma Nasıl Yapılır?

Telefonu başlattığınızda gelen ekrandan ” Active “ tercihini seçin. "Active" tercihini seçtikten sonra karşınıza gelen ekrandan "Remove Lock Password" tercihini seçerek ekran kilid desenini kaldırın.

En Son Çıkan Xiaomi Telefon Nedir?

Xiaomi Redmi Note 8 Pro, serinin göz alıcı modeli şayesinde alkış topluyor. 6,53 inç ekran boyutu bulunan telefon, rahat ekran kullanımına olanak tanıyor. Redmi Note 8 Pro'nun iddialı olduğu bölümlerden biri de kamera özellikleri olarak öne çıkıyor.

En Ucuz Xiaomi Telefon Fiyatları Nelerdir?

Ekonomik şartlar yüzünden en ucuz xiaomi telefon modelini merak edenler için Xiaomi Redmi 10 2022 128GB Karbon Grisi Cep Telefonu cevabını verebiliriz. Fiyatı 4.399,00 TL’dir.

Xiaomi Telefon Garantiden Kaç Günde Gelir?

Marka şirketlerinin sözleşmelerine göre ortalama bir cep telefonu garantiden 3-7 gün içinde gelmektedir. Ancak yine de cihazınızın durumuna göre bu zaman uzayabilmektedir. Bazı firmalar, cihazda kendiliğinden oluşan sorunları, cihaz garantiden gelenedek müşterilerinin kullanması adına cihaz temin edebiliyor.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir